* حتماً رقبای سنتی اصولگرایی به صحنه میآیند .نظام هم تا حالا نشان داده که نمیخواهد فضای سیاسی کشور، مسدود باشد.
*از تعابیر مقام معظم رهبری در سال جاری، بهخصوص در 14 خرداد، همان روحی که از قانون اساسی و رفتار امام و رفتار گذشته مقام رهبری احساس میکردیم، مجدداً از این بیانات هم احساس میکنیم در بیانات اخیرشان هم به روشنی متجلی شد که ایشان میخواهند فضای سیاسی جامعه فضایی مطلوب، مشارکتجویانه و با حضور همه آنهایی که نظام را قبول دارند، اما سلایق سیاسی متفاوتی دارند باشد.
*آرایش سیاسیای که تاکنون نظام طراحی و بهخصوص مقام معظم رهبری هدایت کردهاند، یک آرایش باز است. در تمام انتخاباتی که داشتهایم، تقریباً سعی شده این آرایش حفظ شود و نگاه و رویکرد مقام معظم رهبری هم همینگونه است. رقبای خارج از جبهه اصولگرایان را نباید دستکم گرفت و باید هوشمندانه در این صحنه حضور پیدا کنیم.
*اصولگرایان اگر حواسشان نباشد، رقیب اگر نتواند اکثریت مجلس را بگیرد، ولی میتواند به یک اقلیت تأثیرگذار تبدیل شود. در میدان سیاست، هر نقطهای که به آن بیتوجهی شود، میتواند پاشنه آشیل باشد و از همانجا آسیب جدی وارد آید، یعنی اگر ما حتی یک سنگر را هم میتوانیم از رقیب بگیریم، هیچ دلیلی ندارد که نگیریم. اقتضای منطق سیاسی این است.
*یکی از عوامل ایجاد تفرقه و شکستن وحدت، حضور همین باند انحرافی در دولت بود که الان هم حضور دارند و ما باید از این معنا غافل نباشیم و به این نکته توجه داشته باشیم، اما اینها میتوانستند وحدت ما را بیشتر مخدوش کنند و حالا قدرتشان تضعیف شده است و از این جهت، بخشی از مشکلمان کاهش پیدا کرده و این نقطه مثبتی است، اما همچنان نیروهای فعال در عرصه اصولگرایی زیادند. اگر ما بتوانیم به یک مدل مقبول مناسب برسیم، خواهیم توانست تا حد زیادی این وحدت را به وجود بیاوریم و به همان میزان هم توفیقات ما افزایش پیدا خواهد کرد، اما اگر نتوانیم این وحدت را بهطور کامل به وجود بیاوریم، باید به نحوی طراحی کنیم که در میدان عمل انتخاباتی تا هر حدی که رقبای اصولگرایان فعال میشوند، در برآیند و نتیجه، باز در ظرف اصولگرایی معنا پیدا کنند و در آنجا تجمیع بشود.
17302
نظر شما