آغاز فعالیت رشته های مدل رادیو کنترل هوایی در کردستان

رئیس کمیته ورزش های هوایی کردستان گفت: رشته های مدل( رادیو کنترل های هوایی) با محوریت شهرستان کامیاران در کردستان آغاز به فعالیت خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین از کردستان : آریان علاقبند در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به این‌که رشته ورزشی مدل از رشته‌های زیرمجموعه انجمن ورزش‌های هوایی کشور است،لذا کمیته ورزش های استان کردستان به‌عنوان تنها متولی رسمی و قانونی نظارت بر امور اجرایی ورزش‌های هوایی و رشته‌های زیرگروه مربوطه در سطح استان، آماده راه اندازی و توانمندسازی کارگروه مدل در کردستان است. 

رئیس کمیته ورزش های هوایی کردستان گفت: در همین راستا عادل ویسی دبیر هیئت انجمن های ورزشی کردستان در جریان بازدید از سایت های پروازی شهرستان کامیاران از آمادگی این هیئت برای حمایت از راه اندازی سایت پروازی هواپیما های مدل در این شهرستان خبر داد.

علاقبند اظهار داشت: هواپیما، هلی‌کوپتر و پهپاد از رشته‌های ورزشی زیر پوشش کمیته مدل فعالیت می‌کنند.

46

کد خبر 1580036

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار