به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سیدحسین درویشی در سومین جلسه شورای مهارت مازندران، با بیان اینکه ارزش مهارت آموزی ، توجه ، ضرورت و اهمیت مهارت در کشور و استان بر کسی پوشیده نیست، اظهار داشت: رسالت اصلی آموزش فنی و حرفه ای در دوبخش ایجاد مهارت برای افراد فاقد مهارت و عمدتا جویای کار و ارتقا و تکمیل مهارت برای شاغلان صنفی و تولیدی که نیازمند مهارت آموزی هستند، تقسیم می شود.
وی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی که نرخ بیکاری کشور نگران کننده اعلام شده است و برخورداری از حداقل مهارت نزد آحاد جامعه را ضروی دانست ادامه داد: سیاست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان را جذب مشارکت و استفاده از ظرفیت ها برای یادگیری مهارت آموزی عنوان کرد که در حال حاضر فقر فرهنگ مهارتی در کشور و استان بیداد می کند لذا لازم است آموزش های مهارتی را از سنین اول و دوم متوسطه تا جوانان جویای کار نهادینه کنیم و را برحسب تقاضا اجرا نمائیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه ۱۳هدف در حوزه مهارت آموزی داریم، اضافه کرد:رویکرد اداره کل چابک سازی و تقاضا محوری ،حرفه ای گرایی و پژوهش محوری است.
وی با اشاره به اینکه براساس برنامه های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، سال ۱۴۰۰سال را بهار و زایش آموزشگاه آزاد معرفی کردیم تا آموزش فنی و حرفه ای توسعه یابد، گفت: واگذاری بخشی از آموزشهای دولتی به بخش خصوصی، توسعه مراکز آموزشی کارگاهی و بین کارگاهی در بخش خدمات، توسعه آموزش های بازارمحور،توسعه بانک اطلاعاتی استادکاران، پیگیری الزام پیوست مهارت برای کلیه مشاغل،توجه به صنعت دریایی و فراساحلی که بخشی از آن به مصوبات جلسات شورای مهارت انتساب شده است و توجه جدی به آموزش مناطق حاشیه نشین و زنان بی سرپرست بخشی از برنامه های سال جاریاین اداره کل عنوان کرد.
درویشی تعداد مراکز دولتی آموزشی را ۲۰مرکز و تعداد آموزشگاه های آزاد را ۷۸۶موسسه عنوان نمود. و با بیان اینکه ۳هزار و ۸۰۰مربی در بخش های دولتی و خصوصی در حال فعالیت هستند، ادامه داد:در ۷ماهه سال جاری ۶۵درصد از تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان تحقق یافته وبیش از ۱۴هزار نفرساعت در بخش دولتی و ۴۵۷هزار و ۸۷۳نفر ساعت در آموزشگاه آزاد آموزش دیدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت با همکاری و حمایت ۹۵درصدی بخش خصوصی را از ظرفیت های خوب استان اعلام کرد و ادامه داد:ایجاد و راه اندازی دپارتمان و مرکز تخصصی چوب ایران در مرکز آموزشی ۲۲بهمن ساری از اقدامات مهم سال جاری بود.
وی با اشاره به کوتاه کردن زمان صدور مجوز تاسیس آموزشگاه بر اساس دستورالعمل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت از ابتدای سالجاری تا کنون ۸۴ آموزشگاه آزاد مجوز تاسیس اخذ نموده اند .
درویشی در خاتمه ؛ از اتحادیه ها، صنوف و بخش های تولیدی و خدماتی درخواست کرد تا برای برگزاری آموزش های مهارتی به مراکز فنی و حرفهای مراجعه نموده تا دو رویکرد آموزش بر اساس تقاضا محوری و مشارکت بخش خصوصی در اجرای آموزش های مهارتی نهادینه شود.
46
نظر شما