۴۶ نفر
۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۸
سفر به ترکیه ممنوع شد

ایسنا نوشت: مدیرکل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ممنوعیت سفر به ترکیه تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: بر اساس آخرین پروتکل‌های ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا مسافران غیر ایرانی از چهار کشور اروپایی انگلیس، فرانسه، دانمارک و نروژ نمی‌توانند وارد ایران شوند و برای ایرانی‌ها هم پروتکل‌های خاصی پیش‌بینی شده است.

جواد هدایتی اظهار کرد:  بر اساس آخرین پروتکل‌های ابلاغ شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و کمیته امنیتی و اجتماعی این ستاد، با توجه به نگرانی به وجود آمده درباره شناسایی سویه جدید ویروس کرونا و وضعیت شیوع آن در کشورهای دیگر محدودیت‌های جدیدی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: از نکات مهم ابلاغیه جدید که ۲۸ آذر ماه اعلام شد، این است که تا اطلاع ثانوی اتباع خارجی از کشورهای انگلیس، فرانسه، دانمارک  و نروژ نمی‌توانند وارد ایران شوند چرا که در این کشورها سویه جدید ویروس کرونا بیشترین میزان ابتلاء و درگیری را ایجاد کرده است. همچنین ایرانی‌هایی که از این مقاصد قصد ورود به کشور را داشته باشند ضمن داشتن کارت واکسن (یعنی دریافت هر دو دز واکسن) باید تست منفی PCR را با مدت زمان ۴۸ تا ۷۲ ساعت ارائه دهند.

مدیرکل ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: در ضمن اگر مسافران ایرانی ورودی از این کشورها دارای علائم بیماری باشند، با وجود اینکه تست‌شان منفی شده و کارت واکسن دارند، باید با هزینه شخصی به مدت دو هفته در مراکز تعیین شده قرنطینه شوند.

هدایتی با بیان اینکه کشورهای ممنوعه آفریقایی همچنان دارای ممنوعیت و محدودیت‌های اعلام شده در ابلاغیه‌های گذشته هستند، گفت: از سوی دیگر برای اتباع ایرانی مرزهای زمینی برای سفرهای گردشگری به ترکیه بسته و سفر به این کشور ممنوع شد. در این صورت تنها گروه‌های هفت‌گانه اعلام شده مانند دیپلمات‌ها، دانشجوها، دو تابعیتی‌ها و... می‌توانند تا اطلاع ثانوی به این کشور سفر کنند.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1586307

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    کاش مرز عراق را میبستید
    • IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
      69 13
      کاملا درست
    • IR ۱۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
      64 4
      فقط ترکیه ؟
    • بهرامی IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
      42 81
      مرز زمینی عراق بستس مگه یادتون نیست عراق دو سال راهش بسته شد ولی کرونا کم شد؟؟ آره دیگه کرونا از ترکیه و دبی نمییاد فقط و فقط از عراق میاد!!! همون موقع که عراق بسته بود برای ترکیه صف بود ولی مردم میگفتن نه عراق باید بسته باشه ولی ترکیه باز باشه و آخر هم همین باز بودن ترکیه کرونا رو جهش داد
  • IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    ببخشید سفرزمینی چه فرقی با هوایی داره که این ممنوعه هوایی آزاد؟ کلا با خودرو مشکل دارید؟! با سفر هوایی کرونا نمیاد؟
    • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
      51 6
      اهان فقط با ماشین شخصی کرونا منتقل میشه
    • IR ۱۶:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
      10 5
      ا
  • TR ۱۲:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    52 15
    دیر نیست؟
  • IR ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    49 15
    بی فایده است
  • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    35 11
    چقدر زود
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    53 5
    زمینی ممنوع شد
  • رس IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    36 9
    یکسری افراد که نمیتونن برن واس همین برای بقیه هم حرامه.
  • IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    54 19
    هیج جا سخن از شیوع بیماری نیست برا جلو گیری از خروج ارز از کشور هست چون جدید اکثر خوانندها کنسرت گذاشتن
  • IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    65 16
    اصلا ربطی به اومیکرون نداره
  • IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    39 5
    فعلا همه را ممنوع کنید
  • IR ۱۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    41 9
    اینجوری نمیتونید مانع خروج ارز بشید
  • سعید IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    60 10
    فقط به خاطر این که این چند روز مردم زیاد زمینی و ارزون رفتن وان ترکیه و ارز خارج شده. همین
  • IR ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    46 2
    ما قبلا نمی رفتیم الان هم نمیریم
  • IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    31 1
    اون وقت هوایی چی؟
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    25 1
    ممنوع نیست فقط زمینی ممنوعه
  • IR ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
    45 2
    مدرسه ها رو تعطیل کنید ...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین