نماینده ایران در سازمان کنفرانس اسلامی با تاکید براینکه دولت فلسطینی باید از درون یک انتخابات سراسری از همه ساکنان سرزمین های اشغالی و فلسطنی حاصل شود می گوید: دولت فلسطینی موضوعی است که از ابتدای پیدایش بحران همواره مطرح بوده است. از زمان صدور قطعنامه 181 مجموع عمومی سازمان ملل در سال 1947 ایران با این قطعنامه و با تقسیم فلسطین مخالفت کرده است.
به گفته دهقانی پوده در بخشی از این قطعنامه تصمیم گیری در مورد اداره شهر بیت المقدس ( اعم از شرقی و غربی و بخش های پیرامونی آن ) به مدت ده سال به سازمان ملل سپرده شده که پس از آن تصمیم گیری درمورد اینده این شهر در مراجعه به آرای عمومی تعیین شود.
به گفته مهمان کافه خبر طرح جمهوری اسلامی ایران در مراجعه به اراء عمومی در تعیین سرنوشت کل فلسطین با این بخش از قطعنامه هماهنگ است و ما معتقدیم اگر سازمان ملل متحد و کشورهای جهان می پذیرند که در مورد آینده بیت المقدس، مردم اصلی آن اعم از مسلمان مسیحی و یهودی تصمیم گیری کنند چرا در مورد کل فلسطین، مردم فلسطین را ازحق تعیین سرنوشت محروم کنیم. از همین رو ایران ایران معتقد است که این مردم فلسطین هستند که صرفا باید دربارۀ آینده سرزمینشان تصمیم گیرنده باشند.
دهقانی پوده می گوید: براساس آنچه در قطعنامه 181 آمده نیمی از زمین ها به یهودیان و نیمی به فلسطینی ها داده شده و بنابراین مشخص است که قبل از تاسیس نامشروع اسرائیل در سال 1948 دولت فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد با محدوده ای دو برابر وضعیت کنونی به تایید رسیده بوده است.
این کارشناس خاورمیانه می افزاید:مهمان کافه خبر تصریح می کند که موضوع بیت المقدس و بازگشت آواراگان فلسطینی دو موضوع بسیار مهمی است که اسرائیلی ها و فلسطنی ها هیچ یک درباره آن کوتاه نمی آیند. 26349
نظر شما