به گزارش خبرآنلاین در بخشی از این مصاحبه آمدهاست:
*ما با هیچکدام از آنهایی که در خیابانها به آتش زدن و بههم زدن همه چیز پرداختند و با این اعمال در کشور اختلال و آشوب ایجاد کردند نسبتی نداریم بلکه مخالف هم هستیم. ما از همان اول هم تاکید کردیم اینها در زیر هر نامی چه جنبش سبز و چه اصلاحطلب که دست به چنین اعمالی زده باشند یک مشت آدم برانداز هستند و ما با هر کسی که بهدنبال براندازی باشد مخالفیم
*ما خواهان اصلاحات در چارچوب نظام هستیم و اصلاحاتی را پیگیری میکنیم که براندازانه نیست و با اینگونه اقدامات هم مخالف هستیم. ما بر این باوریم که نابسامانیهای درون سیستمی را چه درعرصه اقتصاد، سیاست، فرهنگ و چه در عرصه روابط اداری، تحولات بینالمللی و سیاست خارجی باید در چارچوب قوانین بهویژه قانون اساسی بسامان کنیم. ما به اصلاحات در همه این زمینهها در چارچوب قوانین حاکم بر جامعه بخصوص قانون مادر یعنی قانون اساسی ایمان داریم. پس از نظر ما اصلاحات اولا در چارچوب نظام است ثانیا همه جنبهها را در بر میگیرد، این یعنی اینکه ما فقط به دنبال اصلاحات سیاسی نیستیم و اصلاحات اقتصادی یا فرهنگی و... را هم مدنظر داریم و ثالثا اصلاحات فراگیر را فقط مختص نخبگان نمیدانیم و اعتقاد داریم این حرکت باید از درون مردم جوشش پیدا کند.
ما در حال حاضر جبهه هماهنگی اصلاحات را داریم که حزب مردم سالاری هم یک عضو آن محسوب میشود وهمچنین در کنار آن جبهه مردمی اصلاحات را هم داریم که 35 عضو دارد و آنها هم با ما در ارتباط هستند اما 20 عضو از آن به شورای هماهنگی اصلاحات وصل نیستند.این یعنی اینکه آنها تفکرات اصلاحطلبانه دارند ومی خواهند این فکر را تقویت کنند. همچنین باید به این نکته توجه داشت که اصلاحات به نخبگان و احزاب خاصی از اصلاحطلبان محدود نمیشود. من در مجلس هم بارها تاکید کردهام که اصلاحات به افراد خاصی محدود نمیشود مثلا اینگونه نیست که بگوییم اصلاحات حتما به آقای خاتمی ختم میشود و تمام.
*ما در انتخابات از نامزدهایی حمایت میکردیم و تا مادامی که انتخابات انجام نشده بود حمایتمان هم باقی بود اما بعد از آن که انتخابات تمام شد و آن حوادث رخ داد حمایت ما هم پایان یافت. در عین حال ما هیچوقت مدعی نبودیم که آنها لیدر ما هستند آنها هم هیچگاه مدعی این امر نبودند. مهمترین شاخص ما برای اصلاحات، خط امام (ره) است. یعنی ما اصلاحات را در خط امام (ره) قبول داریم.
*آنچه مسلم است اصولگرایان همانطور که خودشان هم قبول دارند سه لیست خواهند داشت. لیست طرفداران آقای احمدینژاد، لیست منتقدین آقای احمدینژاد و لیست اصولگرایان سنتی.در این موضوع شکی وجود ندارد.اما این احتمال وجود دارد لیست اصولگرایان سنتی با منتقدین آقای احمدینژاد یکی شوند و همینطور این امکان هم است که لیست طرفداران آقای احمدینژاد با اصولگرایان سنتی هم یکی شود البته برای این دو امکان این احتمال هم وجود دارد که نقیضش صورت بگیرد.اما آنچه که بهطور یقین انجام خواهد شد این خواهد بود که لیست طرفداران آقای احمدینژاد با لیست منتقدین احمدینژاد قطعا یکی نخواهد بود. لیستی که آقای مشایی و اطرافیانش ارائه خواهند داد با لیستی که آقایان توکلی و علی مطهری و دوستانشان به عنوان منتقدین آقای احمدینژاد ارائه خواهند داد قطعا یکی نخواهد بود.به این ترتیب مشخص است که در انتخابات پیش رو اصولگرایان قطعا متحد نخواهند بود. لذا فضا برای فعالیت اصلاحطلبها نه تنها سختتر نیست بلکه فضای بهتری هم است.من معتقدم که رد صلاحیتهایی شبیه مجلس هفتم نخواهیم داشت و قطعا چنین چیزی نخواهیم دید حتی به نظر من وضع در این انتخابات از مجلس هشتم هم بهتر خواهد بود.
/17217
نظر شما