به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، محمدتقی جاپلقی در جلسه با موسس مدرسه سرمایهگذاری در ایران با اشاره به اینکه سرمایهگذاریهای موفق، ویترینی برای جذب سرمایهگذاری در آینده است، اظهارداشت: برخی از موانع به ویژه بروکراسیهای زاید باید کاهش یابد تا شاهد بهبود روند حضور سرمایهگذاران در شهرکرد باشیم.
وی با اشاره به برخی پروژههای نیمهتکمیل افزود: تلاش ما تکمیل پروژهها است لذا تسریع در رفع موانع و حل مشکلات یکی از خواستهها و دغدغه مدیریت شهری است بنابراین به دنبال جذب سرمایهگذار هستیم.
شهردار شهرکرد با بیان اینکه فرصتهای سرمایهگذاری بسیاری در شهر وجود دارد، بیان کرد: اگر این فرصتها را احصا کرده و جذب سرمایهگذار داشته باشیم، میتوانیم در زمان کمتری به توسعه شهر کمک کنیم.
داوود نعیم موسس مدرسه سرمایهگذاری در ایران در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به بودجه تعریف شده سرانه هر فرد در شهرکرد ۲ میلیون تومان میباشد که این سرانه هم ممکن است محقق نشود.
وی افزود: سرانه متوسط کشوری ۳ میلیون تومان است که شهرکرد نسبت به متوسط کشوری عقب بوده و با این سبک و سیاق نمیتوان شهر را اداره کرد.
نعیم با بیان اینکه رقم بهینه سرانه برای هر نفر در حال حاضر ۱۵ میلیون تومان پیشبینی شده است، ادامه داد: اگر شهرکرد بخواهد به رقم بهینه دست یابد باید بودجه ۳ هزارمیلیارد تومانی داشته باشد.
وی با بیان اینکه ۱۸۸ مدل و سیستم وجود دارد که شهرکرد به رقم بهینه برسد، گفت: در حال حاضر شهرکرد تنها از دو مدل اوراق مشارکت و وام و سرمایه مشارکتی استفاده کرده است.
موسس مدرسه سرمایهگذاری در ایران خاطرنشان کرد: اگر از ۱۸۸ مدل تنها ۶ مدل در شهرکرد مورد استفاده قرار گیرد میتواند به سرانه متوسط کشوری دست یابد.
46
نظر شما