٢١٠مگاوات انرژی برق در قزوین مدیریت شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: با همکاری مشترکان صنعتی، کشاورزی و تجاری استان در سال گذشته، زمینه 210مگاوات مدیریت مصرف در زمان پیک مهیا شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مسعود خواجه وند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در همایش گذر از پیک بار، ویژه واحدهای صنعتی استان قزوین گفت: موضوع مهم «ناترازی» بین تولید و مصرف در سه سال گذشته، صنعت برق را دچار چالش جدی کرده و مشترکان را تحت تاثیر قرار داده است.

او بیان کرد: آمارها نشان می دهد با رشد 8درصدی مصرف انرژی در کشور مواجه‌ایم که دو برابر میانگین جهانی است که این روند مشکل ساز است و باید با فرهنگ سازی و مدیریت مصرف، برنامه ریزی و جلب مشارکت مشترکان صنعتی، کشاورزی، تجاری و خانگی از چالش‌ها عبور کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تصریح کرد: افزایش مصرف در بخش خانگی و تجاری، کاهش نزولات آسمانی و خارج شدن5 تا 7هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی و تحریم دشمنان موجب شده در این عرصه با مشکلات جدی روبرو شویم که تنها راه عبور از این چالش‌ها کاهش مصرف مشارکت مشترکان خانگی، صنعتی، کشاورزی و تجاری برای کاهش مصرف و برنامه ریزی در مدیریت مصرف است.

او اضافه کرد: پیش بینی ها بیانگر ناترازی 15هزار مگاواتی در تولید و مصرف است که با پیگیری وزیر نیرو و اضافه شدن 5500مگاوات انرژی حرارتی و 500مگاوات انرژی تجدید پذیر در کشور به مدار، امیدواریم بخشی از نیازهای انرژی تامین شود.

خواجه وند گفت: 65درصد انرژی مصرفی در استان قزوین در بخش تولید و صنعت است و ما امیدواریم با همکاری صاحبان واحدهای صنعتی و مدیریت مصرف و امضای تفاهم نامه بتوانیم از پیک تابستان امسال هم به سلامت عبور کنیم و کمترین خاموشی را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تصریح کرد: با برنامه ریزی انجام شده قرار است در چهار سال آینده 10هزار مگاوات انرژی تجدید پذیر وارد مدار شود که شامل 4هزار مگاوات انرژی خورشیدی، 3هزار مگاوات انرژی بادی، 2هزار مگاوات توسط واحدهای صنعتی و یک هزار مگاوات در شهرک‌های صنعتی است که این ظرفیت می تواند بخش زیادی از مشکلات را حل کند.

این مسئول بیان کرد: 31 برنامه مدون در وزارت نیرو و شرکت توانیر تدوین شده که یکی از برنامه ها امضای تفاهم نامه با شرکت شهرک های صنعتی است که با این همکاری می توانیم از چالش ها عبور کنیم.

او گفت: سال گذشته تعداد شش هزار تفاهم نامه همکاری با مشترکان بخش های صنعت، کشاورزی و تجاری امضا شد و با این مشارکت توانستیم بیش از 210 مگاوات مدیریت مصرف در پیک را محقق کنیم.

خواجه وند افزود: همچنین در سال گذشته بیش از 22 میلیارد تومان پاداش همکاری در مدیریت مصرف انرژی به 4800 واحد صنعتی پرداخت شد.

در این مراسم از صاحبان 11 شرکت صنعتی و تولیدی که بیشترین همکاری را با شرکت توزیع نیروی برق استان در مدیریت مصرف در پیک بار داشتند تجلیل شد.

48

کد خبر 1621695

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار