مدیرکل درمان و حمایت اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری گفت: 10 هزار معتاد پرخطر در مراکز درمان اجباری کشور درمان می شوند.
محمدباقر صابری ظفرقندی، چهارشنبه شب در ستاد مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری اظهار داشت : درمان این تعداد معتاد پرخطر با حکم قاضی و در پنج مرکز که بزودی راه اندازی می شوند، صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: بر اساس ماده 16 قانون جامع مبارزه با مواد مخدر که به تصویب مصلحت تشخیص نظام رسیده است ، معتادان پرخطر مجرم شناخته می شوند و با حکم قاضی به این مراکز معرفی می شوند.
صابری ظفرقندی بیان داشت: در حال حاضر هشت هزار معتاد پرخطر فقط در تهران وجود دارد که زیر پل و یا در حاشیه شهر زندگی می کنند.
این مسوول گفت: برای این معتادان فعلا در تهران یک مرکز درمان اجباری وجود دارد و بزودی دو مرکز دیگر راه اندازی می شود.
صابری ظفرقندی افزود: طرح درمان اجباری معتادان بر اساس ماده 16، امسال برای شهرهای بزرگ در نظر گرفته شده است و در استان های کوچکی مثل ایلام، سمنان و چهارمحال و بختیاری در سال های آینده اجرا می شود.
مدیرکل درمان و حمایت اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری اظهار داشت: معتادانی که به طور اجباری درمان می شوند تا شش ماه بعد از ترخیص از مرکز برایشان طبق حکم قاضی تعیین تکلیف می شود و برای مدت مشخص از حمایت های اشتغال برخوردار می شوند.
صابری ظفرقندی تاکید کرد: هر شحص معتادی اگر تا شش ماه پس از درمان تحت مراقبت باشد، دیگر به سمت اعتیاد برنمی گردد.
4747
نظر شما