با سرنگونی رژیم سابق مصر و فروپاشی محور سازشکار موسوم به میانهرو که حافظ منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه است، اکنون شورای همکاری در اندیشه اعطای عضویت شورای همکاری به مصر است.
به گزارش العالم، پس از سرنگونی رژیم حسنی مبارک در مصر و فروپاشی محور به اصطلاح میانه رو که حافظ منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه به شمار میآمد، اکنون شورای همکاری در این اندیشه است که پیش از روی کار آمدن دولتی دموکراتیک و مردمی در مصر، و به ثمر نشستن انقلاب، این کشور را به عضویت شورای همکاری در آورد.
در حالیکه بحرین به دعوت رژیم آل خلیفه از فوریه گذشته جولانگاه نیروهای اشغالگر سپرجزیره و بویژه نیروهای سعودی است، فرمانده کل ارتش این مجمع الجزایر در اظهاراتی بیسابقه، از مصر دعوت کرد برای حفظ امنیت منطقه خلیج فارس به شورای همکاری بپیوندد.
"شیخ خلیفه بن احمد آل خلیفه " در مصاحبه با روزنامه "الاخبار القاهریه " بر ضرورت توجه جدی به موضوع پیوستن مصر به شورای همکاری بعنوان یک عضو فعال تاکید کرد و گفت: "فقط مصر می تواند امنیت منطقه را تامین کند، و تاریخ گذشته و حال بیانگر آن است که مصر عمق راهبردی کشورهای عضو شورای همکاری است ".
این در حالی است که کشورهای عربی عضو شورای همکاری اخیرا به دلیل اظهارات و موضعگیریهای سران مصر درباره ازسرگیری مناسبات با ایران، دولت انتقالی مصر را تحت فشار شدید قرار دادند.
شیخ خلیفه بن احمد افزود: در سایه منافع مشترک، و گامی که برای دعوت مغرب و اردن برای عضویت شورای همکاری برداشته شد، مصر نزدیکترین گزینه برای همکاری با این شورا است.
این دعوت درحالی مطرح می شود، که فروپاشی رژیم های استبدادی در تونس و مصر و همچنین در اقلیت قرار گرفتن گروه 14 مارس در لبنان و سقوط دولت سعد حریری، موجب شد، پایههای اصلی محور به اصطلاح میانهرو که تا پیش از این هم پیمان اصلی آمریکا در منطقه بود، و برای عادیسازی روابط، و صلح با رژیم اشغالگر تلاش میکرد، فرو بریزد.
ناظران بر این باورند، شورای همکاری که پیش از این تلاش کرده بود با دعوت مغرب و اردن، شورا همکاری را به باشگاه پادشاهان عرب منطقه با محوریت آل سعود تبدیل کند، اکنون به دنبال آن است در راستای نقشههای آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش ایران هراسی در منطقه، دوباره مصر را تحت عنوان یکی از اعضای این باشگاه، به جایگاه قبلی خود در دوران مبارک باز گرداند.
فرمانده کل ارتش بحرین در ادامه این اظهارات، با این ادعا که هدف از این دعوت، تاثیرگذاری بر روابط قاهره و تهران نیست، ادعا کرد: از مصر درخواست نمیشود که موضعی خصمانه علیه ایران اتخاذ کند و ما از هرگونه گفتوگو بین دو کشور استقبال میکنیم.26149
نظر شما