به گزارش خبرآنلاین، سردار احمدیمقدم امروز به مجلس دعوت شده بود تا در خصوص ناامنی های اخیر توضیحاتی را به نمایندگان ارائه دهد. او با جزوهای به مجلس آمده بود و آن را به نمایندگان ارائه داد تا از بیان بخشی از مطالب از تریبون علنی، خودداری کرده باشد.
وی از توسعه سکس، خشونت، مشروبات الکلی،مواد مخدر، تضعیف دولتها در برخورد با نا امنیهای جهانی در کل جهان یاد کرد که منجر به افزایش جرم در سراسر دنیا شده است و افزود: حضور نیروهای بیگانه در منطقه منجر به تشدید این موارد شده که در راستای اهداف دشمنان برای بی ثبات سازی کشورهای منطقه است.
به گفته وی در دهه 70 این موارد به دلیل بی توجهی دولت، رشد یافت اما از ابتدای برنامه سوم، تلاش جدی برای کاهش شیب افزایش جرم، آغاز شد که تا حد صفر پیش رفت که شاهد کاهش جرم و یا عدم افزایش آن در مواردی بودیم که با توجه به افزایش جمعیت کشور، نوعی پیشرفت بود.
احمدی مقدم به چند مورد آمار جرائم در کشور اشاره کرد و گفت: ما آمارهایی را به مردم ارائه می دهیم اما برخی با مغالطه در رسانهها، آمارها را زیر سوال میبرند. کما اینکه ما امار قتل را کاهش یافته با قبل ارائه میدهیم اما برخی رسانهها آن را با امار پزشکی قانونی مقایسه می کنند! در حالیکه آمار قتل در سال 89 به نسبت 88 افزایش یافته اما در سال 90 به نسبت 89 کاهش یافته است. آمار قتل در کشور ما در میان کشورهای در حال توسعه، آمار خوبی است.
وی با بیان اینکه نیمی از قتلها در 6-7 شهر خاص مثل خوزستان، کرمان و سیستان و بلوچستان به دلیل نوع فرهنگ توام با نزاعهای خانوادگی و ناموسی است، ادامه داد: قتل با سلاح سرد به نسبت قتل با سلاح گرم بیشتر شده است، که نشان دهنده بهبود وضعیت امنیت کشور است. چون اگر عکس این بود میگفتند: کشور تگزاس شده است!
فرمانده کل نیروی انتظامی از کاهش آمار نزاعهای خیابانی خبر داد و گفت: آمار قتل زنان تقریبا ثابت بوده و در مورد قتل اتباع بیگانه به دلیل اینکه به کشور خودشان فرار میکنند، معمولا نمیتوانیم کار زیادی بکنیم.
به گفته وی، آمار سرقت مسلحانه به 995 فقره رسیده که شیب کاهشی قابل توجهی رسیده و کشف ان از 40 به 65 درصد افزایش یافته است. همانطور که مشف آدم ربایی نیز تا 100 درصد افزایش یافته است.
احمدی مقدم هم چنین گفت: در مورد تجاوز هم از سال 86 تا کنون حدود 800-900 فقره ثبت شده که حدود 40 درصد آن مربوط به زنان و 60 درصد آن لواط پسران عمدتا زیر 15 سال است که معمولا با اغفال بوده است.
وی با بیان اینکه همه چیز را نمیتوان به پلیس اهاله داد، متذکر شد: این در حالی است که ما دچار نیازهای امنیتی و امکانات بسیاری هم هستیم. البته نیروی انتظامی با برون سازی مسئولیتها در حوزه خدمات الکترونیک، در بخشهای دیگر از 50 تا 300 درصد به افزایش نیرو و امکانات بپردازیم. در تمامی استانها از نظر شاخصها و ارائه خدمات بهبودهای زیادی را شاهد بودهایم.
وی تاکید کرد که ماهواره، مشروبات الکلی و نفوذ بیگانگان و برنامههای آنها در ترویج سکس و خشونت، ریشه اصلی افزایش ناامنی در کشور است که دست نیروی انتظامی برای برخورد با آن چندان باز نیست و هروقت برخورد با ماهواره آغاز شده، یکی گفته این کار فرهنگی است به ناجا چه مربوط! یکی گفته مرزنشینها در فقرند بگذارید، به معامله کالاهایی از این دست بپردازند! یکی گفته چرا وارد حریم خصوصی میشوید!
احمدیمقدم در تشریح ابعاد برخوردهای چندگانه با رویکردهای ناجا ادامه داد: برخی می گویند «چرا این قدر برخورد؟ چرا اینقدر زندانی؟ چرا اینقدر اعدام؟!»، اعدام هم نکنیم، می گویند، چرا برخورد نمیکنید!
فرمانده کل نیروی انتظامی خواستار تصویب قوانین لازم برای برخورد با سلاحهای سرد شوند که لاریجانی از او پسید: خودتان در این زمینه چه طرحی دارید؟ احمدی مقدم هم گفت که طرحی آماده دارند و می توانند آن را به مجلس ارائه دهند.
وی با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا سرباز به عنوان نیروی پلیس استفاده نمیشود، خاطرنشان کرد: با 18 ماه خدمت، نمیتوان از این سربازها، انتظار کار حرفهای داشت. مضاف بر اینکه آنها خودشان در معرض آسیب های اجتماعی قرار میگیرند.
وی از فتنه 88 هم یاد کرد و گفت: از آن تاریخ به بعد، آمار مجرمیتها افزایش یافته است اما خوشبختانه با عنایت مجلس و دستور رهبری، تا پایان سال 88 روند صعودی مجرمیت متوقف شد و در سال 89 هم روند نزولی یافت. البته برخی احزاب برای ضربه فنی کردن رقیب، اقتدار پلیس را زیر سوال میبرند و تسویه حساب سیاسی میکنند.
به گفته وی، نجار پس از یک دوره فطرت در وزارت کشور، همکاری خوب و نزدیکی با نیروی انتظامی دارد.
/1729
نظر شما