ایسنا نوشت:

مدیر مطالعات ترافیک مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: هر خانواده تهرانی حداقل یک وسیله نقلیه دارد و مشکل پارک وسیله نقلیه به مشکل اغلب شهروندان تهرانی تبدیل شده است.

امیر روحی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده طی 24 ساعت شبانه‌روز، 95 درصد حاشیه معابر شهری در اشغال فضای پارک خودروها قرار دارند.

وی با تقسیم‌بندی پارکینگ‌ها به سه بخش کلی، اظهارکرد: پارکینگ‌های در مبداء سفر پارکینگ‌هایی هستند که عمدتاً در نواحی مسکونی باید ایجاد شوند، وظیفه تأمین‌شان بر عهده صاحب وسیله نقلیه است و به عبارت دیگر اگر فردی خودرویی می‌خرد می‌بایست جای پارک آن را هم داشته باشد.

روحی تأمین پارکینگ‌های مورد نیاز در انتهای مقصد را بر عهده صاحبان کاربری‌های تجاری، اداری، درمانی و ... دانست و تصریح کرد: سازمان‌ها، نهادها، ادارت دولتی و عمومی و صاحبان واحدهای تجاری باید نسبت به تأمین فضای پارک مورد نیاز برای مراجعان و مشتریان خود اقدام کنند.

مدیرمطالعات مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: تأمین پارکینگ‌های واقع در محل تلاقی شبکه حمل‌ونقل عمومی در بزرگراه‌ها و ورودی‌های شریانی با سیستم‌های حمل‌ونقلی مانند ایستگاه‌های مترو و BRT بر عهده شهرداری‌ها است.

4747

کد خبر 164704

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    0 0
    چرا دروغ میگی ؟ ما هیچ وسیله ای نداریم حتی دوچرخه
  • بدون نام IR ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    0 0
    چرا دروغ می گوید من یک خانم سرپرست خانوارهستم و سالهاست درآرزوی داشتن اتومبیلی هستم که بتوانم فرزندانم را به پارک یا گردش ببرم اما نتوانستم و نخواهم توانست لطفا" نفرمایید هرخانوارایرانی حداقل یک اتومبیل دارد
  • حسین IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    0 0
    فکر کنم منظور ایشون به طور متوسط بوده. وگرنه چیزی که واضحه اینه که هر خانواده یک وسیله نقلیه نداره!
  • بدون نام IR ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    0 0
    دروغ چرا ما كه كلا ماشين نداريم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین