به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دکتر محمدرضا جعفری به مناسبت آغاز سی و یکمین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، همراه با کارکنان این دانشگاه و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی خرمآباد، ضمن حضور در نماز جمعه به عنوان سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این شهرستان، گزارشی از اقدامات این دانشگاه ارائه کرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان اظهارکرد: بعد از جنگ تحمیلی و در دهه ۷۰، تعدادی از دانشمندان خوش فکر کشورمان شیوه جدیدی طراحی کردند که در کوتاه ترین مدت، افراد بتوانند دروس عملی و تئوری را آموزش ببینند تا بتوانند وارد بازار کار شوند، در واقع دانشگاه جامع علمی کاربردی با این هدف به وجود آمد.
جعفری ادامه داد: امروز دانشگاه جامع علمی کاربردی برای ایجاد شغل برنامه دارد و با تغییر هر شغل، برنامههای این دانشگاه نیز تغییر می کند.
وی تصریح کرد: برای برگزاری مطلوب این دورهها، از مدرسان متخصص و خبرهای استفاده میکنیم که دهها سال در صنعت کار کردهاند و آچار بدست هستند.
جعفری با تشریح مقاطع تحصیلی دانشگاه جامع علمیکاربردی گفت: این دانشگاه در حال حاضر در حالت ۲ به علاوه ۲ فعالیت میکند، این روش در دنیا مرسوم است یعنی تربیت تکنیسین در اولویت بوده و نهایتا درصد کمتری از دانشجویان به مقاطع تحصیلی بالاتر میروند.
وی با اشاره به رشته تربیت آتش نشان بهعنوان یکی از رشتههای خاص این دانشگاه تصریح کرد: در سالهای گذشته، آتشنشانهای ما برای آموزش به خارج از کشور اعزام میشدند، اما امروزه در شهرداری تهران مرکز آموزش علمی کاربردی آتش نشانی وجود دارد که هم دانشجویان و آتش نشانهای عزیز کشورمان را آموزش میدهد و هم میزبان آتش نشانهای سایر کشورها برای گذراندن دوره های علمی کاربردی است.
تغییر شرایط شغلی کشور در دوران بیماری منحوس کرونا، یکی دیگر از موارد مطرح شده سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان بود و بیان کرد: در دوران کرونا صدها شغل از بین رفت و صدها شغل جدید در دنیا ایجاد شد.
وی با اشاره به این نکته که برنامه درسی و دانشگاهی به تنهایی نمیتواند دانشجو را برای شغلهای جدید آماده کند، گفت: اما برنامهریزی شغلی صحیح می تواند این مهم را بازنگری و ایجاد کند، اتفاقی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی هم اکنون در حال انجام است.
جعفری در بخش دیگری از سخنان خود، ثروت آفرین بودن تحصیل در نظام علمی کاربردی اشاره کرد و افزود: اگر کسی در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحصیل می کند، تحصیلش باید برای او ثروت آفرین باشد، یعنی او پس از تحصیل بتواند به راه اندازی شغل اقدام نماید تا به حل مسئله بیکاری و توسعه اقتصاد کمک کند.
وی، ضمن تبیین شعار سال و بیان این نکته که در سال تولید، اشتغالآفرین و دانشبنیان، بادرنظرگرفتن جهتگیریهای بازارکار وباتوجه به ماموریت و رسالت دانشگاه، به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر در ایجاد اشتغال و تامین نیروی انسانی میانی کشور مورد توجه است، با اشاره به آمار و اطلاعاتی در خصوص رشتههای جدید و شرایط فعلی دانشگاه گفت: در دوره کوتاه مدیریت جدید دانشگاه، به ۴۲ رشته جدید در بخش های پیشرفته صنعت پرداخته شده و ۱۲۵ برنامه درسی جدید ایجاد شده است که استقبال بیش از ظرفیت متقاضیان شرکت در این دورهها نشانگر حرکت صحیح دانشگاه در این مسیر میباشد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان درخاتمه گفت: ما در این دانشگاه برای یک پست اداری آموزش نمیدهیم بلکه فعالیت ما در راستای ایجاد کار میباشد.
46
نظر شما