۸۱۴واقف در قزوین اموال خود را وقف کردند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: در استان قزوین ۸۱۴واقف در عرصه‌های مختلف اموال خود را وقف کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ حجت‌الاسلام سید مصطفی مجیدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در جلسه کانون متولیان اوقاف استان قزوین که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، اظهارکرد: ما متولیان جریانی هستیم که یک انسان از همه هستی خود گذشته تا سنت حسنه دست‌گیری از جامعه به ویژه محرومان را احیا کند و از هر زاویه‌ای به آن نگاه کنیم، جریان این عمل حسنه و خداپسندانه قطعا جامعه‌سازی و انسان‌سازی است.

او افزود: موقوفه را باید محلی برای گره‌گشایی و حل مشکلات جامعه بدانیم و زمانی در اجرای امینانه موفق هستیم که آن باور و اعتقاد واقف‌باور ما نیز باشد و اجرای نیت کنیم.

حجت‌الاسلام مجیدی گفت: واقف هیچگاه نگاهش نگاه ابزاری از اموال و دارایی‌هایش نبوده و یقین بدانید هرکسی این شأن را ندارد که در زمره واقفین باشد.

این مقام مسئول ادامه داد: در مجاهده مال و نفس، مجاهدت نفس قابل محاسبه نیست اما مجاهده به مال قابل احصا است برای نمونه ما در استان قزوین ۸۱۴واقف داریم که در عرصه‌های مختلف اموال خود را وقف کردند، لذا متولی زمانی امانت‌دار صادقی برای واقف است که همگان را به یک چشم ببیند.

او افزود: اگر مراجعه‌کننده به موقوفه مراجعه کند و عمل ما خلاف آن نیات واقفی باشد، موجب نارضایتی می‌شود و عملکرد ما ضد وقف و واقف می‌شود که یکی از دلایل عمده مخالفت با وقف نوع تعامل و رفتار ما با مردم در خصوص اجرای نیت واقف است.

حجت‌الاسلام مجیدی توضیح داد: عملکرد کسی که متولی موقوفه می شود نمی تواند خارج از نظام اسلامی و دینی باشد. عمل، اخلاق و رفتار متولی باید در چارچوب شرع و قانون و نظام اسلامی باشد که هم موجب ترویج و ارتقا فرهنگ وقف شود و هم موجب بالندگی نظام اسلامی باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در پایان اظهار کرد: این کانون شکل گرفته تا یک هم‌افزایی و مشارکت، حرف و عمل واحدی در خدمت‌دهی مطلوب‌تر در خصوص اجرای نیات واقفین به مردم ایجاد شود.

48

کد مطلب 1693505

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =

آخرین اخبار