یک مرجع تقلید در قم از برنامه های تلویزیون انتقاد کرده و درباره رواج عرفانهای کاذب در صدا وسیما هشدار داده است. رئیس صدا و سیما نیز چندی پیش در پاسخ به منتقدان مذهبی خود، مصاحبه کرده بود.

آیت اله ناصر مکارم شیرازی می گوید: ]در صدا و سیما[ مهملاتی برخی اوقات به خداوند نسبت داده می شود و لازم است فضلا و روحانیانی بر این برنامه ها نظارت کنند تا چنین موضوعاتی پدید نیاید.

به گفته این مرجع تقلید، در یکی از برنامه های تلوزیونی صفاتی مانند طیهور و طیهار را به خداوند نسبت داده اند. وی در توضیح این صفت گفت: "در جست و جویی که ما در لغات عرب کردیم چنین لغتی به هیج عنوان وجود ندارد."

این عالم دینی، همچنین نسبت به گرایش برخی از برنامه های صدا و سیما به عرفان های کاذب هشدار داد. 

این مرجع تقلید شب گذشته در مراسم احیای سومین شب قدر که در مسجد امیرالمومنین قم برگزار شد؛ با بیان این مطلب افزود: "در روایتی که ظاهراً از پیامبر(ص) بیان شده اصلاح ذات بین امت، بالاتر از نماز و روزه و مجاهدت در راه خدا برشمرده شده است.

وی تاکیدکرد: با وجود چنین ثوابی متاسفانه برخی به جای رفع اختلافات بر آن دامن می زنند و آن را شعله ور می کنند.

گفته می شود در ویژه نامه های مناسبی ماه رمضان و سریالهایی که اخیرا از تلویزیون پخش شده، موجب واکنشهایی در بین جامعه مذهبی ایران شده است. عزت اله ضرغامی، رئیس سازمان صدا و سیما، هفته گذشته در گفتگویی با هفته نامه پنجره در مقابل این انتقادات واکنش نشان داده بود.

وی در مصاحبه خود گفته بود: " هنر پدیده‎ای است توأم با آفرینش، هنرمند باید آزادی عمل احساس کند تا بتواند آن‎چیزی را که در فکر و روح و روان دارد، به‎خصوص در کار دراماتیک، خلق کند. لذا شما خیلی مواقع از صبورترین هنرمندان هم این انتقاد را می‎شنوید که چرا مثلا این نظارت، بر ما سخت می‎گیرد."

غرضامی همچنین با انتقاد از برخی مجتهدان که به وی فشار تذکر می دهند برنامه ها را با نظارت بیشتری انجام دهند، گفت: "در کشور ما متأسفانه بعضی از نگاه‎‎ها افراطی است. مثلا یک عالم مجتهد در یک جلسه به ما گفت :‎ اخبار گفتن خانم‎‎ها چون یک عده را تحریک می‎کند خلاف شرع است. و یا امام جمعه محترم دیگری می‎گوید فیلم‎‎های خارجی به‎دلیل بی‎حجابی زنان، مطلقا نباید نشان داده شوند.البته ما این نظرات را اجرا نمی‎کنیم، به‎عنوان یک نظر محترم هستند، اما ملاک ما نظرات حضرت امام (رحمت‎الله‎علیه) و رهبری (مدظله‎العالی)‎ در این زمینه است.آیا واقعا یک گوینده خبر ممکن است برای عده‎ای تحریک‎کننده باشد؟ اگر این‎طور باشد، آن عده باید خودشان را اصلاح کنند! اگر کسی با نگاه کردن به گوینده خبر دچار آزار و اذیت می‎شود یا نباید نگاه کند یا باید خودش را اصلاح کند."

47/233

کد خبر 169484

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • البرت انشتين IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
    1 0
    به ولله لين صداو سيما ابروي اسلام را برده . بابا شبكه هاي ماهواره اي هم اينقدر به اسلام ضربه نمي زنند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین