فلسطین خواب شب را بر اسرائیلی ها حرام کرده است. این بار نه بحث از مبارزه مسلحانه فلسطینی ها است و نه اغاز انتفاضه ای دیگر . این بار داستان شورای امنیت و ارجاع پرونده تشکیل کشور مستقل فلسطین به این شورا است. خبری که گویا دل اروپایی های قاره سبز نشین را با خود همراه کرده و البته آمریکایی ها را بر سر دو راهی قرار داده است . همین اندازه فعالیت سیاسی آرام در فلسطین کافیست تا اسرائیلی ها برای مهار این تلاش ها دست به کار شوند.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم باز هم تریبون تهدید را در دست گرفت و خطاب به فلسطینی ها گفت: ارجاع پرونده به سازمان ملل برابر است با لغو تمام توافقنامههای انجام گرفته تا به امروز .
بنیامین نتانیاهو، با انتقاد از طرح فلسطینیها برای رفتن به سازمان ملل به منظور به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین بدون مذاکره با طرف اسرائیلی، آن را یک اقدام یکجانبه و به ضرر این رژیم خواند.
وی که در دیدار با "یوناس گاره استوره"، وزیر امور خارجه نروژ سخن میگفت، همچنین تصریح کرد: رفتن به سازمان ملل مغایر با تمام توافقنامههای موجود میان اسرائیل و تشکیلات خودگردان است و این اقدام فلسطینیها موجب متشنجتر شدن اوضاع میشود.
نتانیاهو همچنین در نشست هفتگی کابینه رژیم صهیونیستی عنوان داشت: نیازی به اصلاح معاهده کمپ دیوید امضا شده میان تلآویو و قاهره نیست. دولت اسرائیل هرگونه پیشنهاد مصری را برای استقرار نیروهای بیشتر در منطقه سیناء بررسی میکند. تماسهایی در این زمینه با دولت مصر در حال انجام است.
ایلی یشای، وزیر داخلی (کشور) رژیم صهیونیستی نیز عنوان داشت: استقرار نیروهای اسرائیلی در منطقه سیناء به نفع اسرائیل و مصر است. بدین ترتیب ما میتوانیم مانع مهاجرت آفریقاییها به اسرائیل از طریق مصر شویم. میتوانیم از طریق مذاکرات به هر اصلاحی براساس توافقنامه کمپ دیوید دست یابیم که البته باید از این توافقنامه محافظت کنیم.
همزمان بی بی بار دیگر از آمریکا خواست تا تلاش کند انتشار گزارش سازمان ملل در مورد کشتی مرمره آبی ترکیه را به تعویق بیاندازد.
روزنامه اورشلیم پست دراین باره نوشت: نتانیاهو از آمریکا خواسته است که شش ماه دیگر گزارش سازمان ملل در مورد حوادث کشتی مرمره آبی را به تعویق بیاندازد تا اسرائیل خود را برای رویارویی با پیامدهای آن آماده کند. وی به اطلاع آمریکا رسانده است که رژیم صهیونیستی شش ماه دیگر موضع سیاسی قویتر و محکمتری میتواند در قبال این گزارش بگیرد و میتواند بهتر از حقوق خود دفاع کند.
پیشتر بانکیمون، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده بود که گزارش این سازمان در مورد کشتی مرمره آبی برای سومین بار به تعویق افتاده است. در حادثه کشتی مرمره آبی، نظامیان رژیم صهیونیستی به یک کشتی حامل کمکهای انساندوستانه به نوار غزه حمله کردند و تعدادی از فعالان ترک را کشتند. / 5151
نظر شما