زاخارووا: به همکاری نزدیک و سازنده با تهران ادامه می‌دهیم

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در کنفرانسی خبری تاکید کرد که مسکو به همکاری خود با تهران بر سر مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرآنلاین، زاخارووا با اشاره به اینکه مسکو در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی با ایران گفت‌وگو دارد، عنوان کرد: «در اکثریت این موضوعات، دیدگاه‌های ما ــ همان‌گونه که مشخص است  ــ نزدیک به هم یا کاملا منطبق است.»

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: «معاهده شراکت جامع راهبردی که به‌تازگی در ۲ اکتبر امسال لازم‌الاجرا شده، ما را به سوی هماهنگی بیشتر هدایت می‌کند. بر اساس این سند، طرفین در تقویت صلح و امنیت در مناطق همجوار همکاری می‌کنند؛ امری که به‌طور کامل شامل خاورمیانه نیز می‌شود.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در انتها تاکید کرد: «با در نظر گرفتن این ملاحظات، ما قصد داریم همکاری نزدیک و سازنده خود با تهران را ادامه دهیم.»

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2136161

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • برات IR ۰۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    1 0
    نگاهی به کره شمالی بیندازید، فقیر است ولی سرش را بلند گرفته، همه از او حساب می برند ، چین و روسیه برایش امتیاز قائل می شوند و آمریکا می خواهد دلش را بدست بیاورد ،،، چون اتمی است،،، نگاهی به ایران بیندازید سال هاست از هر طرف کتک می خورد ، فریبش می دهند ، حمله می‌کنند، می کشند ووووو ،،، چون زیاد حرف می زند ولی ترسو است بی عمل است، بی جرأت است ،،،
  • IR ۰۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    0 0
    جاسوس ها وابسته غرب که برای روابط نزدیک روسیه و ایران مشکل تیجاد می کنند باید بشدت تنبیه شوند
  • ناصر IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    0 0
    آمریکا وغربی ها از اتلاف ایران وچین ورسیه وکره شمالی به شدت می ترسند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین