معجزه تسلا/ ماشین ته دره مچاله شد، سرنشینان سالم بیرون آمدند/ عکس

چهار سرنشین که خودروشان به دره‌ سقوط کرده بود، به لطف ایمنی مثال‌زدنی تسلا مدل ‌Y زنده ماندند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وقتی یک ماشین با چهار سرنشین درون دره‌ای به عمق ۱۰۰ متر سقوط می‌کند، زنده ماندن سرنشین‌ها غیرممکن می‌نماید که به لطف ایمنی‌ مثال‌زدنی تسلا ممکن شده است.

سرنشیان این خودرو دو فرد بالغ و دو کودک بودند که از دره‌ای مشهور به «سرسره شیطان» در نزدیکی سانفرانسیسکو به پایین لغزیدند.

بیشتر بخوانید: 

نکته جالب این که پس از نجات جان سرنشین‌های خودرو مشخص شد که راننده به عمده ماشین را از دره پایین انداخته است و اکنون به جرم اقدام به قتل در بازداشت به سر می‌برد.

زنده ماندن معجزه‌آسا پس از سقوط عمدی ته دره به لطف ایمنی خارق‌العاده تسلا / عکس

چه اقدام به قتل چه اتفاق چنین سقوطی برای هر ماشینی به معنای مرگ یا آسیب‌دیدگی شدید سرنشینان‌ خودرو است و به گفته جهان راستی کارشناس تصادفات رانندگی ایمنی بالای تسلا اینجا باعث نجات جان سرنشین‌ها شده است.

راستی که استاد مهندسی مکانیک دانشگاه تگزاس است در این باره به اینسایدر می‌گوید:‌ «وقتی خودرو در تصادف با سرعت بالا ناگهان متوقف می‌شود انرژی جنبشی زیادی به سرنشین‌ها منتقل می‌شود و تمام تلاش در ایمن کردن ماشین‌ها منحرف کردن این انرژی از سرنشین‌ها است. البته هیچ ماشین برای سقوط از این ارتفاع ایمن نشده است و اگر تسلا هم مستقیم به ته دره می‌افتاد و هنگام سقوط به سنگ‌ها برخورد نمی‌کرد احتمالا سرنشین‌ها جان سالم به در نمی‌بردند.»

او با بررسی صحنه تصادف به این نتیجه رسیده است که تسلا با سرعتی حدود ۱۲۰ کیلومتر در ساعت به دره افتاده و هنگام پایین رفتن بارها با سنگ‌ها برخورد داشته است. همین باعث شده که هر بار اندکی از میزان انرژی تصادف کاسته شود که اگر مستقیم به ته دره افتاده بودند ماجرا روایت دیگری داشت.

به گفته راستی سرنشین‌ها شانس آوردند که سوار تسلا بودند، چرا که هر خودرویی نمی‌توانست در این حادثه جانشان را نجات دهد.

سقف تسلا نسبت به استانداردهای موجود قوی‌تر است و می‌تواند تا حدود ۴ برابر وزن ماشین را تحمل کند. همین ویژگی هنگام سقوط جلوی له شدن ماشین و در پی آن به خطر افتادن جان سرنشین‌ها را گرفته است.

معجزه تسلا؛ نجات معجزه‌آسای جان ۴ سرنشین که از دره پایین افتادند/ عکس

ویژگی دیگر تسلا که به نجات جان سرنشین‌ها کمک کرده است، پخش شدن وزن ماشین به لطف طراحی آن است. در تسلا وزن اصلی که متعلق به باتری‌ها است در میانه ماشین قرار دارد اما در ماشین‌های بنزینی وزن اصلی که متعلق به موتور است در جلوی ماشین متمرکز شده است. همین ویژگی به چرخ زدن ماشین کمک کرده و جلوی سقوط آن روی دماغه را گرفته است.

در نهایت تسلا یک ویژگی با نام «steel step frame» دارد که بر اساس آن انرژی جنبشی تصادف به قسمت‌هایی از ماشین منحرف می‌شود که استحکام بیشتری دارد و جلوی از هم پاشیدن ساختار کلی اتاق را می‌گیرد.

در نهایت به گفته راستی «در تسلا بودن واقعا شانس زنده ماندن آن‌ها را افزایش داده است.»

۵۸۵۸

کد خبر 1715356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • ناشناس IR ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵
    26 0
    اگه ماشین ایرانی بود مفقود الاثر میشدن
  • جانم فدای ایرانم..♥️ IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵
    20 0
    حالا بجای تسلا پراید بود و بجای دره ۱۰۰ متر ارتفاع هم یک کانال به ارتفاع ۱متر بود قطعا هرکسی توی پراید باشه با این تفاصیل...قطعا پرواز خواهد کرد به دیار باقی البته روحش
  • IR ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵
    15 1
    ما هم پراید میسازیم
  • ع. رها DE ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵
    7 19
    خالی بندی هالیوودی 😂😂😂😂