در ادامه گزیده ای از گفت و گوی محمدرضا میرتاجالدینی با ایسنا می آید:
ضعفهایمان کم نیست
-
معاون پارلمانی رییس جمهور در پاسخ به این سوال که اگر به عنوان یک عضو دولت بخواهید از دولت انتقادی کنید، مهمترین انتقادتان چیست؟ با بیان اینکه ضعفهایمان کم نیست، تصریح کرد:« تصمیماتی که دولت برای اجرا گرفته، زیاد است و برخی از آنها را نتوانسته از نظر اجرایی و عملیاتی پیاده کند.»
-
مثلا طی سفرهای استانی در حوزههای مختلف دولت مصوبات زیادی داشته که در مجموع پیشرفت این مصوبات قابل توجه است، ولی در هر استانی دو سه مورد از مصوبات اصلی است که هنوز اجرا و پیاده نشده است و خود دولت نیز به این نکته توجه دارد، به نحوی که آقای رییسجمهور در جلسهای اعلام کردند که این نوع مصوبات جمع بندی شود و دولت در مدت باقیمانده از زمان مسئولیتش آنها را عملیاتی و اجرایی کند و دولت این موضوع را با جدیت دنبال میکند.
-
وی که ضعفهای این دولت را کم نمیداند معتقد است دولتهای نهم و دهم انتقاد پذیر ترین دولتها در طول عمر نظام جمهوری اسلامی بودهاند.
سختترین روز کاری در دولت
-
محمدرضا میرتاجالدینی که از سال 88 با پذیرش مسوولیت معاونت پارلمانی رییسجمهور بعد از 6 سال تجربه نمایندگی مجلس ، کار در قوه مجریه را بر حضور در خانه ملت ترجیح داد، در آستانه ورود دولت دهم به سومین سال فعالیتش از سختترین روز کاری خود در این دولت میگوید، روزی که بعد از یک جلسه غیرعلنی در مجلس و توضیح رییسجمهور در مورد لایحه پیشنهادی دولت در ارتباط با بحث هدفمند کردن یارانهها و رقم پیشنهادی دولت در این زمینه و در حالی که همه تصور میکردند، نمایندگان مجلس از توضیحات رییسجمهور قانع شدهاند، در فاصله دو ساعت بعد از آن جلسه، وکلای مردم در خانه ملت در جلسه علنی خود به لایحه دولت رای ندادند.
در کشمکشهای دولت و مجلس مسائل سیاسی نیز بیتاثیر نیستند
-
دولتهای نهم و دهم را شاید بتوان در زمره دولتهایی قرار داد که بیشترین کشمکش را با مجلس داشتهاند، تا آنجا که حتی مساله سوال از رییسجمهور نیز از سوی برخی نمایندگان مطرح شد، معاون پارلمانی درباره علت این کشمکشها، گفت: «مجلس و دولت دو مجموعه فعال کشور هستند و تلاقی این دو نهاد در کارها و تمشیت امور کشور زیاد است و دولت در مورد برخی از کارهایی که میخواهد انجام دهد، باید لایحه به مجلس بفرستد و مجلس هم اگر طرحی ارائه می کند، حتما نظر دولت باید گرفته شود، در واقع باید همفکری بین دولت و مجلس وجود داشته باشد.»
-
دولت در زمینههای مختلف تلاش میکند، از کارهای عادی روتین بالا آمده، دارای سرعت عمل است و اعتبارات عمرانی را نسبت به گذشته بیش از سه برابر افزایش داده است و از طرف دیگر کارهای اصلی زمین مانده و بزرگ نیز که درگیر آنهاست، زیاد است.
-
تاکید مقام معظم رهبری یک اصل مبنایی است که همواره باید به آن توجه کنیم و نباید سرگرم شدن به کارهای اجرایی و مرور زمان ما را از شعارهای اصلی که مطرح کردهایم، دور کند و یا فاصلهای ایجاد کند. دولت در پارهای از شعارها و عمل به آن با جدیت عمل کرده و پیش رفته است که یکی از آنها بحث عدالت است. بسیاری از کارها که در حال حاضر در دولت صورت میگیرد، در راستای اجرای عدالت است و اگر بخواهیم در بین دولتها در بحث عدالت نمرهای بدهیم، باید به این دولت بالاترین نمره را در موضوع عدالت داد.
-
کارهای اساسی و زیربنایی انجام شده که آثار آن در جامعه ظاهر شده و میشود که از جمله آن میتوان توزیع سهام عدالت و هدفمند کردن یارانهها را عنوان کرد که به نظر من بهترین نام برای هدفمند کردن یارانهها، عدالتمندسازی یارانهها است و آن گام بزرگی در راستای عدالت است.
/2727
نظر شما