آقای تلویزیون لطفا از مدیران خود بپرسید چقدر بیننده دارند؟

ایسنا نوشت: حسین فردرو از برنامه سازان باسابقه و قدیمی صداوسیما که به گفته خودش طی این سال ها ۴۲۰ برنامه تلویزیونی، از او در میراث سیما به عنوان کارگردان و تهیه کننده ثبت شده است، حالا می گوید: «دیگر امید و انتظاری از صداوسیما ندارد که برنامه ای برای رضایت، نشاط و پربیننده کردن خودش ارائه کند.» او تصریح می کند: «همیشه طرح های متنوع و مورد علاقه مردم را به سازمان صداوسیما ارائه کرده ام اما چند سال است که درست زمان تصویب و حتی اجرا همه چیز برهم می خورد.»

حسین فردرو شروع کارش در تلویزیون با دهه ۶۰ بوده است. «محله بروبیا»، «محله بهداشت» و «قبیله جهانی»، سریال «شاه شکار»، مجموعه نمایشی «طنزآوران جهان» از شاخص ترین آثار تلویزیونی این برنامه ساز پیشکسوت است. او همچنین کارگردانی سریال هایی نظیر «علاالدین»، «نوروز ۷۳» و «خیرالله صندوقچه اسرار» و مسابقات تلویزیونی «تلاش»، «ستاره ها»، «۱۰۱» و ... را در کارنامه دارد.

این برنامه ساز پیشکسوت از برنامه‌های ماندگارش در دهه های ۶۰ و ۷۰، علت کم شدن مخاطبان تلویزیون و برنامه سازی در مناسبت هایی مثل اعیاد و اهمیت به شادی مردم سخن گفت.

دیگر نمی شود اعتماد برنامه سازان کنارگذاشته شده را جلب کرد

فردرو ابتدا در پاسخ به اینکه اکنون برای تلویزیون مشغول ساخت برنامه‌ای هستید؟ خاطرنشان می کند: طی یک سال گذشته سه الی چهار طرح تلویزیونی ارائه داده‌ام اما درست وقتی به مرحله آغاز می رسد به دلایل نامعلومی انجام نمی ‌شود. به نظرم لیست سیاهی وجود دارد و من هم عضو آن شده ام. این اتفاق نماد امنیتی ندارد؛ بلکه عده ای فرصت طلب و غیرمتخصص که محدودیت های متفاوت حاکم بر وضعیت سیما را بخاطر توجیه حضور خودشان مرتبا دامن می‌زنند، از رقابت با عوامل ورزیده، جوان یا باتجربه عاجز هستند ولی بر طبل محدودیت ها آنقدر می کوبند تا افرادی را هم که در لیست سیاهشان نیست، پشیمان از حضور و همکاری در سیما کنند و خودشان بدون توجه به میزان رضایت بیننده کارهایی کم رمق تولید کرده و خلاصه دور هم ارتزاق می کنند و مرتبا خدا را شکر می کنند. صداوسیما ماهیانه حدود ۵۰ هزار خانواده را نان می دهد ولی نمی تواند از مدیران خود چند برنامه موفق تقاضا کند؛ زیرا همواره محدودیت های سیما را به رخ یکدیگر کشیده و به دنبال کارهای نمایشی هستند که بازتاب تاریخی آن انگیزه نداده بلکه بیننده را افسرده می کند.

وی به صحبت هایش اینگونه ادامه می دهد: در شرایطی که معاونت تازه نفس و تحصیلکرده این رشته در رأس سیما قرار گرفته است، دیگر نمی شود اعتماد برنامه سازان کنار گذاشته شده را به راحتی جلب کرد و فکر نکنم تلاشی هم شده باشد.

آقای تلویزیون لطفا از مدیران خود بپرسید چقدر بیننده دارند؟
حسین فردو در کنار اکبر عبدی

همیشه چهارچوب ها را رعایت می کردم

او در عین حال تاکید می کند: همیشه جزو کارگردانانی بودم که همه چهارچوب ها را رعایت می کردم و از دهه ۶۰ درست زمان دفاع مقدس با تلویزیون همکاری داشتم. اکنون ۴۰ سال است از همان ابتدای جوانی که در دانشکده صداوسیما نیز تدریس می کنم ولی دیگر ناراحت نیستم که در زمره کنارگذاشته ها هستم؛ در طول پنج سال، هفت پروژه مرا در مراحل مختلف کنسل کردند. اخیرا این وضعیت با آمدن سازمان ساترا به محیط تولیدات نمایش خانگی هم تسری پیدا کرد. طرح یک سریال بی نظیر در یک پلتفرم را ارائه کردم که دکورش هم در کانون پرورش فکری کودکان ساختم و برنامه کاملاً جدید و به روزی بود، دقیقاً در روز ضبط، برنامه را تعطیل کردند و دلیلش را نمی دانم.

فردرو یادآور می شود: تئاتر و مسابقه های تلویزیونی زیادی کار کرده ام. در این سال ها در همه زمینه ها همکاری داشتم. ورزشی، سیاسی، هنری، فرهنگی و ... همه نوع قالب را تجربه کردم. زمانی بود تمام جشن ها و مسابقات تلویزیون را بسیار پربیننده می چیدیم. یادم هست آن زمان مسابقه بزرگ را در شروع فعالیت شبکه تهران و الو مسابقه برای شبکه یک با معرفی چند هنرمند و مجری جدید به تلویزیون معرفی کردیم و بعدها برای دهه های فجر، نوروز و دیگر اعیاد جنگ های زیادی می ساختیم. ما تمام تلاشمان ساخت برنامه های قابل قبول برای تلویزیون بود که مورد توجه مردم قرار بگیرد.

این برنامه ساز قدیمی سپس به ویژگی های تلویزیونی که سال ها پیش برای مردم جذابیت داشت اشاره می‌کند و می‌گوید: تلویزیون، در اصل مستعد تماشای عمومی و ملی مردم با یکدیگر است. روزی که تلویزیون اختراع شد دستگاه ضبط نداشت و همه چیز پخش مستقیم انجام می‌شد و در تمام دنیا اینطور بود نه فقط در ایران. تلویزیون آن زمان در لحظه اتفاقات را می دید و همان زیبا بود چون سوژه ها هیچ وقت بیات نمی شدند. دقیقا مثل مسابقات فوتبال که همیشه جذابیت داشتند. به نظرم اصل ویژگی تلویزیون به زنده بودنش است و بقیه چیزها مزه کار است؛ مثل سریال ها که تمرکز بر ملی گرایی دارند. اما افسوس که عده ای سیما را از ساخت برنامه های جُنگ و جشن زنده احتراز داده و مسئولیت لطمه ای که به سیما می زنند را هم نمی‌پذیرند.

از خیابان ها می فهمیدیم چقدر بیننده داریم

فردرو سپس به جذابیت های برنامه های زنده اشاره و اظهار می کند: در برنامه های زنده همیشه اتفاقات غیرمترقبه نتیجه کار را جذاب تر می کند. ما سالها پیش در ایران مخاطبان توده ای داشتیم؛ یعنی وقتی برنامه‌هایمان شب ها پخش می شد، از پنجره خانه که نگاه می کردیم به راحتی می توانستیم متوجه شویم که چقدر بیننده داریم. می‌دانستیم مردم چه برنامه هایی را نگاه می کنند بنابراین آمار مردم را داشتیم اما به مرور اتفاقات دیگری افتاد. تلویزیون کم بیننده شده و این حرف نادرستی است که می گویند تعداد زیاد شبکه ها موجب کم شدن بیننده ها شده است. جناب آقای برمهانی، لطفا از مدیران خود بپرسید که برنامه برند هر شبکه کدام است و بهترین برنامه آنها چند بیننده دارد؟

وی که تهیه کنندگی و کارگردانی بسیاری از جشنواره و جشن های سینمایی و تلویزیونی را عهده دار بوده، بر این باور است: شادی و اجرای برنامه های هنری در قالب های متنوع از بایدهای تلویزیون است ولی در ایام بزرگترین جشن کشورهای اسلامی، سیما از راضی کردن قاطبه مخاطبانش متاسفانه ناتوان است. چرا؟ اول به خاطر بدسلیقگی در ارائه پوشش حضار داخل جشن و اصرار به پوشش های خاص و یکسان افراد و دوم نشان ندادن نوازنده و ساز.

قبلا یکی از عوامل موفقیت، توجه به جنگ، شو و موسیقی در اعیاد بود

فردرو به این پرسش که راه محبوبیت و پربیننده کردن تلویزیون چیست؟ چنین پاسخ داد: به نظرم قبلا یکی از عوامل مهم موفقیت کارها، توجه به جنگ، شو و موسیقی بود که مخصوصا در اعیاد سیما بدون محدودیت عمل می‌کرد. موسیقی از همه لحاظ به جمهوری اسلامی خدمت کرد و در سرودها نقش مهمی داشت. به عنوان مثال همین امسال یعنی در سال ۱۴۰۱، دو موسیقی، مردم را به سمت احساسات خاص برد. نخست موسیقی «سلام فرمانده» و دیگری «برای». بنابراین موسیقی همیشه نقش داشته اما عده ای انسان کج سلیقه به عناوین مختلف موسیقی را از تلویزیون گرفتند.

او تصریح می کند: آخرین جشنواره جام جم صداوسیما را یادتان هست که موجب خجالت تلویزیون شد؟ آن دوره آقای زندوکیلی را دعوت کرده بودند تا اجرا داشته باشد و مجری برنامه اعلام کرد که ایشان می خواهد با گروه ارکستر محلی و پاپش اجرا داشته باشند. تمام سالن پر بود از هنرمندان، کارگردانان، مدیران و برنامه سازان که در اقدامی پرسش برانگیز گروه ارکستر را به پشت پرده بردند و آقای زندوکیلی ‌مقابل پرده ایستاد و اجرا کرد. مدیر اختتامیه علاقمند به حفظ صندلی و کارگردان بله قربان گو، این فاجعه را رقم زدند. می توانستند تمهیداتی که مایه آبروریزی نشود انجام دهند اما کار مفیدی انجام ندادند.

مدیران تلویزیون باید بخواهند که بشود

این برنامه ساز پیشکسوت پیرو همین بحث در پاسخ به اینکه با این حال فکر می کنید تلویزیون بتواند به دوران طلایی اش برگردد؟ چنین اظهار می کند: بله. صد درصد. مسئولان تلویزیون باید بخواهند که بشود. تلویزیون متاسفانه کسل کننده و تکراری شده است. ما باید گروهی داشته باشیم که به ماهیت تلویزیون فکر کنند. به عنوان مثال درباره همین ممنوعیت نمایش موسیقی و ساز، چرا درباره همین موضوع نباید در تلویزیون بحث کنیم و توضیح بدهیم؟ هم مردم متوجه می شوند و هم کار پربیننده انجام داده ایم و از این قبیل.

گفتند برنامه را تعطیل کنید چون مردم شاد شدند!

حسین فردرو در بخش پایانی صحبت هایش به خاطره ای قدیمی از یک برنامه تلویزیونی اشاره می کند و می گوید: با برادرم آقای محسن فردرو برنامه‌ای با عنوان جمعه ها با شبکه دو را داشتیم که برنامه پرتحول و پر بیننده ای بود و من خیلی دوستش داشتم. بعدها در دهه ۸۰ برنامه هایی نظیر «جنگ چرتکه» و «جنگ برای هم» را داشتیم. ما در برنامه واحد سیار داشتیم و مردم هم حضور پیدا می‌کردند. به قدری از آن برنامه استقبال شد که حد و حساب نداشت. ما در پارک قیطریه برای اعیاد برنامه ای اجرا می کردیم که زنده یاد محمود جهان را هم دعوت کرده بودیم که ناگهان به ما گفتند برنامه را تعطیل کنید چون مردم در حال شادی و پایکوبی هستند! برنامه ما به خاطر شادی مردم تعطیل شد و جالب است وقتی وسایلمان را جمع کردیم و در مسیر برگشت بودیم، مردم همچنان با همان موسیقی های محلی در حال شادی بودند.

۵۷۲۴۷

کد خبر 1732751

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 68
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    یکی دو سه درصد ودیگر هیچ
    • آرش IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      6 396
      اینا ارزوهای شماست. وگرنه درصد زیادی از مردم تلویزیون میبینن. یکی فوتبال یکی سریال یکی عصر جدید وخندوانه یکی اخبار و... به هر حال هرکسی برنامه مورد علاقه خودش رو می بینه. البته قبول دارم الان شبکه خانگی و ماهواره و مشغله مردم باعث شده مثل گذشته تلویزیون دیده نشه و لی اصلا و ابدا این درصدهای خنده داری که شما میگین نیست.
    • رامتین IR ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      ارش جون اولا که غلومعلی هستی نه آرش!! دلاور سایبری بعدشم کمتر ۲۰۳۰ ببین! ...
    • خبرآنلاین IR ۰۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      4 336
      هم وطن گرامی، رامتین، بخشی از پیام شما حاوی فحاشی است و از انتشار آن معذوریم. اگر نظرات خود را با ادبیات درست تری بیان کنید قابل انتشار خواهد بود. با سپاس گروه فرهنگی خبرآنلاین
    • IR ۰۸:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      10 1
      یه مدتی که سایبری ها به مثبت و منفی ها حمله میکنن و دقت کردم دیدم که کلا به همه چه مثبت حرف زدن چه منفی یه چند صدتایی منفی دادن! احتمالا هول شدن وگرنه خبرهای قبلی یه کم محتوای خبرهارو می خونن و بعد منفی و مثبت هارو جابجا میکنن!
    • IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      2 28
      یه سری بی فرهنگ و عقب افتاده و تازه به دوران رسیده ،شکه های ماهواره همچون منوتو، اینتر آشغال ، VOA و .... را می بینند . ۹۸ درصد مردم هنوز بیننده ی تلویزیون ایران هستند. اصل و اصابت خودتان را فراموش نکنید.
  • علی IR ۱۱:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    ما که روزها میاد ومیره اصلا تلویزیون رو روشن نمیکنیم
  • IR ۱۱:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    عاشقان دین و ملک می بینند
    • شهروند NL ۱۲:۴۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      ماهم عاشق دین وملک هستیم ولی برنامه های سطح پایین و گاها دروغ های صدا وسیما قابل تحمل نیست
    • ماسا IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      به خدا که ما هم عاشق اسلامیم و هم عاشق ایران ولی جز شبکه پویا که برای بچه هاست هیچ شبکه دیگه ای رو نمیبینیم. تقریباً تلویزیون هیچ برنامه جالبی نداره، اخبار هم که وقتی چند بار متوجه دروغ شدیم دیگه اعتماد نمیکنیم معلومه که از شبکه های مجازی و خبرگزاری ها دنبال میکنیم.
  • DE ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    خودشون اطلاع دارندومیدونندمخاطب ندارند.
    • IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      7 495
      من تلویزیون می‌بینم
  • علیرضا IR ۱۱:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    دوسنداری نبین تلویزیون بیننده خودشو داره حسودی نکنین بهتر از سینما نمایش خانگی ماهواره و فضای مجازیه ک بدآموزی داره
    • IR ۱۷:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      حرم باد اون بودجه صدا و سیمایی که از حق من از مالیات من گرفته میشه و داده میشه به یک مشت متوهم و دروغگو ... راستی این مجموعه با پول مردم اداره میشه پس اینجوری نیست که هر کی نخواست نبینه ... بودجه اش رو بین مردم پخش کنن هرکه دوست داشت اشتراک سالیانه صدا و سیما رو بخره
    • میلاد IR ۲۳:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      صدا سیما ارثیه بابات نیست که چند تا فیلم ابدوغ خیاری بسازی و بودجه چند هزار میلیاردی حرومش کرد این همه بودجه که میشه باید طوری باشه که بالای پنجاه درصد مخاطبین رو پوشش بده نه اینکه زیر ۵ درصد
  • علی IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    همتون با تلویزیون معروف شدین حالا پررو شدید اگه فقط تلویزیون رو دنبال میکردین الان وضعیت فرهنگی کشور این نبود غرب زده های بدبخت
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    محله برو بیا رو یادمه خاطره داشتیم الان که اصلا صدا و سیما جمهوری اسلامی نگاه نمیکنم ، مونده برای جمهوری حکومتی ها نه جمهور ایرانی ها
  • یه شخص IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    خیلی وقته به شبکه های صدا و سیما نگاه نکردم شاید واسه فوتبال ‌‌‌. بیشتر تو نماوا و فیلیمو بودم
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    چه حرفای بیخودی ربطی به کم بودن شادی برنامه ها نیست برنامه ها کیفیت ندارند قبلا کسانی فیلم می‌ساختند و بازیگر بودند که دل در گرو فرهنگ خودمان داشتند و مشتاق نشان دادنش و اثبات حقانیت فرهنگمون بر بقیه فرهنگهای دنیا بودن اما الان کارگردان و بازیگر همه دل در گرو فرهنگ غربی تلوزیون خونشون ماهواره و از فرهنگ خودمان خالی هستند چه انتظاری دارید برنامه سازان نمی‌توانند انتظارات مردم باهوش ایران را برآورده کنند اصلا ربطی به شاد بودن یا نبودنشون نیست بی کیفیتن و بازیگرا حس بدی به آدم القا می کنند غرب زده بودن از صورتشون میباره برای همین دلنشین نیستند و آدم نمیتونه دوستشون داشته باسه
    • ...... IR ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      4 415
      اون زمان تلویزیون جذابیت داشته چون گوشی و این چیزا نبوده الان همه جای دنیا وضع تلویزیونا همینه
  • IR ۱۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    واقعا چقدر طرز فکر ایشون پایینه که می خوان با تیپ ولباس مخاطب جذب کنند.
  • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    بیچاره دین وملکی مونده ؟
  • محسنی از اصفهان IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    تلویزیون.که روشن.نمیکنیم وقتی هم روشن کنیم نکاه میکنم ولی.ذهنم هزار جایه دیگه هست به غیر از .پخش برنامه ..در ثانی .پشم.شیشه. نگاه.کردن نداره
  • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    به کوری چشم همه تون مخصوصا خبر آنلاین و سردبیر...
    • خبرآنلاین IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      هم‌وطن گرامی و ارجمند با سلام و احترام، ما در گروه فرهنگی خبرآنلاین بازتاب نگاه و نظر مردم و هنرمندان هستیم و این روزها مردم و هنرمندان نسبت به برخورد صداوسیما با موضوعات و همچنین تولیدات آن سازمان انتقاد دارند. فارغ از این موضوع اگر دقت می‌کردید این مطلب تولید همکاران رسانه‌ای ما در خبرگزاری ایسنا است و ما آن را بازنشر داده‌ایم. در عین حال اینکه کماکان مطالب ما را دنبال کرده و می‌خوانید، سپاسگزاریم. گروه فرهنگی خبرآنلاین
    • ارش IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      خبرانلاین جان یک جور وانمود نکنید که بی طرفین . کاملا گرایش سیاسی شما و مخاطبانتون مشخصه. این خبرگزاری هرگز بیان کننده نظر قاطبه مردم نیست. فقط بیانگر خط فکری قشر موافق خودتونه.
    • فولادوند IR ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
      خبر آنلاین لازم نیست جواب این کبک رو بدی
  • آوای آزادی IR ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    صدا و سیما فقط محلی برای آتش زدن بیت المال شده به نحوی که خود مدیران و کارمندان صدا و سیما هم رقبتی به تماشای جفنگیات ساخت خودشون ندارند چه برسه به عموم مردم
  • خسته قادر IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    دیکه تلویزیون معنایی برایمان ندارد مثل زمانهای قدیم نیست که یک روز بدون تلویزیون بمانیم چون برنامه وفیلم شادی ندارد وفقط غصه وغم برایمان دارد ۰
  • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    پرسیدن نداره . بیت المال توی رادیو تلویزیون فراوون هست نیازی به بیننده ندارن
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    خودشون نمی خواهند بیننده داشته باشد وقتی برنامه های خوب وپر طرفدار را به بهانه های الکی کنار می گذارند. یعنی دوست نداریم کسی بیننده یمان باشد .ما هم دیگر ب خودمان زحمت نمی دهیم تلویزیون را روشن کنیم ....
  • علی IR ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    نمره صدا وسیما. صقر
  • IR ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    6 332
    الان هر کی یه گوشی دستشه یا تو اینستا گرامه یا مثل من سرش درد میکنه برای وب گردی و کامنت واز اینا....الان جلو تلوزیونم ولی سرم توگوشی و در حال نظر دادن...شک ندارم همه اینجا هستن خخخخ
  • IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    8 328
    من چند ماهه از تلویزیون برای دیدن فیلم های دانلودی استفاده می کنم، با فلش فیلم ها رو دانلود می کنم و در تلویزیون نگاه می کنم. اونهایی که دوست دارند انواع فیلم های مختلف توی اینترنت هست هم مناسب سازی شده هست و هم سانسورنشده، هم دوبله هم زیرنویس هم زبان اصلی. کلا هر کی هر چی دوست داره هر جور دوست داره می تونه از اینترنت استفاده کنه. من کلی سریال زبان اصلی سانسورشده گرفتم که هر چند وقت یه باری تقویت زبان نگاه می کنم.
  • عبدالله IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    فکر میکنم امثال ما دو تا فیلم خارجی در شبکه نمایش دیده باشیم و تلویزیون کلا تعطیل بود، چون بود و نبودش فرقی نمیکند!
  • سیستانی IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    س مگربااین مشکلات مردم وقت نگاه کردن به تلویزیون دارند
  • مهراب IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    کمتر کسی نگاه میکند حیف پول بیت المال که مصرف می‌کنند.
  • Mina IR ۱۶:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    سلام امیدوارم باور کنید ۳ ماهه تلویزیون روشن نکردیم
  • همه چی قرقاطی IR ۱۶:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    5 507
    چرت محض،یارپ دیگه نمیتونه نو آوری باتوجه به قوانین داشته باشد میگه تلویزیون راکنار گذاشتم،،،بهت قول میدم تا دوسال دیگه تمام این سریالهایی که واسه پلتفرمها وخانگی هست وکلا دوتا ایده بیشتر نداره یا توفیلمها دوتامتلک و فحش ورقص هست یا طرف دیگه سریالهایی که همه مردم عصبی وفقیر وناراحت هستن ونمیتونن به هم عشق داشته باشن ودائم خیانت میکنن،،فعلاجوانهایی از این فیلمها استقبال میکنن وجیب تهیه‌کننده و کارگردان فیلمهای درپیت را پر میکنن ولی آخرش تکراری میشه ودیگه نمیفروشه،،،کافیه نکاهی به خیابان بندازی وبفهمی همه مردم عادی شادی خودشون رادارن،خریدتوبازاردارن،وتلویزیون هم نگاه میکنن،،
    • رامتین IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      9 497
      بیا پایین جوجه سایبری کمتر ۲۰۳۰ و ... ببین بدبخت بیمار،،، خبرآنلاین... چرا منتشر نمیکنی و میترسی از این دار ودسته ...
  • س IR ۱۶:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    2 430
    سلام برای بالارفتن ببینده مجریرها که ویترین اصلی هستن همجوره به سر وضع خودشون برسن برمها در تمام شبکه‌ای حتی استانی جذاب شاد متنوع و به مشگلات هر استان و تهران بپردازند آموزشی تر مفیدتر و جالب‌تر پخش برنانها سریال‌ها و کارتون‌ها س قدینیربا همون کیفیت دوبله قدیم گمیتونه خیلی کارساز باشه پخش طبیعت موسیقی و رنک شاد خیلی میتونه کارساز باشه و برنامه‌ای خاطره انگیز و در پخش همچی حرفه ای تر و ادبیات درستر استفاده شه مثلا بجای کفتن دیروز بکن روز کذشته و از حالت محاوره‌ای و خودمونی مخصوصا در پخش خبر خارج شه خوب بهترم خواهد شد
  • کوروش IR ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    0 430
    به نظر من صدا و سیما باید بیشتر برنامه درسی اموزشی پخش کنه، مخصوصا کلاس ششم و کلاس هفتم
  • راستگو IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    اصولا خبر و تفریح و شادی از ماموریت های اصلی رسانه ها در دنیاست ایجاد اوقات خوش و مفرح برای مردم ،،، اما در کشورما که اصل برتولید غم و غم نامه و شاهد اصلی آن سه ماه عذاداری در سال بعنوان فرهنگ غالب حکومتی بنا شده شما چه انتظاری از صدا و سیما دارید؟؟؟!!!!
  • عباس IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    3 365
    برنامه های شاد کمتر شده همش پلیسی بکم شاد بزارن از تمام دنیا تلوزبون ما بهتره چون شعونات اساامی رعایت میشه فقط بیشتر خانوادگی وشاد باشه
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    اینقدر برنامه هاش بی کیفیت و دروغ و صرفا بازتاب دهنده طیف خاصی از جامعه است که فکر نمیکنم بیننده هاش به ده درصد هم برسن،دقیقا به میزان جمعیت همون طیف فکری حداقلی
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    کاری کردن که من مذهبی هم مدتهاست تلویزیون نگاه نمیکنم با اینکه ماهواره هم نداریم . بیخود هم تهمت غرب گرا به همه نزنید .‌تلویزیون جایگاه خودشو از دست داده .چون یکطرفه به قاضی میره و برنامه جذابی هم نداره بازیگرای خوب هم حضور ندارن .و .....
  • IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    7 358
    باید کسانی باشند که ناراحتی به وجود بیاورند
  • .... IR ۱۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    2 367
    تلویزیون ضعفایی داره مثل هر جایی دیگه ولی ما که ترکش نمیکنیم برنامه خوب کم نداره
  • IR ۱۹:۰۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    جواب روشن است نیاز به پرسش نیست
  • زهرا IR ۱۹:۵۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    فیلمنامه سریالهای تلویزیون خیلییییییی ضعیفن ارزش دیدن ندارن، فرقی نداره توسریالهای نمایش خانگی هم فیلمنامه ی ضعیف داریم سریالهای ترکیه و.... افتضاحن همون بهترکه سریال نبینی
  • IR ۱۹:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    برنامه های صدا و سیما بنا به سلیقه مسوولین تهیه میشوند و مثل رفع تکلیف شده باتوجه به عملکردظاهراً نظر مردم اهمیتی ندارد
  • امیرحسین IR ۲۰:۲۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    من که خدا شاهده فقط فوتبال شبکه ورزش و 3 رو میبینم
    • مائده IR ۰۰:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      5 341
      چرا اکثر کامنتا بدون در نظر گرفتن محتوای کامنت حدود ۳۰۰ منفی خورده؟ واقعا برای هیچکی شک بر انگیز نیست؟ انگار ۳۰۰ نفر رو معموریت دادند فقط به کامنت های این پست منفی بدن، اونها هم حتی زحمت نمیدن ببینند محتوای کامنت نظر مثبت داده یا منفی😳
  • IR ۲۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    0 350
    من که میبینم واقعا بعضی برنامه ها عالیه مخصوصا شبکه ۴
  • IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    7 346
    من عاشق تلویزیون ایرانم البته موقعی که خاموشه کمترچرت وپرت میفهمم
  • IR ۲۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    این منفی دادنها بیشترش الکی است .ولی خدا وکیلی تلوزیون افتضا شده مال گروه خواصی شده در ضمن برنامه ندارد.فلیم سینمایی که پخش می کند بارها پخشده قبلا !!!خیلی خنده دار شده تمام کسانی که جدید امدند از گل وبلبل کشور حرف میزنند یکی نیست که بگه بابا مردم بیچاره شدن زندگی نیست همه افسردگی گرفتن
    • IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
      3 0
      فک کنم از تیم روزنامه ی فارس و کیهان و همشهری حمله می کنند اینور😁ولی خوب هر کسی آمار خودشو اقوام و دوست و آشنا رو داره و سیمای میلی به میلی بودن معروفه
  • ناصر IR ۲۲:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    8 362
    جالب اینجاست همه ی کامنت ها مخالف صدا و سیما هستند اما علامت منفی یا مخالفت با کامنت ها بیشتر و همه هم یک اندازه هستند
  • IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    9 365
    چقدر جالب . منفی ها به نظرات مخالف صدا و سیما در همه پست ها حدود ۳۲۰ و ۳۳۰ هست. خواهران و برادران سایبری توی همه پستها حضور فعال داشتن. خسته نباشین.
  • IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۲۹
    با احترام فقط به هنرمندای مردمی ما که اصلا صدا سیما یه ثانیه هم نگاه نمیکنیم دروغ که دیدنی نیست
  • اشکان IR ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
    1 1
    اول نگاه کنید نظر موافق شماست یا مخالف بعد بهش لایک و دیس لایک بدیم :)) و اینکه صدا سیما فقط موقع مناظره ها که همه همدیگرو لو میدن حال میده
  • IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
    1 0
    ....دنباله های داخلی.... ...رشوه بگیران..... دروغ گو کم حافظه است خلاصه ما ماندیم صدا سیما چه گونه است هراز گاهی با حمله به صدا سیما می گویند چنین است وچنان است بعد می گویند مخاطب ندارد بعد می گویند سانسور می کند بعد نگران مخاطبین آن می شوند وبعد وبعد وبعد همچنان ادامه دارد !؟
  • IR ۱۱:۳۹ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
    2 0
    منفی و مثبت های غیرطبیعی نشون میده وزارت قطع ارتباطات به صورت جدی مشغول جولان است تا اوضاع و دیدگاه های مردم را وارونه جلوه دهد. هر چقدر تلویزیون در این زمینه موفق بود وزارت خانه زارعی و دوستان هم موفق خواهند شد. کار از این حرفا گذشته وزیر خام اندیش
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
    3 0
    به اندازه کافی فشار خون داریم دیگه لازم نیست بمیریم
  • علی IR ۰۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
    2 0
    صدا و سیما ؟ مگه هنوز وجود داره ؟
  • حسن IR ۰۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۱
    1 0
    دوستان سایبری خسته نباشید . پول تعطیلات عیدتون دراومد .
  • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    0 0
    کمتراز ۵درصد مردم آنهم کوتاه
  • علی فیروزآبادی IR ۰۱:۴۵ - ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
    1 0
    الان دیگه بود و نبود تلویزیون برای اکثر مردم فرقی ندارن چون برنامه جذابی ندارن و ی تلویزیون و ی آقای رجبی