به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام علی ثمری در گفت وگو با هفته نامه پنجره با اشاره به شکل گیری جریان انحرافی، گفت: آقای مشایی نه تنها مساله فرعی که مساله ای جزئی است و ما باید به دنبال مسائل اصلی کشور باشیم و این افراد را نباید به عنوان جریانی با عقبه اجتماعی نگاه کرد.
اهم اظهارات دبیر سابق هیات عالی گزینش کشور در ادامه می آید:
*از همان ابتدا مکررا به رئیس جمهوری درباره فرقه انحرافی تذکر داده شده، اما متاسفانه از همان زمان ایشان به نصیحت های خیرخواهانه دوستان، اطرافیان و حتی خانواده خودشان عمل نکردند.
*متاسانه به واسطه اقبال مردم، عده ای که از آن باید به عنوان فرقه منحرف یاد کرد، طمع کردند و اتفاقاتی نظر رابطه با اسرائیل، مدیریت انبیاء مکتب ایرانی و امثالهم را رقم زدند.
* این فرقه به این صورت عمل کرد که با پیدا کردن خلاء های فکری در وجود بعضی افراد دولت به بهره گیری از آنها پرداخت و منویات خود را در کشور به پیش برد.
* به طور مشخص این فرقه نیز از بین خواهد رفت، طوری که نشانی از آنها باقی نماند.
* رسانه ها باید دولت را در مورد وعده های داده شده بازخواست کنند و به دنبال این باشند که ببینند دولت چه اندازه به وعده های خود عمل کرده.
* چرا با این حال که رهبری به دفعات از شبیخون فرهنگی و جنگ فرهنگی سخن گفته اند، [دولت] به دنبال تعطیل کردن گشت ارشاد و طرح عفاف و حجاب است؟
* چرا با وجودی که رهبری از لزوم کارشناسی و ندادن وعده ای دور از انتظار سخن گفته اند، اینها از سه برابر شدن یارانه سخن می گویند. مگر دولت در پرداخت همین پرداخت ها گیر نکرده؛ پس چرا قول های بزرگتر می دهد؟
ایده جریان انحرافی در حوزه فرهنگی
* اینها برداشت خاصی دارند که این برداشت ها را با ناشی گری از تریبون عمومی مطرح می کنند. به طور مثال اینها یک قرائتی از مکتب ایرانی داشتند، بعد هم از آن دفاع کردند و پشت سر آن در جشن نوروز امسال، بیت المال را هزینه کردند و از بین بردند.
* ما امروز مظاهر منحط غرب را در قسمتی از زیر مجموعه های دولت مشاهده می کنیم.
* بحث لایحه امر به معروف و نهی از منکر برای چه متوقف شده؟ چرا کارگروهی که برای پیاده شدن لایحه عفاف و حجاب دولت مشخص شده متوقف شد؟
ماجرا های وزارت خارجه
* در وزارت خارجه، این فرقه می خواست کارهایی بکند که الحمد الله مانع شدیم، در حوزه نهاد ریاست جمهوری و بعضی جاهای دیگر هم بنا داشتند چنین جابجایی هایی را داشته باشند. به طوری که آدم های خود را بیاورند ولی تا جایی که ممکن و مقدر بود نگذاشتیم.
*در بحث عدالت وعده های زیادی داده شده اما امروز این مفاسد اقتصادی رخ می دهد و نمونه اش همین اختلاسی است که در بانک صادرات انجام شده و نیز رقم های سنگینی که در دولت دست اندازی به بیت المال صورت گرفته است. چه برخوردی کردند. بانک مرکزی، هیات مدیره را مقصر می داند؛ هیات مدیره، بانک مرکزی را و همین بده بستانها ادامه دارد.
27212
نظر شما