به گزارش خبرآنلاین، پس از تصویب ترکیب هیات نظارت به امور نمایندگی، نوبت بررسی به شرح وظایف آن رسید که با پیشنهادات متعدد و مذاکرات پرحاشیهای همراه شد.
رضا عبدالهی نماینده ماهنشان مخالف ارائه گزارش علیه نمایندگان به مجلس بود و می گفت با توجه به رقابتهای انتخاباتی و ناخرسندی رقبای ناکام ممکن است گزارشات متعددی هر روز به مجلس برسد. به اعتقاد وی اگر باب گزارش گیری باز شود، دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشود. او خطاب به لاریجانی افزود: من که در مجلس بعد تصمیم ندارم بیایم، انشالله که شما باشید و خواهید دید که با این مصوبه چه خواهد شد!
عیسی جعفری نماینده بهاروکبودرآهنگ در مخالفت با این پیشنهاد گفت: چرا نگران گزارشهای زیاد هستید؟ باید این گزارشات بیاید تا مشخص شود که چطور برخی با حقوق نمایندگی می توانند سفرههای رنگین بیاندازند و هر روز ریخت و پاش کنند؟ آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است؟ نزدیک 100درصد ما آدمهای پاکی هستیم. چرا باید از گزارشات بترسیم؟ کسانی که در آینده ممکن است آدمهای خیلی پاکی نباشند و یا برخی نمایندگان ادوار گذشته که مشکلاتی داشتند، باید از این گزارشات بترسند.
محمدحسین فرهنگی هم که مخالف ارائه گزارشات پیاپی علیه نمایندگان به مجلس بود، گفت: با حذف این بند، راه هر شب نامه نویسی را میبندیم. البته این درخواست مانع رسیدگی به گزارشات نیست. اما هیات نظارت خودش میتواند تصمیم بگیرد که چه گزارشی قابل رسیدگی است.
موسی قربانی سخنگوی کمیسیون تدوین آییننامه هم که معتقد بود این بند از طرح نظارت بر نمایندگان نباید حذف شود، افزود: نگران نباشید قرار نست هر بقال و چقالی به مجلس گزارش بدهد! خیالتان راحت باشد که 7 نفر از خود نمایندگان این گزارشات را بررسی میکنند.
لاریجانی هم در تایید سخنان وی افزود: هرکسی جرات نمیکند که علیه نمایندگان گزارش بدهد. بر اساس دیگر بندهای این طرح، اگر گزارش غیرمستندی بدهد و ادعای غیر قابل اثباتی در آن مطرح شود، گزارش دهنده به دستگاه قضایی سپرده میشود.
حسین نقوی نماینده ورامین بر خلاف عبدالهی پیشنهاد داد که گزارشات علیه نمایندگان صرفا منوط به امور مالی و اخلاقی نشود و شمولیت بیشتری داشته باشد.
/2929
نظر شما