جواد آرینمنش نماینده مشهد در گفتوگو با خبرآنلاین، یادآور شد: از آن زمانی که رهبر انقلاب به حوادث حین و پس از انتخابات عنوان «فتنه» گذاشتند و آشکار شد که دستهایی در کار است تا انتخابات را دست مایهای برای ایجاد تفرقه در صفوف به هم فشرده مردم قرار دهند و افرادی در خارج از کشور با هدف براندازی و همکاری برخی از عوامل ضد انقلاب مبادرت به ایجاد چالشهای جدی در انتخابات ریاست جمهوری کردند؛ مفهوم «فتنه» در ادبیات سیاسی کشور معنا یافت.
به گفته وی، مواضع پیامبرگونه مقام معظم رهبری، منجر به آشکارا شدن دستهای پنهان در این انتخابات که درگیریهای خیابانی را ایجاد کردند شد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه اکثر جریانات اصولگر مواضع خودشان را در این ماجرا روشن کردند، ادامه داد: البته برخی پیشگامتر بودند و هوشیارتر و برخی با قدری تاخیر این حرکت را محکوم کردند و تبعیت پذیری خودشان را از مواضع رهبری با حضور در خیابانها و راهپیماییها نشان دادند. مضاف بر اینکه آحاد ملت بعد از روشن شدن فتنهگریها تبعیت خودشان را از رهبری نشان دادند و جریان فتنه و اقدامات سران آن را به شدت محکوم کردند. در مجموع میتوان گفت که تشکلها و شخصیتهای اصولگرا در این زمینه پیشگام بودند.
آرین منش با بیان اینکه امروز به سمت یک انتخابات مهم و سرنوشتساز حرکت میکنیم، خاطرنشان کرد: جامعه امروز ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و انسجام و همدلی است تا مشارکت حداکثری به عنوان ضرورت برگزاری یک انتخابات شایسته و موفق را فراهم آورد. بنابراین شایسته است که احزاب و گروهها و جریانات سیاسی و شخصیتهای تاثیرگذار، جامعه را به سمت وحدت و انسجام هدایت کنند و از هر نوع سخن تفرقه افکنانه که باعث ایجاد شکاف در جامعه بویژه در میان اصولگرایان میشود پرهیز کنند.
وی از این منظر متهم کردن برخی افراد به سکوت در قبال فتنه را که منجر به واکنش از سوی آنها میشود را بر خلاف اصل وحدت خواند و گفت: موضع گیریهای اخیر برخی چهرههای اصولگرا نظیر اعضای جبهه پایداری و سایر احزاب که بوی تفرقه و انشقاق از آن استشمام میشود، میدان انتخابات را برای ورود جریان نفاق، فتنه و انحراف مهیا خواهد کرد و پیروزی اصولگرایان را با چالش جدی مواجه میکند.
عضو حزب موتلفه اسلامی در واکنش به تجارت سیاسی از قبل طرح مکرر فتنه در ادبیات برخی فعالین سیاسی، در پایان گفت: هم اتهامزنی به سکوت در قبال فتنه و هم واکنش نشان دادن به آن، منجر به تفرقه میان طیفهای اصولگرا میشود. توصیه میکنم با کلماتی محبتآمیز از سوی طرفین زمینه همگرایی را فراهم کنیم.
/2929
نظر شما