قائم مقام سازمان اوقاف گفت: یک میلیون و 150 هزار نفر مستأجر موقوفات کشور هستند و میانگین اجاره موقوفه یک رقبه در کشور 90 هزار ریال است که این مبلغ بسیار کم و ناچیز است.

به گفته تقی رضایار 127هزار موقوفه در کشور وجود دارد که خرابی و بی رونقی بعضی از این اماکن نشان دهنده بی توجهی نسبت به این اماکن است: 10 هزار و 500 امامزاده و بقاع متبرکه در کشور وجود دارد که سالیانه 140 میلیون زائر آنان را زیارت می‌کنند.

او همچنین گفت: سال گذشته 200 میلیارد ریال اعتبار برای امامزادگان کشور تصویب شد که 120 میلیارد آن تخصیص یافت که سهم هر امامزاده تنها 15میلیون ریال شد که این مبلغ برای نگهداری امامزادگان بسیار کم است.
قائم مقام سازمان اوقاف بودجه اختصاص یافته به مساجد کشور را 400 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: مبلغ 300 میلیارد آن به 20 هزار مسجد درکشور پرداخت شده که هر مسجد تنها 13میلیون ریال دریافت می‌کند و با توجه به هزینه نگهداری مساجد این مبلغ نیز اعتبار ناچیزی است.
به گفته او در ایران به 60 هزار مسجد نیاز است: باید بودجه‌های در نظر گرفته شده به منظور ساخت و نگهداری مساجد و بقاع متبرکه افزایش یابد.  15هزار میلیارد ریال تعهد خیرین مدرسه ساز است که تخصیص 10 درصد از این مبلغ به امامزادگان و بقاع متبرکه می تواند موجب پیشرفت و بازسازی کامل آنها شود.

4747

کد خبر 176083

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    0 0
    بانام ويادخداوند متعال لازم ميدانم نكاتي را فقط جهت اطلاع مسئولي امر نه براي انتشار ، عرض نمايم . اينكه ميفرمايند مامسجدكم داريم با اين شيوه مديريت كه درمساجد فعلي ميباشد بايد آن را هم به حساب نياورد 1- مساجد فعلي متولي اصلي كه برنامه ريزي و مديريت و تغييرات اعضاي هيئت امنا را از بالا داشته باشد را در ظاهر ندارد. 2- مساجد داراي هيئت امنا و خادماني ميباشند كه احدي جرئت تعويض آنان را ندارد .3- بعلت بيسوادي و سن بالاي و فرهنگ آنان نسل جوان آنان را نمي پذيرد و مشكلاتي را بوجود مي آورد . 4- با اين روش اداره مساجد نمي توان جذب نمود و روز بروز بازياد شدن انسانها افراد مسجدي كمتر از گذشته ميشوند . 5- در مساجد كانون هايي داير شده كه به هيچ وجه فعال نمي باشند فقط بيلان كار دارند.
  • بدون نام IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    0 0
    7- هيئت منااز امام جماعت خط نمي گيرند و خود ميخواهند خط دهنده باشند 8- در شهرستانها حتي راضي نمي شوند اتاقي را بعنوان دفتر پايگاه در اختيار بسيج قرار دهند 9- مساجد فقط هنگام اذان باز ميباشد و ديگر فعاليت ندارد 10- بعلت عدم توانايي در ماه محرم اختيار از دست آنان خارج و به دست افراد غير مي افتد 11- آنان باعث جدا شدن مردم وايجاد تكيه ها ميگردند 11- مساجد هنگام مجالس ختم بلندگوهاي بيرون را روشن ميكنند كه باعث آزار مردم ميشود 12- هزينه هاي انرژي مساجد بالا ميباشد و درآمد ندارند. وغيره پيشنهاد ميگردد هيئت امناي مساجد از بالا تعويض و با جلسات و مكاتبات دائمي مديريت گرددو با گماردن نفر بصورت كارمندي دراوقات روز باز گردد.
  • بدون نام IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    2 0
    آره واقعا تنها چيزي که ما تو اين مملکت کم داريم مسجده لطفا زودتر اين 60000 تا رو بسازيد تا ديگه جوونا به خاطر کم بودن مسجد مهاجرت نکنن. خواهشا زودتر!!!
  • بدون نام IR ۲۳:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
    0 0
    ساخت هر مسجد موشکی است در چشم دشمن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین