پروفسور مجید سمیعی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت و اعطای حکم استادی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران به وی اظهار داشت: به مغزهایی که در کشور خودمان هستند افتخار می کنم و تصمیم برای همکاری های مشترک علمی و تحقیقاتی را تصمیمی برای جهش بزرگ در پیشرفت علمی و دانش ایران می دانم.

حسن امامی رضوی در مراسم گرامیداشت و اعطای درجه هیات علمی افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تهران به پرفسور سمیعی گفت: اعطای استادی نماد آموزش عالی و مادر دانشگاه های کشور به پرفسور سمیعی نماد ایرانیان فرهیخته خارج از کشور اتفاق مبارکی است و امضای تفاهم نامه و قرار داد همکاری برای آموزش phd و راه اندازی رشته دکترای تخصصی نوروسانیس نویدبخش روزهای روشن را برای دانش کشور می دهد.
وی افزود: برای توانمندسازی نیروی انسانی و ارائه خدملات درمانی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین مرکز جامع خدمات بیماری های مغز و اعصلاب در کشور راه اندازی می شود.
دکتر امامی رضوی با اشاره به پتانسیل نیروی انسانی دانشگاه در حوزه مغز و اعصاب اظهار کرد: در رشته جراحی مغز و اعصاب در پردیس پورسینا بیش از 30 و در پردیس همت 20 عضو هیات علمی مشغول به فعالیت هستند، همچنین گروه آموزشی علوم اعصاب از گروه‌های پرکار دانشگاه است که که با گروه علوم پایه مانند فیزیولوژی و فارموکولوژی همکاری دارد.
معاون سلامت وزیر بهداشت ادامه داد: فعالیت های دانشگاه در حوزه علوم اعصاب در قالب یک پژوهشکده و چند مرکز تحقیقات متمرکز شده است هم چنین گروه «ام اس» این پژوهشکده به زودی به مرکز تحقیقات «ام اس» تبدیل خواهد شد.
دکتر امامی رضوی افزود: همچنین در مرکز تحقیقات ضایعات نخاعی که از پنج سال پیش روی آن متمرکز شده‌ایم و تیمی از تمام دانشکده ها و مراکز علمی در این مرکز کار می‌کنند تا به نتیجه برسیم حدود 100 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ها‌ به صورت تیم‌ورک و ارائه خدمات پژوهشی و درمانی بر اختلالات اورولوژیک در این مرکز مستقرند و بیش از 200 بیمار به صورت سرپایی و بستری ماهانه از این مرکز خدمات می‌گیرند و با تمام دانشکده ها از پرستاری تا فناوری های نوین با این مرکز همکاری دارند.
وی با اعلام وجود 70 هزار بیمار ضایعه نخاعی در کشور از تدوین برنامه مراقبت از جمعیت بیماران ضایعه نخاعی در کشور خبر داد و گفت: نیازهای درمان و پژوهشی این حوزه در این برنامه دیده خواهد شد که طی یک سال آینده اجرایی خواهد شد.
معاون سلامت وزیر بهداشت با اشاره به رشد روز افزون علمی کشور در رشته مغز و اعصاب گفت: طی سه سال گذشته بیش از 150 مقاله از محققان پژوهشکده در ژورنال های معتبر بین المللی نمایه شده و بیش از 100 پروژه در مراکز زیر پوشش پژوهشکده مغز و اعصاب در حال فعالیت است.
دکتر امامی رضوی از انتشار نشریه با عنوان نوروساینس (علوم اعصاب) کشور خبر داد و گفت: مجوز انتشار این نشریه صادر شده و در مرحله نشر قرار دارد.
گفتنی است در پایان این مراسم درجه استادی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پرفسور مجید سمعی رییس انستیتو بین المللی نوروساینس هانور آلمان اعطاء و تفاهمنامه راه اندازی دوره تخصصی دکترای و فلوشیپ نوروساینس با همکاری استادان برجسته انتستیتو بین المللی هانور آلمان امضاء شد.
پروفسور سمیعی هم در این مراسم گفت: استادی افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز به من داده شده، بزرگترین افتخاری است که تاکنون کسب کرده ام.
 وی با اشاره به اینکه عنوان می شود در رشت بدنیا آمده است، گفت: من در تهران بدنیا آمده ام و در اینجا بزرگ شده ام اما خانواده سمیعی اهل گیلان هستند از این رو برخی می گویند من در رشت بدنیا آمده ام.
 سمیعی یادآور شد: من در تهران مدرسه رفته ام و پایه علم را از دانشگاه تهران فراگرفته ام. من از دانشگاههای بسیاری در سراسر دنیا عضویت هیئت علمی دریافت کرده ام اما استادی افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تهران که امروز به من داده شده، بزرگترین افتخاری است که تاکنون کسب کرده ام.
 وی گفت: این مراسم برای من یک مراسم تاریخی است و با وجود اینکه متخصص مغز هستم اما باید با قلب سخن بگویم. اینکه در شهری که بدنیا آمده ام عضو افتخاری بزرگترین دانشگاه آن شهر باشم بسیار من را خوشحال کرد و تشکر می کنم که در زمان حیاتم این افتخار به من داده شد.
 رئیس انستیتو بین المللی علوم اعصاب هانور به تاریخچه جراحی اعصاب در ایران و حضور دو استاد بزرگ ایرانی در اروپا در این رشته اشاره و خاطرنشان کرد: جراحی اعصاب در ایران با پایه گذاری ابراهیم سمیعی و نصرالله مقتدر که از انگلستان و سوئیس آمدند و دانشجویان بسیاری را آموزش دادند، شکل گرفت.
 سمیعی با اشاره به عملکرد مغز و شباهت با کار علمی گفت: باید به جوانان یاد دهیم که مغزها چگونه با هم ارتباط پیدا می کنند و مرکز علوم اعصاب در ایران نیز پس از تکمیل شدن در تاریخ بین المللی یگانه خواهد بود چرا که افتخار پیدا کردم با بهترین مغزهای دنیا در ایران ارتباط پیدا کنم.
 وی با اشاره به آموزش بیش از هزاران نفر در رشته جراحی مغز و اعصاب و تشبیه عملکرد مغز با فعالیت گروهی گفت: خداوند انسان را با میلیاردها سلول مغزی بوجود آورده و برای اینکه بتوانیم کاری را درست انجام دهیم مهم این است که سلول های مغزی باهم ارتباط پیدا کنند و برای اینکه دو نفر هم بتوانند حرف همدیگر را بفهمند باید سلولهای مغزی آنها با هم ارتباط پیدا کند.
 4545
کد خبر 176243

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منصور نوین IR ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۰
    2 0
    خدا حفظش کند...
  • ابراهیم رسولی IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
    1 0
    سلام و صلاوات و سلامتی و درود و رحمت و برکات و نعمات خداوند و ملائکه وپیامبران و معصومین بر پروفسور مجید سمیعی باد انشاء الله. من از خدا می خواهم که به مرد مقرب در گاه خدا و وارسته و دانشمند و فرهیخته وعالم وبسیار بزرگ ایرانی 1000 سال طول عمر دهد. من همیشه برای او و خانواده اش سلامتی می خواهم. استاد گرانقدر جناب پروفسور اقای دکتر سمیعی بنده ابراهیم رسولی جوانی هستم اهل تهران و با اصالت گیلان می خواهم 3 چیز را به شما بگویم:1_روح شهداء را شاد کردید و راهشان را در عمل ادامه دادید 2_سخن و فرموده پیامبر اسلام حضرت محمد را ثابت و زنده کردید که فرمود: علم اگر در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به ان دست پیدا می کنند و می رسند 3_باعث افتخار ایران و مردم ایران در سرتاسر جهان شدید. من پایتان رامی بوسم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین