محمد امین حاجی هاشمی گفت: در این دوره بیش از 70 اثر بازی و سرگرمی های دیجیتال با 20 عنوان ثبت نام کردند، این آثار هم اکنون در سه دسته هنری، فنی و محتوایی در دست داوری است.
مدیر بخش بازی ها و سرگرمی های دیجیتال در ادامه یادآور شد: در نمایشگاه امسال حدود 35 تولید کننده بازیهای رایانهای خود را در 35 غرفه عرضه میکنند، و نمایشگاه نیز 5 غرفه به بازیهای رایانهای اختصاص داده است.
وی افزود: در قسمت اول، شرکتهای تولیدکننده، جدیدترین بازیهای ایرانی خود را به همراه توضیح و نمایش ساخت بازی ها به مراجعهکنندگان ارائه میدهند. در این غرفهها امکان بازدید، بازی و همچنین تست بازی ها ایجاد شده است.
حاجی هاشمی در ادامه سخنانش گفت: در قسمت دوم غرفههای آموزشی و کارگاههای آموزشی، بازیهای رایانههای موجود است. در این قسمت در غالب چند غرفه به نام سرای بازی، یک مرحله از ساخت بازی رایانه ای به نمایش گذاشته می شود. در این بخش جزئیات ساخت بازی ها در غالب فیلم، بروشور و پوستر برای علاقمندان ارائه می شود. در بخش کارگاه های آموزشی شرکت های تولید کننده متناسب با بازی های جدید ساخته شده و با استفاده از تکنیک ها به ارائه آموزش به شرکت کنندگان می پردازند.
مدیر بخش بازی های رایانه ای ادامه داد: در قسمت سوم بازیسرا را داریم، در این بخش انواع نرم افزارها و بازی های ایرانی و خارجی تک نفره و چند نفره برای استفاده عموم مهیا شده است. در جشنواره امسال غرفه بازی های رایانه ای ویژه بانوان را نیز تدارک دیده ایم.
وی خاطر نشان کرد: در قسمت چهارم مسابقه، بخش آسیب شناسی و مشاوره بازی های رایانه ای را خواهیم داشت، در این بخش غرفه ای ویژه مسئولین، متخصصین و کارشناسان و غرفه ای مخصوص والدین و غرفه آخر هم ویژه کاربران، کودکان و نوجوانان تهیه شده است. در این قسمت مشاوران و کارشناسان به ارائه مشاوره و بحث و تبادل نظر می پردازند.
2121
نظر شما