امیر طاهرخانی عضو فراکسیون اقلیت مجلس گفت: نشاط و تحرک احزاب در انتخابات منجر به مشارکت حداکثری مردم خواهد شد و میتوانند نقش تعیینکننده و مستقیمی بر حضور آنها در این زمینه داشته باشند.
مهمترین محور سخنان وی از این قرار است:
- یکی از نقاط مبهم فعالیتهای انتخاباتی، منابع مالی کاندیداهاست؛ ولی اگر احزاب به عرصه انتخاباتی وارد شوند، میتوانند نقاط مبهم و گنگ در این زمینه را برطرف سازند.
- در عرصه انتخابات، دو یا سه جریان فعال، ظاهر خواهند شد که از جمله آنها میتوان جریان اصولگرایی، جریان اصلاحطلبی و در نهایت جمعی از کاندیداهای مستقل را نام برد.
- همانگونه که از فعالیتهای اصولگریان میتوان مشاهده کرد، این جریان با گرایش سنتی، جبهه متحد، پایداری و حتی طیف نزدیک به دولت هستند که با تابلوی مشخصی وارد میدان انتخابات خواهند شد.
- گروه موسوم به 8+7 که در قالب جبهه متحد اصولگرایی تشکیل شده، گروه سنتی هستند که خود را صاحب این جریان و حرکت میدانند.
- قالیباف یا لاریجانی که اخیراً با 150 نماینده مجلس جلسه گذاشته است، یک جریان محسوب خواهند شد.
- حضور علما و عظام آیات همانند آیتالله مهدویکنی، مصباحیزدی، خوشوقت و یزدی، برای ایجاد وحدت و اتحاد بین اصولگرایان است. البته من بعید میدانم این وحدت شکل بگیرد به دلیل اینکه برخی از آقایان اصولگرا حتی به منشور مصوب اعلامی از سوی جبهه متحد اصولگرایی وفادار نبوده و به آن تن نمیدهند.
- اگر چه اصولگرایان در ظاهر جریان انحرافی را قبول نداشته و در منشور خود از آن به عنوان یکی از مصوبههای تعهد نام بردهاند ولی در عمل عدهای، خلاف آن ثابت شده است.
- اصلاحطلبان هنوز به جمعبندی نرسیدند و فراکسیون خط امام (ره) مجلس و یا آنها که بیرون از مجلس هستند، هیچکدام فعلاً در خصوص انتخابات به نتیجه مطلوبی دست نیافتهاند.
- اگر جریان اصلاحطلب بتوانند با عقب راندن شخصیتهای افراطی و حضور بیشتر چهرههای علمی و عقلگرا، نیروهای خود را متحد و با یک لیست وارد عرصه انتخابات شوند، تصور میکنم؛ موفقیت و نتایج بهتری عایدشان شود.
- همانطور که برخی افراد اصولگرا حاضر نیستند در کنار هم باشند، این قاعده در جریان اصلاحطلبی نیز جاری است و تکثر و اختلاف دیدگاه وجود دارد مثل آنکه عدهای از اصولگرایان مجلس، نمیخواهند در کنار فرد اصولگرایی دولتی مثل مشایی، قرار گیرند.
/29219
نظر شما