این در حالی است که دست اندرکاران سیاسی و اقتصادی اروپا ، کنترل بحران های اقتصادی موجود را از دست داده اند و بازارهای مالی دنیا را وارد یک رکود جدید کرده اند که بر شدت معضلات قبل می افزاید و ار سویی واهمه در عدم بهبود اوضاع را برایشان به همراه آورده است.
بر همین اساس با توجه به جدی ترین بحران مالی که در یونان در این مدت شکل گرفته یکی از مقامات مالی اروپا معتقد است که باید از یونان محافظت کرد و تدابیر امنیتی خاصی را در برابر شیوع و گسترش کوتاهی و قصور ایجاد شده در یونان ایجاد نمایند .
در همین رابطه مقاله ای که اخیرا در روزنامه ی اقتصادی تایمز منتشر شده بود نیز تا حدودی به این امر اشاره ای داشت که محدود بودن یورو در اروپا سبب شده تا این اتحادیه توافق نامه ای را تنظیم کند تا بتواند به نحوی اوضاع را در دست گیرد و قدری آن سروسامان دهد.
گفتنی است در این فاصله اعضای هیات دولت برخی کشورها نیز از بانک مرکزی اروپا (ECB) درخواست کرده اند تا این خلا موجود را پر کند. از سوی دیگر بانک ها و کشور های اروپایی همچون ایتالیا و اسپانیا در شرایط فعلی و طبق آمار اعلام شده نیاز دارند تا به نحوی از سوی اتحادیه اروپا حمایت شوند تا از فشاری که بر روی دولت این کشورها وجود دارد ، رهایی یابند؛ اما در این خصوص و برای منعطف کردن و کنترل اوضاع پیشنهاداتی نیز مطرح شده که از جمله آن این است که بانک مرکزی اروپا بهتر است که نرخ بهره ها را پایین آورد تا به نحوی در دستگیری شرایط فعلی میسرتر باشد .
برخی معتقدند که بانک مرکزی اروپا باید کشورها را به سوی خود سازی وضعیت مالی و اقتصادی ترغیب نماید، طرز فکری که شاید در این وضعیت چاره ای برای کمک به تقلیل این وضعیت بحرانی باشد.
/39/39
نظر شما