تهیه‌کننده و کارگردان برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» با حضور در کافه خبر تاکید کرد غافلگیر کردن مخاطب یکی از اصول جذب مخاطب است.

به گزارش خبرآنلاین، نشست نقد و بررسی برنامه تلویزیونی «رادیو هفت» با حضور منصور ضابطیان و محمد صوفی کارگردانان و تهیه‌کنندگان، شرمین نادری،‌ مارال دوستی و امیرعلی نبوی نویسندگان و اشکان مزیدی دستیار تهیه و کارگردان سه‌شنبه دوازدهم مهرماه در کافه خبر برگزار شد.
 
نادری نویسنده بخش‌ «قصه‌های خانجون» درباره نگارش این داستان برای برنامه «رادیو هفت»، گفت: «آقای ضابطیان تصویر قصه‌های خانجون را ایجاد کرد. ایشان حرفه‌ای کار می‌کند و همیشه آرامشی در کارش هست. هیچ‌وقت دوست ندارم قصه آدم‌های بدبخت را بنویسم و به همین دلیل مایلم قصه‌هایم شادی بیاورد و اگر مخاطب پنج دقیقه به قصه دل می‌دهند احساس خوشحالی کند.»
 
ضابطیان در ادامه این بحث اظهار داشت: «اگر نگویم «قصه خانجون» پرطرفدارترین بخش برنامه است، حتما یکی از پرطرفدارترین‌ها محسوب می‌شود. بخشی از این محبوبیت به قلم خانم نادری برمی‌گردد و بخشی به اجرای آقای فروتن. این ترکیب جواب داده  و یکی از آرامش‌بخش‌ترین بخش‌ها را به وجود آورده است.»
 
مزیدی در پاسخ به این پرسش که نگرانی از به تکرار افتادن برنامه وجود دارد، گفت: «ما به صورت گروهی به این نتیجه رسیدیم شاید به تکرار افتادن مهمترین خطر باشد. در جلساتمان سعی می‌کنیم به ایده‌های مختلف برسیم و تاکنون 90 درصد موفق بودیم تا از تکراری شدن جلوگیری کنیم و غافلگیری‌های جدیدی به وجود آوریم. بازخوردها نشان می‌دهد به تکرار نیفتاده‌ایم.»
 
ضابطیان نیز در زمینه ایجاد تنوع در برنامه گفت:‌ «همیشه همه تیم ما دنبال غافلگیر کردن مخاطب هستند. این در رسانه مکتوب، مجازی، تلویزیون و رادیو بسیار مهم است. آیتم بچه‌ها هم پیامد این نوع نگاه بود. مردم دوست دارند خودشان را در تلویزیون ببینند. وقتی خودشان را نشان می‌دهید دوست دارند. سعی کردیم بچه‌ها را در این آیتم مثل خودشان نشان دهیم.»
 
صوفی اظهار داشت: «هدف و اصل برنامه این نبود که چهره‌های مختلف باشند، اینکه نقطه عزیمت ما چهره‌ها باشد یا حرف‌‌ها و از این رو به هر دو بخش نوشته‌ها و کسانی که آن را اجرا می‌کردند توجه داشتیم.»
 
دوستی نیز درباره وجود تم‌های رادیو در برنامه «رادیو هفت» گفت: «تلفیق رادیو و تلویزیون زمانی جذاب می‌شود که همه چیز استاندارد باشد. در «رادیو هفت» همه چیز سر جایش است و اینکه در تلویزیون باشیم یا رادیو مخاطب را جذب کنیم.»
 
نبوی نیز درباره قصه‌های «امیرعلی» گفت: «آقای ضابطیان خواستند در نیمه دوم اسفند سال قبل 10 تا 12 قسمت داستان داشته باشیم و من به گروه اضافه شدم. برای نگارش داستان‌ها در طول هفته به مردم نگاه می‌کنم و براساس اتفاقات خنده‌دار و یا گریه‌داری که مواجه می‌شوم داستان را می‌نویسم.»
 
گزارش مشروح نشست عوامل برنامه «رادیو هفت» در کافه خبر متعاقبا منتشر می‌شود.
  
58243
کد خبر 176650

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • روزبه يوسفي IR ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    3 0
    با تشكر از تهيه گزارش از برنامه زيباي راديو هفت اسم صحيح نويسنده قصه‌هاي اميرعلي آقاي اميرعلي نبويان است كه با اشتباه نبوي درج شده است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین