منصور ضابطیان یکی از تهیه‌کنندگان و کارگردانان برنامه «رادیو هفت» معتقد است میزان خلاقیتی که یک برنامه‌ساز در سیما اعمال می​کند به مراتب بیشتر از شبکه​های ماهواره​ای است.

بهناز شیربانی: چند سالی هست که مخاطبان تلویزیون با دیدن نام منصور ضابطیان و محمد صوفی در تیتراژ یک برنامه خود را برای دیدن کاری متفاوت و جذاب آماده می​کنند. 

زمانی مخاطبان برنامه‌های این دو نفر با «نقره» به گذشته سفر می​کردند و مهمان تصاویر خاطره‌انگیز کودکی‌‌هایشان می​شدند. الان میان همهمه و شلوغی روزمره زندگی​ «رادیو هفت» فارغ از تمام دغدغه​ها آرامشی به مخاطبانش می​دهد که در سایر برنامه​های سیما نمی​توان نظیرش را یافت. در آستانه پخش سری جدید «رادیو هفت»، منصور ضابطیان (تهیه‌کننده و کارگردان)، محمد صوفی (تهیه‌کننده و کارگردان)، اشکان مزیدی (دستیار تهیه) و شرمین نادری، امیرعلی نبویان و مارال دوستی (نویسندگان) مهمان کافه خبر شدند.


فکر می‌کنید «رادیو هفت» در مدت پخش​اش تا چه حد توانسته علاوه بر وجه سرگرم‌کنندگی به آموزش غیر مستقیم نزدیک شود که یکی از اهدف برنامه بوده​ است؟
منصور ضابطیان (تهیه‌کننده و کارگردان): اگر بخواهیم بحث آموزش را ​طوری در نظر بگیریم که حتما قلم و استاد و شاگردی در آن باشد، طبیعتا می​توانیم بگوییم «رادیو هفت» یک برنامه آموزشی نیست، اما ما به آموزش این​گونه نگاه نمی کنیم. آموزش در واقع یک بحث غیر مستقیم است که باید زمینه​های فرا گرفتن آن فراهم شود.

ما سعی می​کنیم در« رادیو هفت» زمینه​های آموزش را فراهم کنیم. مثلا شما برای یادگیری نیاز به آرامش دارید. زمانی که شما آرامش لازم را ندارید، هر چه به شما آموزش داده می​شود یا به سختی یاد می​گیرید یا در نهایت فراموش می​کنید، بنابراین کار ما در این برنامه آموزش آرامش داشتن است تا به مردم یاد بدهیم چه کنیم کمی حال​مان بهتر شود. از طرف دیگر سعی کردیم به مردم آموزش دیالوگ برقرار کردن در خانه را یاد بدهیم چه طور با یکدیگر حرف بزنیم و بسیاری از مسائلی از این قبیل که شاید در زندگی روزمره خیلی به آن توجه نکنیم.


فکر می​کنید تا چه حد در رسیدن به هدف غایی برنامه که همان «آرامش» است، موفق بوده​اید؟
محمد صوفی (تهیه‌کننده و کارگردان): ما سعی می​کنیم به مردم آرامش بدهیم و ادعایی نداریم که حتما تمام استرس مردم را گرفته​ایم و آرامش مطلق به آن‌ها داده​ایم، اما با توجه به بازخوردهای مردم فکر می​کنیم، توانسته​ایم تا حدودی موفق باشیم و خیلی سعی نمی‌کنیم در آخر شب برنامه شلوغی داشته باشیم، مثلا مجریان سعی نمی​کنند شلوغ کنند و تا حدی آیتم​ها با یکدیگر تناسب دارند تا بتوانیم همان آرامش مد نظر را ایجاد کنیم.

یکی از بخش​های پرطرفدار «رادیو هفت» قصه​های جذاب آن است، کمی در مورد ایده این بخش و سبک نگارش آن صحبت کنید؟
شرمین نادری (نویسنده): نوشتن قسمت​های داستانی برنامه بیشتر برعهده من است، اما از ابتدا ایده نگارش داستان​ها را آقای ضابطیان مطرح کردند و تصویری ذهنی از قصه​های «خانجون» برای من ایجاد کردند. حسن کار کردن با منصور ضابطیان آرامشی است که در کار لحاظ می​کنند و دغدغه​ای پشت کار وجود ندارد.

این موضوع مستقیما در کار من تاثیر گذاشته است. به شخصه در نگارش داستان​های این برنامه موافق نوشتن قصه​های غمگین نیستم و دوست دارم قصه​های من برای مردم نشاط آور باشد. و مردم اگر 5 دقیقه به یک قصه گوش می‌دهند، احساس خوبی داشته باشند.
 


منصور ضابطیان

ضابطیان: بخش قصه​های «خانجون» یکی از پرطرفدارترین بخش​های «رادیو هفت» بود و مشخصا یک بخش این موفقیت، برمی گردد به قلم خانم نادری و یک بخش دیگرهم به اجرای آقای فروتن. چرا که در مورد آقای فروتن هم اولین بار بود که یک تصویر تلویزیونی از ایشان معرفی و دیده می​شد. مجموعه این دو یعنی فضای نوستالژیکی که خانم نادری همیشه به دنبال آن هستند و اجرای آقای فروتن - که اتفاقا همیشه یک حس نوستالژیکی در زندگی خصوصی شان وجود دارد- همخوانی پیدا کرد و به اینجا رسید که قصه​های «خانجون»"متولد شود.

طبیعتا وقتی برنامه​ای هر شب از تلویزیون پخش می​شود، گاهی این نگرانی برای عوامل سازنده برنامه وجود دارد که حالت تکراری و یکنواخت پیدا نکند، تا چه حد در «رادیو هفت» دغدغه این اتفاق وجود داشت ؟
اشکان مزیدی (دستیار تهیه): از ابتدا فکر کردیم، بیشترین خطری که «رادیو هفت» را تهدید می​کند، همین افتادن در دام تکراراست. به خاطر همین ما در جلسات​مان سعی می​کنیم ایده​های مختلف را هر چند وقت یکباردر برنامه اجرا کنیم . به خاطر همین احساس می کنم تا به حال 90 درصد موفق بوده​ایم و توانسته​ایم از تکراری شدن آیتم​های مختلف برنامه جلوگیری کنیم. خدا را شکر بازخوردهایی هم که تا به حال داشته​ایم، نشان می​دهد برنامه برای آن​ها خسته کننده نشده ​است.

ضابطیان: تیم ما همیشه به دنبال این است که یک غافلگیری جدید برای مخاطبش داشته باشد .این غافلگیری مخاطب به نظر من یک اصل بسیار مهم است. چه در رسانه مکتوب وچه در تلویزیون. شاید آیتم حضور بچه​ها در استودیوهم پیامد همین نوع نگاه بود، اما شروع این آیتم از جایی بود که من منزل یکی از دوستانم مهمان بودم و وقتی وارد محوطه لابی آپارتمانشان شدم، دیدم یک پسر بچه 3 ساله دوچرخه سواری می کند تا من را دید جلو آمد و دست داد، گفت: «من اسمم کامیاره تو اسمت چیه؟» گفت: «میای با هم بازی کنیم؟» و بعد من دیدم چقدر این بچه باهوش است و چقدر خوب صحبت می کند و بعد فهمیدم پسر سرایدار خانه بوده و فکر کردم چقدر جالب است که این بچه در برنامه حضور داشته باشد و صرفا به دلیل آگاهی و هوش سرشاری که داشت. بعد از مدتی این پسر بچه را به برنامه دعوت کردیم و آنقدر خوب صحبت کرد که بعد از پخش آیتم مردم از این بخش استقبال کردند، فکر کردیم می تواند این بخش جزو آیتم های برنامه باشد که ادامه دار هم شد.

فکر می​کنم مردم دوست دارند خودشان را در تلویزیون ببینند، ما سعی کردیم در این آیتم بچه ها را موجودات کاملی نشان بدهیم یعنی همیشه بچه‌ها در تلویزیون ما تحقیر شدند مثلا شبیه کسی که خیلی چیزها را نمی​داند، اما ما سعی کردیم طوری رفتار کنیم که انگار  یک آدم بزرگ روبروی ما نشسته است.

یکی از نکات جذاب این برنامه حضور چهره​های سرشناس است. آیا این اتفاق تمهیدی برای جذب مخاطب بیشتر بود؟
صوفی: هدف و اصل برنامه بر حضور این افراد بنا نشده بود، هدف ما رسیدن به آرامش بود و حال نقطه عظیمت ما برای رسیدن به هدف می​توانست حضور این چهره​ها باشد و یا متن​​های انتخاب شده و یا موسیقی و...به نظر من مهم‌تر از همه این​ها رسیدن به هدف است.

حضور چهره​های مختلف بخشی از برنامه برای رسیدن به هدف اصلی بود. وقتی چهره​​ای در برنامه شرکت و شروع  به خواندن متن می کند، هر چقدر هم محبوب باشد نهایتا یک دقیقه اول برای مردم جذابیت دارد و بعد متن است که بیننده را درگیر می​کند. از طرف دیگر حضور افراد سرشناس به هر حال در جذب مخاطب تاثیر دارد، اما از آن مهم‌تر این است که برنامه چه چیزی به بیننده انتقال می​دهد و او را به آرامشی که مد نظر است نزدیک می​کند.

ضابطیان: و بعد خیلی از این​ها آدم​هایی هستند که می​توانند خوب اجرا کنند، یعنی بیشتربه این دلیل دعوت می​شوند که توانایی اجرای خوب دارند  و بعد اتفاقا بازیگر یا فوتبالیست هم هستند. این هم به نوعی از جنس همان غافلگیری است که گفتم یعنی این آدم ها را در جایی استفاده کنیم که کسی انتظارش را ندارد.

شاید بتوانیم این تعبیر را درمورد «رادیو هفت» بکار ببریم که گونه​ای پیشرفته از رادیو است و یا شکل استانداردتری از برنامه​های تلویزیونی را ارائه داده است. آیا به این مرز‌بندی​ها درمورد ماهیت این برنامه معتقد هستید؟
مارال دوستی (نویسنده): رادیو جذابیت​هایی دارد که یکی از آن​ها دسترسی آسان و رهگذر بودنش است. تلویزیون این خاصیت را ندارد، اما جذابیت​های تصویری دارد که رادیو از آن بی‌بهره است. فکر می​کنم اتفاقی که در«رادیو هفت» افتاده این است که همه چیز سر جای خودش است. ما الزاما نه فقط یک برنامه رادیویی و حتی نه فقط یک برنامه تلویزیونی هستیم. در واقع، این نیست که حتما برنامه یک قسمت رادیویی داشته باشد، می‌تواند یک برنامه موفق تلویزیونی هم باشد و مخاطبان خاص خودش را هم داشته باشد.

ضابطیان: برنامه ما اصلا رادیویی نیست. ما به شدت از تصویری بودن این برنامه دفاع می‌کنیم ولی اینکه شما تصاویر ساده شیک به کار ببرید به این معنا نیست که برنامه رادیویی می‌شود. سادگی تصویر بسیار مهم است.

مزیدی: به نظر من خوبی برنامه «رادیو هفت» کارکرد درست و هدف برنامه است. در واقع، ما نخواستیم این یک ساعت را همه روی برنامه تمرکز کنند و اگر لحظه‌ای از آن غافل شوند کل برنامه را از دست ​دهند، بلکه دقیقا عکس این است یعنی این اختیار عمل در مورد مخاطب وجود دارد که هر قسمتی را ببیند که مورد پسند​ش هست.
 


محمد صوفی

صوفی: فکر می کنم از این منظر به ماجرا نگاه کنیم که رادیو یا تلویزیون یک ابزار است در دست یک برنامه‌ساز. مهم نیست که ما اصرار داشته باشیم یک برنامه رادیویی هستیم و یا یک برنامه تلویزیونی. نظر ما این است که از این ابزار طوری استفاده کنیم و برنامه​ای بسازیم که مخاطب ارتباط مناسبی با آن برقرارکند و در همان آخر شب حال بیننده ما بهتر شود، دیگر مهم نیست برنامه چقدر تلویزیونی یا رادیویی است.

ضابطیان: تعاریف گاهی ما را محدود می​کند و گمراه می​شویم. اگر شما از دیدن برنامه ای لذت می​برید هر اسمی می‌تواند داشته باشد و خوب است و صرف نظر از اسمش جواب می‌دهد.

نادری: اگر بخواهم یک مثال ساده بزنم، باید به برنامه قصه شب رادیو اشاره کنم. چیزی حدود 30 سال پیش مادربزرگ من عاشق «قصه​های شب» بود و من بچه بودم و تصویری که از آن زمان دارم، این است که مادربزرگم رادیو را به گوشش نزدیک می​کرد و با قصه​های شب می​خوابید. من هم می​خزیدم گوشه​ای و گوش می​کردم. در واقع اولین قصه​هایی که شنیدم همان «قصه​های شب» رادیو بود . در حال حاضر خیلی از خانم​های مسن یک بخش عظیمی از زندگی شان را با تلویزیون می گذرانند، تصویری که من برای قصه و برای شب داشتم همان مادربزرگ بود که کنار رادیو می‌خوابید و حالا جلوی تلویزیون می​نشیند و آرامش می​گیرد. خدا رو شکر حس می​کنم در «رادیو هفت» این اتفاق افتاد.

بجز شکل نوشتاری قصه​ها، آیتم​های برنامه هم بسیارهمخوان و متناسب با کلیت برنامه نوشته می​شود. آیا از ابتدا شیوه خاصی برای نگارش این بخش در نظر گرفته شده بود؟
دوستی: زحمت اصلی بر عهده بچه​های آیتم نویس است ، به​خاطر این که قصه​های «خانجون» یا «امیر علی» و... به برنامه کمک می‌کنند تا شکل امضای برنامه حفظ شود و جدا از بخش گفت​و​گو یا جدا از بخش خواننده​ها، این مهم است که ما مخاطب را شرطی کنیم نسبت به چیزی که قرار است ببیند و به او اجازه دهیم که سریالی چیزی را دنبال کند.

خود برنامه ماهیتی دارد که باعث می​شود شما متفاوت باشید، یعنی این خواست تمام بچه​های گروه هست که متفاوت باشند و اگر قرار است چیزی را به مخاطب یا مردم بدهیم همین تفاوت و احساس است. ما سعی می کنیم حرف​های تکراری نزنیم و موضوعات بهتری را انتخاب کنیم، سعی می​کنیم جریان سازی کنیم، و با نوشتن​ها و اجرای بچه​ها  مخاطب را درگیر کنیم. برای ما مهم است مردم سهم​شان را از برنامه بگیرند و لذت ببرند.


ضابطیان: «رادیو هفت» یکسری برند دارد، مثل قصه​های «خانجون»، «امیر علی»و... در واقع، ما در این برنامه شانسی آوردیم چون انتخاب‌هایمان درست از آب درآمد و آدم ها سر جای خودشان قرار گرفتند.

یکی از مهم​ترین برندهای «رادیو هفت» که به آن کمتر اشاره می​شود، متن​های غیر سریالی ما است، متن​هایی که نویسنده​اش خانم دوستی. فکر می​کنم دایره واژگان او همخوان است با نگاهی که ما در برنامه دنبال می​کنیم. او از واژه های شریف و محترم سر جای خودشان استفاده می​کند. 

آیا برای سری جدید برنامه فکر یا ایده جدیدی دارید و اصلا قرار هست اتفاق جدیدی برای «رادیو هفت» رقم بخورد؟
ضابطیان: اگر شما روند «رادیو هفت» را ببینید متوجه می​شوید که این تغییر مدام در «رادیو هفت»اتفاق افتاده؛ یعنی در ماهیت برنامه این تغییر وجود دارد . شاید ساختار کلی مشخص باشد اما چون در بخش​های برنامه نوزایی می​شود و تغییردر آن پیش می​آِید، برای همین مرتب تغییراتی در برنامه اعمال می​شود. در سری جدید هم تغییراتی داده خواهدشد. حالا بعد از یک مکث یکسری آیتم جدید به برنامه اضافه خواهد شد، ولی اتفاق عجیب و غریبی قرار نیست بیفتد، چون مردم هم خواهان تغییر اساسی نیستند.


مزیدی: بیشتر حوزه درخواست مردم محدود به حضور چهره​ها در برنامه است و این​که مدت برنامه اضافه شود.

ضابطیان: که متاسفانه زمان برنامه 45 دقیقه شده است. ما خودمان هم دوست نداشتیم این اتفاق بیفتد، چرا که معتقدیم برنامه​ای که مردم دوستش دارند، اگر زمانش اضافه نمی​شود دست کم کمتر از قبل نشود، اما این تصمیم شبکه برای کل برنامه​ها بود.

 

اشکان مزیدی و امیرعلی نبویان

«قصه‌های امیرعلی» از پرطرفدارترین بخش‌های برنامه است؟ نگارش این بخش پیشنهاد چه کسی بود؟
امیرعلی نبویان (نویسنده): آقای ضابطیان در نیمه اسفند سال گذشته خواستند یک قصه ده تا دوازده قسمتی داشته باشیم. مردد بودیم چه کسی قصه‌ها را اجرا کند. من تا اوایل اسفند 6 قسمت آن را نوشته بودم، اما به نتیجه نرسیدیم که چه کسی این بخش را اجرا کند. تا این که با نظر آقای صوفی و ضابطیان تصمیم گرفته شد خود من آیتم را اجرا کنم.

و داستان‌ها چطور نوشته شد؟
نبویان: نوشتن این داستان​ها ارتباط مستقیم دارد به این که در طول هفته چطور به مردم نگاه می‌کنید و به تمام اتفاقات خنده‌دار و یا گریه‌دار از زاویه طنز نگاه ‌کنید. من اسم این داستان​ها را هم گذاشتم «قصه​های امیرعلی» تا به کسی بر نخورد.

نکته جالب توجه برنامه «رادیو هفت» این است که گروهی با سابقه کار مطبوعاتی دارند این برنامه را هدایت می‌کنند. ایده‌ها و تفاوت‌هایی که در برنامه لحاظ می‌شود تماما از این دید ناشی می‌شود که خود ما برنامه‌ها را از زوایای مختلف نقد می کنیم و حالا برنامه‌ای به شکل «رادیو هفت» پخش می​شود که کاستی​های معمول برنامه​های روتین تلویزیون را ندارد. رویکرد تلویزیون درمواجه با شما که سابقه مطبوعاتی داشتید چطور بود؟
ضابطیان: در تیم​ ما غیر از من و خانم نادری، ژورنالیست دیگری نیست، اما درباره خود من سابقه کارم در تلویزیون کمتر از مطبوعات نبوده است. من سال​هاست درتلویزیون کار می​کنم. «رادیو هفت»، «نقره» و... از جمله کارهای من است. به هر حال تلویزیون یک برنامه خوب می​خواهد، این که چه کسی آن را بسازد خیلی مهم نیست. رشته تحصیلی من سینما است و کسی که این رشته را خوانده به مدیوم تلویزیون نزدیک​تر است تا مطبوعات.

صوفی: برخی می​گویند اگر مطبوعاتی​ها در تلویزیون باشند، برای برنامه​سازی ممکن است ایده​های درخشان‌تری داشته باشند یا رادیویی‌ها و یا بچه​های سینما و... به نظر من این دسته‌بندی​ها موضوعیت ندارد، مهم برنامه​ای است که ساخته می​شود. طبیعی است وقتی یک برنامه ترکیبی در تلویزیون ساخته می​شود، مثل یک مجله تصویری همه حوزه​ها را در آن دخیل است.

با توجه به سابقه کاری​تان در تلویزیون فکر می​کنید ظرفیت تلویزیون برای پذیرش ایده​های جدید مهیا است یا خیر؟
ضابطیان: دست کم در شبکه آموزش دست ما برای ایده​های جدید خیلی باز بود، چون خط قرمز​ها را می​دانیم و هیچ وقت نخواستیم بالاتر از خطوط قرمزها حرکت کنیم.

صوفی: ظرف هر رسانه​ای را آدم​هایی که در آن کار می​کنند، مشخص می​کنند و این ظرف محدود نیست، خواه تلویزیون باشد یا رسانه مکتوب.

ضابطیان: فکر می​کنم کل آیتم​هایی که در این مدت به پخش دادیم و به ما مجوز ندادند بیشتر از 30 تا نبود و این تعداد در میان تعداد بسیار زیاد آیتم​هایی که این مدت پخش شده چیزی نیست. بنابراین معتقدم با تمام چیز​هایی که درباره تلویزیون گفته می​شود و مشکلاتی که خودمان به آن اذعان داریم بعضی چیزها پیش از اندازه بزرگ می​شود. به نظرم میزان خلاقیتی که در همین تلویزون یک برنامه‌ساز از خودش بروز می​دهد به مراتب خیلی بیشتر از شبکه​های ماهواره​ای است.



مارال دوستی و شرمین نادری 

خانم نادری، شما تا پیش از این با آقای ضابطیان در مطبوعات همکاری می​کردید، تفاوت کار کردن با آقای ضابطیان درمطبوعات و تلویزیون چیست؟
نادری: بازخورد برای بچه​های مطبوعات بسیار مهم است. من این مشخصه را در خودم سراغ دارم. خیلی در مورد کاری که انجام می‌دهم عجول هستم. دوست دارم خیلی سریع عکس‌العمل​ها را ببینم. این خاصیت ما است که در مطبوعات کار کرده‌ایم. این خاصیت الان تغییر چندانی نکرده است. در حال حاضر هم بازخورد برنامه را میان مردم پیگیری می​کنیم، بنابراین برای من فرق چندانی ندارد. در مورد آقای ضابطیان هم مثل یک سردبیر یا دبیر کار را با هم پیش بردیم و بخش مدیریتی ایشان با قبل فرقی نکرده است.

خانم دوستی، شما تا پیش از این برنامه چه تصویری از یک برنامه داشتید که قرار است در ساعات پایانی شب پخش شود؟
دوستی:  درباره آن ساعت از شب من توجیه بودم و می​دانستم قرار است چه اتفاقی بیفتد. همیشه وقتی آدم​ها همدیگر را درست شناخته باشند و از هم توقع درست داشته باشند خیلی اذیت نمی​شوند. من می​دانستم آقای صوفی و ضابطیان از من چه می​خواهند، پس خیلی اذیت نشدم.

آقای نبویان نگاه شما به این برنامه تلویزیونی چه بود؟
نبویان: تنها چیزی که توانستم درک کنم این بود که «رادیو هفت» علاوه بر آرامشی که به مخاطبش داد، سلیقه مخاطبان را هم در رسیدن به آرامش تغییر داد. فکر می​کنم این مهمترین دست‌آورد «رادیو هفت» بود. به این ترتیب ممکن است شما با گوش دادن به یک سمفونی پر سرو صدا که یک ارکستر بزرگ اجرا می کند به آرامش برسید، اما «رادیو هفت» گاه گداری با یک موسیقی شلوغ و یا یک شعر پر از قصه و بغض خواننده در پایان شب قرار است عده‌ای را به آرامش برساند.

و ناگفته​ها در مورد «رادیو هفت»...
نادری: من به عنوان یک مخاطب در طول پخش این برنامه دلشوره می​گرفتم که یک وقت دیدن برنامه را از دست بدهم. مخصوصا موسیقی​های برنامه و آیتم​هایی که به​طور عادی در تلویزیون نمی‌بینیم، مثل انیمیشن‌ها و... که واقعا دوستشان دارم. البته تا هر زمانی که کار تکراری نشود و همین‌طور ایده​های جدید در آن جاری باشد.

ضابطیان: برنامه «رادیو هفت» کاری تیمی است و همه یک تفکر را پیش می​برند. هر کدام از دوستان که نباشند یک بخش از کار انجام نمی​شود. من اگر قرار باشد حرفی بزنم باید از همه این بچه‌ها تشکر کنم، در بخش​های مختلف به ویژه بخش تدوین که خیلی زحمت می​کشند. خیلی از ایده​هایی که به آن​ها می​رسیم زحمت بچه​های تدوین است که متاسفانه از آن‌ها یاد نمی​شود.

صوفی: یکی از شانس​های من و آقای ضابطیان تیمی بوده که با آن کار کردیم. ما خیلی در این سال​ها آدم​های گروهمان عوض نشده‌اند. ما تقریبا تیم ثابتی داشتیم که هر کدام به تنهایی وزنه​ای در برنامه هستند و به راحتی یک روزهایی ما می​توانیم سر برنامه نباشیم و بدون نگرانی تیم برنامه را پیش ببرد. شانس بزرگ ما تیم خوب​مان است.

مزیدی: «رادیو هفت» به شعور بیننده خیلی احترام می​گذارد، به معنای واقعی کلمه ببینده​هایش را اصلا پایین فرض نمی کند و به هر روش آنتن پر نمی​کند.

نبویان: تلویزیون بی تردید تاثیرگذار است. مهم این است که چه تاثیری می گذارد. تاثیرگذاری برنامه «رادیو هفت» به این دلیل است که ساده است، اما این سادگی ناشی از عبور از پیچیدگی است.

ضابطیان: ما خیلی نگران تقلید از این برنامه هستیم. وقتی برنامه‌ای موفق می‌شود، موجی را در برنامه​های مشابه خود به وجود می​آورد، مثل برنامه «نقره» که یک جور نوستالژی نسل ما بود، برنامه موفقی هم شد و جریان‌ساز هم بود، اما باز دیدیم که تمام برنامه​های تلویزیونی فکر کردند که می​شود از آرشیو استفاده کرد. در صورتی که باید روی این آرشیو یک فرآوری انجام شود. من نگران این هستم که سادگی «رادیو هفت» یک وقت دست‌مایه برنامه​های دیگری نشود و مفهوم سادگی با مفهوم شلختگی یکی گرفته نشود.

5857

 

کد خبر 177241

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    15 0
    بسيار برنامه جالب و مناسبي بود و متاسفانه فعلاً پخش نمي‌شود. از کليه دست درکاران اين برنامه ممنون هستيم و اميد بخدا همواره تندرست بوده و اين برنامه بي‌همتا سريعتر شروع شود
  • بدون نام IR ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    22 1
    وای که چقده این برنامه رو دوس دارم.
    • مودی IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۶
      7 2
      من که اگه این برنامه رو نبینم خوابم نمیبره
  • بدون نام IR ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    14 1
    ممنون از مصاحبه ای که با عوامل رادیو هفت انجام دادید
    • سلام IR ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
      16 0
      سلام/تنها برنامه ای هست که به مخاطب احترام می گذاره . برای عواملش آرزوی معرفت روز افزون دارم
  • بدون نام CA ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    7 0
    من کار این دو بزرگوار را سالهاست دنبال میکنم. آقای صوفی را پیش از این در سینمای جوان به عنوان یک فیلمساز موفق وهمینطور یک مدیر موفق در دفتر تهران سینمای جوان میشناسم و آقای ضابطیان هم که من تمام کارهای مطبوعاتیشان را تاکنون دنبال کرده ام و بسیار علاقه مند به نوشته هایشان هستم چه در مطبوعات و چه در حوزه کتاب. امیدوارم قدر این عزیزان را بدانیم که در این شرایط فرهنگی برای ما چراغ روشن و نقطه امیدی هستند.
  • بدون نام IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    14 0
    فوق العاده س
  • بيننده IR ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
    15 0
    برنامه فوق العاده ايه ...اين شبها كه پخش نميشه، انگار يه چيزي كم دارم..... منتظر شروع مجدد برنامه هستم.... كاش زمانش بيشتر بود... كاش تكرار داشت.... ممنون
  • ساحل IR ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    9 0
    سلام ممنون از مصاحبه شما با این گروه هنرمند.. رادیو هفت عالیه.. آرامش بخش و جذابه. به تمامی عوامل این برنامه خسته نباشید میگم. کارتون محشره..
  • شرش IR ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    6 0
    واقعا دوست دارم رادیو هفتوخیلی باحاله
  • شهناز رضایی IR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    5 0
    برنامه عالی است و اجرای اقای ضابطیان به خاطر ارامش در کلام فوق العاده موفق است موفق باشید
  • فاطمه IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۸
    6 0
    خیلی دوست دارم با آقای ضابطیان صحبت کنم
  • بدون نام IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۸
    5 0
    زنده باد منصور ضابطیان
  • سحر براتیان IR ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
    9 0
    واقعا برنامه ی خوبیه،توی این یک سالی که سر کار میرم تنها برنامه ای که ترکش نکردم همینه. خدا پدرشون رو بیامرزه که یه برنامه خوب با خرج کم تولید میکنن و حال خیلیهارو خوب میکنن.