ظرفیت مسافری حمل و نقل دریایی کشور به 8 میلیون نفر رسید.

به گزارش سامانه خبری سازمان بنادر و دریانوردی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از افزایش ظرفیت بنادر کشور در راستای اجرای برنامه پنجم توسعه خبر داد و اعلام کرد: بنادر کشور در حال حاضر ظرفیت اسمی بنادر در پایان اجرای برنامه چهارم توسعه 102 درصد رشد داشته‌است.
عطااله صدر  گفت : مطابق افق چشم انداز سال 1404 مقرر شده‌است که جمهوری اسلامی ایران به جایگاه برتر از نظر علمی،‌فن‌آوری و اقتصادی در منطقه دست یابد وکشور مقتدر و پیشرفته باشد طبیعی است که این چشم انداز برای بخش حمل و نقل به عنوان یکی از زیربخش‌های مهم اقتصادی کشور ترسیم یافته و در حمل و نقل دریایی که یکی از زیربخش‌های حمل و نقل است، این مسئله دقیقا برنامه ریزی شده‌است.

وی ادامه داد: برای همین منظور لازم است روند گذشته‌ای حمل و نقل در برنامه چهارم وآینده آن در برنامه پنجم مورد بررسی قرار گیرد. خوشبختانه سازمان بنادر در تحقق اهداق خود در برنامه چهارم موفق عمل کرده‌است. به طوری که افزایش ظرفیت اسمی بنادر،‌به میزان 102 درصد، افزایش ظرفیت کانتینری بنادر به میزان 104 درصد، همچنین حمل ونقل مسافری به میزان 148 درصد و جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در بنادر به میزان 317 درصد از اهداف برنامه محقق شده‌است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: برهمین اساس در حال حاضر ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر کشور 163 میلیون تن در سال، ظرفیت عملیات حمل و نقل کانتینری حدود 5 میلیون تن در سال، ظرفیت مسافری حدود 8 میلیون نفر،‌ظرفیت ناوگان تجاری کشور حدود 8/5 میلیون تن و ظرفیت ناوگان نفتکش حدود 11 میلیون تن است. بنابراین از موقعیت بسیار خوبی در ابتدای برنامه پنجم توسعه برخورداریم.
وی ادامه داد: برنامه پنجم توسعه کشور افزایش ظرفیت اسمی بنادر تا 210 میلیون تن در سال به عنوان هدف برنامه در نظر گرفته شده‌است. همچنین در این راستا ظرفیت مسافری به حدود 10 میلیون نفر،‌ظرفیت کانتینری به 7 میلیون تن، ظرفیت ناوگان تجاری به حدود 5/7 میلیون تن و ظرفیت ناوگان نفتی به 18 میلیون تن باید، برسد.
/3113
کد خبر 177576

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین