بزرگترین نمایشگاه کتاب جهان چهارشنبه برای شصت‌وسومین بار در حالی درهای خود را به روی علاقه‌مندان گشود که ایسلند به عنوان کشوری که نسبت نشر و سرانه مطالعه آن، در جهان بی‌نظیر است، مهمان افتخاری این دوره است.

به گزارش خبرآنلاین،  بیش از 7 هزار و 300 غرفه‌دار از حدود 106 کشور جهان زیر سقف نمایشگاه کتاب فرانکفورت گرد هم آمده‌اند تا در فرصتی 5 روزه تازه‌ترین محصولات فرهنگی خود را به بازدیدکنندگان ارائه کنند.

 

نمایشگاه کتاب فرانکفورت در سه روز نخست 19 تا 22 مهر پذیرای کارشناسان عرصه‌ ادبیات و در دو روز پایانی میزبان بازدیدکنندگان عادی است. مراسم بازگشایی بزرگ‌ترین نمایشگاه کتاب و محصولات چندرسانه‌ای پیش از گشایش درهای نمایشگاه با حضور گیدو وستروله، وزیر امور خارجه‌ آلمان، و اولافور رانگنار گریمسون، رئیس جمهوری ایسلند برگزار شد.

ایسلند مهمان ویژه‌ نمایشگاه 2011 فرانکفورت است. وستروله در مراسم افتتاحیه ایسلند را «کشوری کوچک» اما در عرصه‌ ادبیات «یک غول» خواند.

 

بنابراین گزارش، ایسلند سالن خود در نمایشگاه را شبیه به یک اتاق نشیمن آراسته است. در گوشه‌ای از این اتاق پرده‌ نمایش بزرگی آویخته شده که شهروندان این کشور بر روی آن کتابخانه‌های خصوصی خود را معرفی می‌کنند. بیشترین سرانه‌ نشر و مطالعه در ایسلند، آن‌گونه که آمار و ارقام می‌گویند به این شرح است هر یک از 300 هزار شهروند این کشور در سال به‌طور متوسط 8 کتاب می‌خرد.

 

مهمان ویژه‌ نمایشگاه 2011 با 40 ناشر به فرانکفورت آمده است؛ همان تعداد ناشری که چین، پرجمعیت‌ترین کشور جهان، دو سال گذشته به فرانکفورت ‌آورد. ناشران ایسلندی 203 عنوان کتاب جدید را به همراه آورده‌اند؛ این تعداد بیشتر از کتاب‌هایی بود که غرفه‌داران چینی دو سال پیش در نمایشگاه عرضه کردند.

 

کریستف مگنوسن، نویسنده و مترجم آلمانی-ایسلندی در مورد عشق ایسلندی‌ها به نوشتن و خواندن می‌گوید: «اگر ما به این روند پایان دهیم ممکن است جهان وجود ما را فراموش کند». در ایسلند، بر اساس آمار، نسبت تعداد عنوان‌های جدید کتاب که در هر سال منتشر می‌شوند به جمعیت، بیشتر از هر جای دیگر جهان است.

 

در نمایشگاه 2011 هم‌چنین 230 عنوان کتاب جدید از نویسنده‌های ایسلندی به آلمانی ترجمه و ارائه شده‌اند که به گفته‌ مسئولان نمایشگاه یک رکورد محسوب می‌شود.

 

بر اساس این گزارش، در 5 روز نمایشگاه فرانکفورت بیش از 3 هزار برنامه‌ متنوع برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده است. اومبرتو اکو، نویسنده و متفکر ایتالیایی، و ماریو وارگاس لیوسا، نویسنده‌ پرویی اسپانیایی از مهمانان ویژه‌ این نمایشگاه هستند. بازدیدکنندگان هم‌چنین با دورا هلدت، خالق آلمانی رمان‌های پرفروش، و فاتح آکین، کارگردان آلمانی (ترک‌تبار) از نزدیک آشنا می‌شوند و پای صحبت جیمی ولز، پایه‌گذار دایرة‌المعارف آنلاین ویکی‌پدیا می‌نشینند. تخمین زده می‌شود که نمایشگاه 2011 حدود 300 هزار بازدیدکنده را به خود جلب کند.

6060

کد خبر 178123

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۱
    0 0
    نمایشگاه کتاب فرانکفورت وای نمیزارن من برم تو این نمایشگاه بمیرم؟
  • بدون نام IR ۲۲:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۱
    0 0
    ای وای دقیقا مثل نمایشگاه بین المللیه!!! تبریزه. مردیم از غنای نمایشگاهمون.