عضو مؤسس جبهه پایداری گفت: جبهه پایداری به این دلیل تشکیل شد که اگر احمدی نژاد که پرچم را در دست گرفته در کنار جاده و در خاکی ماند، این پرچم توسط خود مردم به دست گرفته شود.
گزیده سخنان علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در جمع مسئولان و اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی به شرح زیر است:
· در دولت نهم مطالبه عمومی مردم به معنای بازگشت به خط امام (ره) و انقلاب اسلامی بود. احمدی نژاد علمداری بود که این شعارها را مطرح کرد و در دست گرفت و مردم به این شعارها دل بستند. در 3 سال اول دولت نهم احمدی نژاد توانست این گفتمان را پیش ببرد. اما باید توجه داشت که اشکالاتی نیز در بحث اجرایی بود.
· دلیل غرب برای اعلام فریز کردن فعالیتهای هستهای ایران این بود که 3 سال از عمر دولت احمدی نژاد گذشته بود و با توجه به نوع کاری که این دولت انجام داده بود امکان داشت در انتخابات بعدی اقشار محروم رضایت خود را از عملکرد دولت احمدی نژاد در صندوقهای رأی اعلام کنند و اگر دوباره احمدی نژاد رئیس جمهور میشد فعالیتهای ایران 2 چندان میشد و فعالیتهای غرب ترمز میکرد.
· احمدی نژاد با طرح بحثهایی مانند هولوکاست برای غرب و آمریکا بی آبروی ایجاد کرده بود و این طرحهای احمدینژاد موجب تحریک افکار عمومی علیه غرب شده بود. پس اگر دوباره احمدی نژاد رأی میآورد فشارهای بسیاری به غرب و آمریکا وارد میشد.
· خاتمی هنگامی که کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نهم شد به شیراز و بوشهر سفر کرد و مشاهد کرد که دیگر وزنی در مقابل دولت احمدی نژاد نزد مردم ندارد و ذهنیت مردم از اصلاحات در مقابل دولت احمدی نژاد در همین استقبال نکردن مردم شیراز و بوشهر از خاتمی عینیت داشت. پس از او موسوی وارد میدان شد و این در شرایطی بود که وی در مقابل خاتمی وزنی داشت. مردم در زمان جنگ خاطره خوبی از موسوی داشتند اما نخبگان و خواص میدانستند که نظر وی در خصوص افکار امام چیست. من در آن دوران اعلام میکردم که موسوی در نزد مردم خوش خاطره است اما باید فاصله خود را با اصلاح طلبان داشته باشد که متأسفانه تا پایان به این کار دست نزد.
· برخی از روزنامههای آن دوران تیتر زده میشد که "احمدینژاد نه" . در داخل کشور اینگونه تبلیغ میشد که نباید دوباره احمدی نژاد رئیس جمهور شود و این افراد همان کسانی بودند که پیش از این رئیس جمهور، نخست وزیر، استاندار و نماینده بودند و در نتیجه غرب تصمیم گرفت از این بحث سوء استفاده کند.
· تنها انتخاباتی که در طول انقلاب اسلامی تحریم نشد، انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بود و حتی سلطنت طلبان، منافقان، اصلاح طلبان و ... این انتخابات را تحریم نکردند و چنین چیزی در روزنامهها هم مطرح نبود. در واقع انسجام و برنامه ریزی سنگینی توسط دشمنان برای انتخابات سال 88 ایران صورت گرفته بود. این انتخابات فرصت مناسبی برای سقوط دولت احمدی نژاد و آسیب جدی به نظام اسلامی ایران بود.
· اکنون که میگوییم کسانی که در فتنه دست داشتند نباید بخشیده شوند به این دلیل است که حاضر شدند دشمن را به داخل راه دهند این در حالی بود که تمامی برنامهها در کشور روشن بود و در این میان سیستم اطلاعاتی ما تقریبا بیهوش بود.
· اکنون فتنه کجاست؟ عدهای از فتنهگران دستگیر شدند و اعتراف کرده و در دادگاه اعلام کردند که تقلب اسم رمز بود. پس از برگزاری این دادگاهها فتنهگران به زندان رفته و سپس به مرخصی رفتند. یعنی با این حادثه تلخ تاریخی درکشورمان تاکنون اینگونه برخورد شده است.
·فتنه زنده است چون فتنهگران داخلی و خارجی هنوز حضور دارند و جریان منحرف در دولت پردهای از فتنه است. چون منشأ این دو جریان یکی هستند و اطلاعات بدست آمده این امر را نشان میدهد. در فتنه سال 88 کار در خیابانها تمام نشد و نظام اسلامی سقوط نکرد پس قرار شد در مجلس شورای اسلامی و با عدم کفایت به احمدینژاد فتنه ادامه یابد که دشمنان دوباره با شکست مواجه شدند پس باید از لحاظ محتوایی اقدام دیگری صورت دهند.
· فتنه و انحراف 2 پرده است و هنوز فتنه تمام نشده و ادامه دارد . احمدی نژاد با ایستادگی در مقابل حکم رهبری حجمی از ظرفیت اجتماعی را سرخورده کرد و لذا جبهه پایداری برای این تشکیل شد که اجازه ندهیم ظرفیت موجود، معطل باقی بماند یا توسط گروه منحرف و یاجریانهای ضدانقلاب جذب شود.
/2929
نظر شما