معضل «پیری» در جریان اصولگرا/ حدادعادل باز هم میانجی می‌شود؟

آرمان امروز به نقل از حدادعادل نوشته است: تشکل‌های سیاسی ما پیر شده‌اند و نتوانسته‌ایم جوانگرایی کنیم؛ با وجود اینکه منطق انقلاب روشن است و با این منطق می‌توان جوانان را جذب کرد، اما زیرساخت‌های صحیح را ایجاد نکرده‌ایم.

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه اصلاح طلب در گزارش خود به وضعیت جریان اصولگرا و نقش غلامعلی حدادعادل در این بین پرداخته است، که در ادامه می خوانید؛

در پی افزایش اختلاف بین جریان‌های اردوگاه اصولگرا برخی پیش‌بینی می‌کنند که شکاف موجود می‌تواند درصد موفقیت این طیف گسترده در انتخابات اسفندماه را کاهش دهد زیرا در کمتر از ۲۶ هفته مانده تا انتخابات هیچ نشانه‌ای در این اردوگاه مشاهده نمی‌شود. با این حال برخی تلاش می‌کنند تا شرایط را برای اتحاد بهتر کنند. در بین چهره‌های شاخص اصولگرایی رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی معتقد است این یک وظیفه شرعی است که کاری کنیم بین نیروهای متدین و انقلابی اختلاف نباشد.

«غلامعلی حدادعادل» در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین به ویژگی‌های یک تشکیلات سازمان‌یافته اشاره کرد و گفت: «تشکل‌های سیاسی ما پیر شده‌اند و نتوانسته‌ایم جوانگرایی کنیم؛ با وجود اینکه منطق انقلاب روشن است و با این منطق می‌توان جوانان را جذب کرد، اما زیرساخت‌های صحیح را ایجاد نکرده‌ایم.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع روابط خارجی و ارتباط ایران با کشورها، اضافه کرد: «آمریکایی‌ها هیچگاه کاری در جهت تقویت جمهوری اسلامی ایران نخواهند کرد. حتی اگر وعده‌ای بدهند، هیچگاه کاری که به نفع جمهوری اسلامی ایران باشد و در جهت تقویت آن باشد انجام نخواهند داد. غرب می‌داند که بنیه اقتصادی برای جمهوری اسلامی یعنی موفق شدن نظام و رضایت مردم، و غرب این را به‌هیچ‌وجه برنمی‌تابد. غرب به‌شدت از ظهور اسلام به‌عنوان یک قدرت سیاسی نگران است و با تمام قوا می‌خواهد اجازه ندهد که انقلاب اسلامی، این نمونه حاکمیت اسلام موفق شود. فشارهایی که از روز اول انقلاب به ملت ما آوردند بهای ایستادگی ما در برابر زورگویی‌های غرب و آمریکا است. در انتخابات اسفندماه هم به‌دنبال افزایش مشارکت و هم به‌دنبال تشکیل مجلس انقلابی و کارآمد هستیم و تلاش می‌کنیم نیروهای مؤمن، متعهد، متخصص و عاقل را به مجلس بفرستیم. حدادعادل با اظهار امیدواری نسبت به احتمال رفع اختلاف شورای وحدت و شورای ائتلاف، افزود: این یک وظیفه شرعی است که کاری کنیم بین نیروهای متدین و انقلابی اختلاف نباشد.»

او پیش از این و در جلسه شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، با انتقاد از برخز از جریان‌های تندرو مانند جبهه پایداری گفت: موضع‌گیری به هنگام شورای ائتلاف به عنوان اولین تشکیلات سیاسی که نخبگان و شایستگان را برای این حضور دعوت کرد و فراخوان ثبت‌نام داد الگویی برای سایر جریانات سیاسی است.

وی با بیان وجوه متمایز اهمیت انتخابات مجلس نسبت به گذشته، اظهار کرد: سه رکن اساسی عقلانیت، عدالت و معنویت که به‌عنوان اصول انقلابیگری مورد توجه امام راحل و رهبری انقلاب است نشان‌دهنده تفاوت این انتخابات با دوره‌های گذشته محسوب می‌شود.

انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شورای ائتلاف و نیروهای جبهه انقلاب باید تا زمان انتخابات تمام تلاش خود را برای تبلیغ و ترویج این سه‌گانه به کار بگیرند، از بی‌اخلاقی‌های سیاسی با ادبیات انقلابیگری انتقاد کرد و گفت: نباید بگذاریم که جریان تحریف تحت پوشش و ادبیات انقلابی، ذهنیت‌سازی نادرستی از جبهه انقلاب در اذهان عمومی مردم ایجاد کند و انقلابی‌ها را در مسائل سیاسی فاقد عقلانیت و اخلاق معرفی کنند و با ذبح مسائل کلان و ملی به پای منافع شخصی و حزبی، رفتارهای سهم‌خواهانه از خود نشان دهند.


بیشتر بخوانید:

۲۷۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1806892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =