دروازه‌بان مطرح استقلالی از فرودگاه دیپورت شد

ورزش سه نوشت: علیرضا رضایی با وجود حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) نتوانست همراه با امیدها راهی چین شود.

گلر پیشین استقلال که هنوز تیم جدید خود را معرفی نکرده یکی از بازیکنانی است که با نظر رضا عنایتی قرار بود راهی هانگژو شود.

با توجه حضور سیدحسین حسینی به عنوان بازیکن بزرگسال در لیست امیدها برای هانگژو، رضا عنایتی برای کمک به استقلال به محمدرضا خالدآبادی استراحت داد و به جای او علیرضا رضایی در لیست تیم ایران قرار گرفت.

رضایی برای سفر به هانگژو همراه شاگردان عنایتی چهارشنبه شب به فرودگاه امام خمینی رفت، اما در لحظه پرواز او نتوانست از ایران خارج شود.

با توجه به تایید نشدن مجوز خروج از کشور رضایی به دلیل مشکلات نظام وظیفه‌ای مجبور شد از فرودگاه به منزل برگردد و نتوانست همراه امیدها به چین برود.

قرار است این دروازه‌بان با توجه به تعطیلی پیش رو روز یکشنبه با حضور در سازمان نظام وظیفه برای حل مشکل خروجی خود اقدام کند و در صورت تحقق این امر او راهی هانگژو خواهد شد تا بتواند شاگردان عنایتی را در بازی با عربستان همراهی کند.

251251

کد خبر 1813141

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین