سازمان ها و نهادهایی که مسوولیت جمع آوری و ساماندهی زنان خیابانی و دختران فراری را برعهده دارند، تاکنون موفق نبوده اند. اما اکنون بهزیستی راه حل تازهای یافته است؛ خانه های سلامت.

هر چند وقت یک بار موضوع جمع آوری زنان خیابانی و دختران فراری مطرح می شود و چون مرکزی برای ساماندهی آنها وجود ندارد دوباره به حال خود رها می شوند.

با این حال  حبیب الله مسعودی فرید، مدیر کل پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرده است که این سازمان با در نظر گرفتن 31 خانه سلامت درکشور در صدد ساماندهی دختران در معرض خطر بر آمده است.
فرید در این باره به ایسنا گفته است: با این راهکار دختران در معرض آسیبی که از طریق مراکز مداخله در درمان، اورژانس اجتماعی و نیروی انتظامی و با رای دادگاه به بهزیستی معرفی می‌شوند راهی خانه‌های سلامت شده و در آنجا فعالیت‌های مددکاری برای بازگرداندن این دختران به خانواده‌هایشان آغاز می‌شود.

به گفته او  میانگین سنی این دختران بین 20 تا30 سال است و اغلب تا مقطع راهنمایی یا دبیرستان درس خوانده‌اند و از خانواده‌های آسیب‌پذیر هستند و به دلیل شرایط نامناسب خانواده یا تعارضات آن از خانه خارج شده‌اند.
مدیرکل دفتر پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی همچنین گفت: در سال گذشته حدود 500 دختر در معرض آسیب به خانه‌های سلامت وارد شدند، قریب به 90 درصد این دختران به نزد خانواده و اقوامشان بازگردانده شده‌اند.
وی درباره مدت نگهداری این دختران در خانه های سلامت می گوید: مدت زمان نگهداری در خانه سلامت حداکثر شش ماه است و در صورت عدم موفقیت در بازگرداندن دختران به خانواده‌هایشان مجموعه فعالیت‌های توانمندسازی اعم از آموزش و ایجاد اشتغال برای آنان شروع می‌شود.
البته مسعودی فرید می گوید سازمان بهزیستی پول زیادی برای حمایت از این دختران ندارد: ردیف اعتبارات برای حمایت‌های این بخش از بهزیستی حدود 5 میلیارد تومان است از آنجایی که صرف برنامه‌های متعددی می‌شود نمی‌توانیم پول زیادی را برای این بخش تدارک ببنیم.
47232

کد خبر 181818

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =