ورق کامپوزیت متریالی خاص برای نمای ساختمان

ورق های کامپوزیت یکی از متریال های خاص و انتخابی بسیار مناسب برای نمای ساختمان ها و سازه های مدرن هستند.

ورق های کامپوزیت به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارند طرفداران بسیاری در صنعت معماری و طراحی نماهای ساختمانی پیدا کرده اند.

ورق کامپوزیت چیست؟

ورق کامپوزیت یکی از متریال های بسیار با کیفیت و درجه یک برای نمای ساختمان ها و سازه هایی است که نیاز به مدرن شدن و با دوام بودن نما دارند. این نوع ورق ها در کارخانجات تولید ورق های آلومینیومی به تولید و آماده سازی میرسند.

ورق های آلومینیوم کامپوزیت پنل به نوعی ورق میگویند که از به هم متصل شدن سه لایه مختلف از مواد به یکدیگر، به وجود می آیند. این سه لایه عبارتند از: لایه روی آن که از جنس آلومینیوم است، لایه هسته درونی آن که از جنس مواد معدنی پلی اتیلن و پلی اورتان است و لایه روی دیگری که آن هم از جنس آلومینیوم است. این سه لایه از طریق چسب و فشار زیاد به یکدیگر متصل میشوند و در نهایت یک ورق با ویژگی ها و مزایای بسیار به تولید میرسد.

ویژگی ها و مزایای ورق کامپوزیت آلومینیوم

همانطور که گفته شد، ورق های کامپوزیت از ویژگی های متنوع و بسیاری بهره مند هستند که در ادامه برخی از این ویژگی ها را برای شما مشخص میکنیم.

وزن سبک

ورق های ACP (Aluminium composite panel) از وزن کمتری نسبت به دیگر متریال ها و مصالح ساختمانی ای که برای نمای ساختمان و سازه ها استفاده میشود مانند سیمان ، آجر ، شیشه و... دارند. طبق تحقیقات انجام شده این نوع متریال بین 50 الی 90 درصد از متریال های دیگر وزن کمتری دارد و همین باعث میشود تا در ساختمان هایی به کار روند تا درصد خطر در زلزله ها و وقایع طبیعی را پایین آورند.

استحکام بالا

ورق کامپوزیت در عین اینکه وزن سبکی دارد از استحکام بالایی در برابر ضربه و فشار برخوردار است. همچنین مقاومت بالایی در برابر باران های اسیدی و اشعه فرابنفش خورشید دارند. روی این ورق ها یک فیلم محافظتی کشیده می‌شود که آنها را ضدخط و خش میکند.

عایق دما و صدا

این ورق ها به دلیل ساختار و خاصیت هایی که در لایه هسته درونی آنها موجود است، اجازه ورود سرما و گرما را به ساختمان هایی که در نمای آنها به کار رفته اند، نمیدهد. ورق کامپوزیت همچنین از ورود آلودگی صوتی به ساختمان ها جلوگیری میکند.

قابلیت انعطاف پذیری و نصب راحت

همانطور که میدانید ورق های کامپوزیت از جنس آلومینیوم بوده و همین امر سبب شده است تا این ورق ها انعطاف بالایی در طراحی و اجرای نمای ساختمان داشته باشند. شما میتوانید به این ورق ها هر نوع طرح و شکل دلخواهی بدهید و انواع طرح ها را با دستگاه CNC میتوانید بر روی آن پیاده سازی کنید. همچنین این متریال نسبت به متریال های دیگر نمای ساختمان از نصب راحت تر و بی دردسری برخوردار هستند که باعث شده است تا به مرور زمان بیشتر معماران و پیمانکاران ساختمانی به سمت نمای کامپوزیت برای تکمیل پروژه های خود بروند.

دوام بالای رنگ

رنگی که برای پوشش ورق های کامپوزیت استفاده میشودU نوعی رزین تقویت شده است که باعث می‌شود تا رنگ ورق در اثر خم شدن دچار ترک و شکنندگی نشود. همچنین ترکیبات این رزین به طوری است که رنگ ورق را در برابر اشعه های نور خورشید، تغییرات آب و هوایی و باران های اسیدی که در بیشتر کلان شهر ها با آن مواجه هستیم، مقاوم میسازد.

ویژگی ها و مزایای ورق کامپوزیت در نمای ساختمان

ویژگی های ورق کامپوزیت به صورت خلاصه:

  1. استحکام بالا در عین وزن سبک ورق
  2. جابه جایی و نصب راحت
  3. انعطاف پذیری بالا در طراحی و اجرا
  4. ضد آب، عایق صدا و عایق حرارت
  5. سازگار با محیط زیست
  6. مقاوم در برابر اشعه فرا بنفش خورشید
  7. داراری روکش PVDF برای تقویت رنگ رویه ورق
  8. استحکام در برابر خوردگی و باران های اسیدی
  9. قابل شیار و خم خوردن برای اجرای نمای فیکس

انواع ورق کامپوزیت

ورق های کامپوزیت در انواع طرح ها و رنگ ها با ویژگی های مختلف به تولید و فروش در بازار میرسند که در ادامه انواع ورق های ACP بر اساس ضخامت آنها را به شما معرفی میکنیم:

  • ورق کامپوزیت اکونومی

ورق های کامپوزیت بر اساس ضخامت از دسته بندی های مختلفی برخوردار هستند که هر کدام از آنها، کاربرد مختلفی در صنایعی که این ورق ها استفاده میشود، دارند. ورق های اکونومی یکی از آن دسته هایی هستند که ضخامت لایه آلومینیومی رویه آن بین 0/2 الی 0/25 است و به راحتی خم خورده و قابل اجرا در نمای فیکس ساختمان ها و سازه ها است.

  • ورق کامپوزیت مدیوم

ورق های مدیوم یکی دیگر از انواع ورق های کامپوزیت است که ضخامت آن 0/3 به بالا است. این ورق ها به دلیل ضخامت بالایی که در لایه آلومینیومی خود دارند، انتخاب مناسب و مطمئنی برای نمای ساختمان هایی با ارتفاع زیاد که در شرایط آب و هوایی نامساعدی قرار دارند، است.

  • ورق کامپوزیت تابلویی

ورق های تابلویی همانطور که از اسمشان پیداست، برای ساخت و اجرا تابلوهای تبلیغاتی استفاده میشوند و از ضخامت کمتری نسبت به ورق های اکونومی برخوردار هستند. ضخامت لایه آلومینیومی رویه آن ها را میتوان بین 0/1 الی 0/12 تخمین زد که ضخامت مطلوبی برای خم زدن ورق نیست اما بازرگانی آلکونایس ورق های تابلویی را تولید می کند که ضخامت آنها از 0/12 بیشتر است و میتوان آنها را خم کرده و در پروژه های مختلف استفاده کرد.

انواع ورق کامپوزیت

گروه بازرگانی آلکونایس

گروه بازرگانی آلکونایس به عنوان یک شرکت فعال با بیش از 10 سال تجربه در صنعت تولید، واردات و پخش ورق های کامپوزیت، اجرای نمای کامپوزیت در سراسر ایران فعالیت می کند. همچنین این شرکت با ارائه محصولات با کیفیت و متنوع تلاش می کند تا نیازها و خواسته های مشتریان خود را برطرف کند. بازرگانی آلکونایس با داشتن تیم فروش مجرب و متخصص، قادر است به مشتریان خود نسبت به انواع محصولات خود مشاوره کامل ارائه دهد و به صورت حرفه ای و کارآمد از مراحل فروش و اجرا و حتی خدمات پس از فروش را به صورت کامل ارائه دهد.

وب سایت: Aluconice.com

آدرس: تهران ، بازار بزرگ آهن مکان، فاز هشت مرکزی ، پلاک 2019

شماره تماس: 09124051174

کد خبر 1831754

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =