مهر نوشت:

طی 108 روز از آغاز به کار سامانه اصلاح پول ملی، بیش از 2.7میلیون بازدید مردمی صورت گرفت که منجر به ثبت بیش از 48 هزار نظر در مورد حذف صفرها و پیشنهاد نامگذاری جدید پول ملی شده است.

از آغاز فعالیت سامانه اصلاح پول ملی تاکنون بیش از 2 میلیون و 770 هزار بازدید عمومی از ان سامانه صورت گرفته که منجر به ثبت 48 هزار و 484 نظر برای حذف صفرها و همچنین پیشنهاد  نامگذاری واحد اصلی و فرعی پول ملی شده است.

بر اساس این گزارش، 79 درصد کل افرادی که تاکنون موفق به ثبت نظر خود در سامانه اصلاح پول ملی شده اند، مرد و مابقی نیز زن هستند.

58 درصد از نظر دهندگان دارای مدرک فوق دیپلم، لیسانس و دانشجویان دارای تحصیلات مشابه حوزوی هستند، همچنین 51 درصد افراد شاغل و 24 درصد نیز دانشجو هستند.

در نظرسنجی های صورت گرفته، مشخص شد که 63 درصد از نظردهندگان ترجیح می دهند در مبادلات خود از ابزارهای الکترونیکی استفاده کنند، همچنین 28 درصد از نظر دهندگان نیز ترجیح می دهند تا از اسکناس و مسکوک در مبادلات خود استفاده ببرند.

به صورت کلی، 78 درصد کسانی که در نظرسنجی حضور یافته اند موافق حذف صفر از پول ملی بوده اند و 21 درصد نیز اعلام کردند با این طرح مخالفند. در این میان، 51 درصد موافق حذف 4 صفر و 24 درصد نیز موافق حذف 3 صفر هستند.

همچنین 6 درصد کل نظردهندگان موافقت خود را با حذف یک صفر و 8 درصد نیز موافقت خود را با حذف 2 صفر اعلام کرده اند. 9 درصد نیز موافق حذف صفرها از پول ملی نیستند.

انتخاب 46 درصد از مردم برای واحد اصلی پول ملی پارسی 42 درصد نیز تومان است. تاکنون مشارکت کنندگان در طرح نظرسنجی اصلاح پول ملی بر روی این دو گزینه تاکید دارند.
 ریال برای واحد اصلی پول ملی فقط 1 درصد رای آورده است، همچنین دریک دارای 7 درصد آراء بوده و 2 درصد کل پیشنهاد دهندگان در این بخش نیز گزینه های دیگری را پیشنهاد کرده اند.رای انتخاب واحد فرعی پول ملی نیز دریک با 40 درصد کل آراء پیشتاز است و پس از آن نیز ریال دارای 21 درصد کل آراء ثبت شده است.
 جهت واحد فرعی پول نیز تومان 17 درصد و پارسی 13 درصد رای دارند. در بخش مربوط به واحد فرعی پول ملی نیز 7 درصد نظردهندگان اعلام کرده اند ترجیح می دهند گزینه دیگری غیر از موارد یاد شده را برای واحد فرعی پول ملی پیشنهاد کنند. 
32 درصد مشارکت کنندگان با افزایش سهم سکه در مبادلات مالی جامعه به جای اسکناس موافقت و 67 درصد نیز مخالفت کرده اند.
/3131
کد خبر 183474

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
    0 0
    من نمی دونم من مگه درس اقتصاد خوندم که بیام نظر بدم باید تمام اقتصاد دانان رو جمع کنید و از اونها نظرسنجی کنید یک پزشک فوق تخصص قلب چه میدونه که اقتصاد یعنی چی؟ در ضمن نام پول رو هم همان تومان و ریز اون رو ریال باید گذاشت عزیز من اگه به شاخ بازی هم هست من از همتون ملی گراتر و باستان گرا تر هستم
  • بدون نام IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
    0 3
    انتخاب پارسی یه اشتباه بزرگه. با این که خودم خیلی تاریخ ایران و خصوصا هخامنشیان رو دوست دارم ولی پارسی میتونه اتحاد ملت رو در مخاطره قرار بده.
  • بدون نام CA ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
    0 0
    این نظر خواهی معتبر نیست...
  • بدون نام IR ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۶
    0 0
    بیخودی جوسازی نکنید. تغییر واحد پول ملی نیاز به زیر ساخت های اقتصادی داره که الان وضع کشور افتضاح است. با رای 48 هزار نفر که واحد پول عوض نمی کنند!! اقتصاد دان ها باید بگویند مضر است یا به نفعمان. ما چه می دونیم چه تاثیری در اقتصاد داره!!! انگار انتخابات ریاست جمهوری است که بعدش هم بگن 63 درصد رای داشت!!
  • بدون نام IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    0 0
    نظر مردم فكر نميكنم تعيين كننده باشه و بعيد ميدونم يك اسم ملي انتخاب بشه ! بايد ديد كسي كه تعيين كننده اصلي هست چي رو انتخاب ميكنه
  • بدون نام IR ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    0 0
    آقاي محترم نظر دهنده ! پارسي زبان رسمي ايران در قانون اساسي هست چون اكثريت رو در ايران داره . چرا اونجا باعث تفرقه ملت نشد ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین