هوا کی بارانی می‌شود؟/ تداوم افزایش آلودگی هوا در شهرهای پرجمعیت

ایسنا نوشت: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی چهارشنبه (۲۴ آبان‌ماه) خبر داد.

صادق ضیاییان افزود: دوشنبه و سه شنبه (۲۲ و ۲۳ آبان‌ماه) در غالب مناطق کشور جوی آرام و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌ها را خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: چهارشنبه (۲۴ آبان‌ماه) با ورود سامانه بارشی به کشور در غرب، جنوب غرب، برخی نقاط شمال غرب ، پنجشنبه (۲۵ آبان‌ماه) در غرب، جنوب غرب، جنوب و جمعه (۲۶ آبان‌ماه) در شمال غرب، استان‌های ساحلی خزر, جنوب شرق، بخش‌هایی از شرق و جنوب کشور بارندگی ، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: در دو روز آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل وزش باد جنوبی و افزایش دما انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۳ آبان ‌ماه) صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۱ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه ‌ ( ۲۴ آبان‌ماه) کی ابری و غبار محلی، در بعد از ظهر افزایش ابر و گاهی وزش باد ‌و بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا (۲۳ و ۲۴ آبان ماه) اهواز با دمای ۳۲ و ۲۵ و بندرعباس با دمای ۳۲ و ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱- و صفر درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

بیشتر بخوانید:

زمان شروع بارش‌ها مشخص شد/ افزایش آلودگی هوا در این شهرها

۴۷۲۳۶

کد خبر 1836271

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۲
    2 0
    سازمان هواشناسی از اواخر بهار امسال بارها و بارها اعلام کرد که پاییز پُربارشی خواهیم داشت و در پاییز مشکل کم آبی کشور حل خواهد شد. حالا باید رسانه ها از هواشناسی توضیح بخوان تا پاسخگوی این حجم از پیش بینی های اشتباه و غیرمسئولانه باشن . باید توضیح بدن که بودجه ی این سازمان خرج چه اموری میشه .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین