به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین ،دست اندرکاران این جشنواره با انگیزه، تعهد و دلسوزی در پی برگزاری این جشنواره ملی بودند و تلاش شبانه روزی آنها باعث شد آنچه در خور این جشنواره ملی است، محقق شود.
باید در گام نخست از کشورهای همسایه دعوت شود و در گامهای بعدی با حضور دیگر کشورها این جشنواره برگزار شود.
وی مقاومت مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس را یادآور شد و افزود: نمیتوان کودکان را از شرایط روز دنیا بیاطلاع نگه داشت؛ باید با زبان کودکی مسائل را به آنها مطرح کرد.
برنامههای فرهنگی و هنری امروز یک چالش جدی دارند که این جشنواره تا حدی توانست این چالش را برطرف کند؛ باید دید مخاطب و اثرگذاری برنامههای هنری در برنامههای فرهنگی و هنری چه میزان بوده است.
وی با تاکید بر لزوم مخاطب پسند و اثرگذار بودن برنامههای فرهنگی هنری افزود: لازم است برای تحقق این هدف راهکارهای عملی ارائه شود تا مرجعیت فکری و هنری بتواند تغذیه خوبی برای مردم باشد.
البته از شرایط مالی دستگاههای اجرایی آگاه هستیم، ولی امیدواریم با وجود مشکلات موجود برنامههای فرهنگی و هنری تداوم یابند.
پانزدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان دزفول از ۲۲ آبانماه در بوستان دولت دزفول آغاز و صبح روز جمعه به کار خود پایان داد.
۱۳۱ اثر به دبیرخانه پانزدهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان دزفول ارسال شد.
هشت اثر هنرمندان استانهای همدان، اصفهان، خراسان رضوی، بوشهر، فارس، آذربایجان شرقی و خوزستان برتر شدند که ۲ اثر از این تعداد مربوط به هنرمندان دزفول بود.
نظر شما