رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طی دوره‌هایی در کشور ما برخی شروع به تخریب بسیج کردند که این مسئله بی‌حکمت نبود چرا که فتوحات بزرگ در کشور ما توسط بسیج انجام می‌شود.

 

به گزارش خبرآنلاین،علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در دیدار با بسیجیان قوه مقننه اظهار داشت: حضور بسیجیان در نقاط محروم کشور و بعد از آن هم حرکت بسیجی‌ها باعث کنترل تحرکات گروهک‌ها در کشور شد.

 

وی با بیان اینکه رهبری در شرایط مختلف همواره نجات بخش کشور بوده است، ادامه داد: ولایت فقیه حرکت امت اسلامی را به سمت آرمان‌ها سوق می‌دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مسئله هسته‌ای شاهد بودیم که در دولت‌های مختلف فراز و فرودهای زیادی داشتیم اما آن جایگاهی که مسئله اتمی را برای ما هدایت کرد، ولایت فقیه بود.

لاریجانی افزود: در مسائل منطقه‌ای هم گاهی به خاطر قیل و قال‌هایی که گاها به وجود می‌آمد، هولی در دل برخی افراد دیده می‌شد ولی ولایت فقیه مثل کوه مقابل همه این مسائل ایستادگی کرد.

 دیگر اظهارات وی را در ادامه به نقل از فارس بخوانید:

*زمان بنی‌صدر اوضاع جبهه‌ها با مشکل روبرو بود و وی اجازه نمی‌داد که جریان مردمی در جبهه‌ها شکل بگیرد ولی بعد از عزل وی و با باز شدن فضای جبهه‌ها نیروهای بسیجی وارد صحنه شدند و فتوحات رزمندگان از آن زمان آغاز شد.

*وقتی جریان مردمی بسیج در کشور وارد عرصه می‌شود می‌بینیم که همواره موفقیت کسب می‌کنیم و دشمن هم این را می‌داند. 

* چند اصل برای حرکت بسیج از ابتدا وجود داشت که ویژگی‌های معنوی حرکت بسیج یکی از این مسائل است. 

* بسیج افراد را از نظر معنوی می‌سازد در حالی که در نحله‌های دیگر این طور نیست. بر این اساس می‌بینیم که رهبری همیشه به معنویت بسیج تاکید دارند.
* ممکن است در فضاهای کسب و کار روزانه غفلت‌هایی به وجود آید که در بسیج این فضا وجود ندارد.

*شهید مطهری در دهه آخر عمر خود یک سیر و سلوک معنوی را پایه‌گذاری کرد و با روش مشخصی حال معنوی را طی کرد. 

* تشکلی که پایه‌اش بر معنویت باشد، از خودگذشتگی آن از سایر گروه‌ها بیشتر است که این مسئله یک نقطه قوت محسوب می‌شود. 

* بدنه بسیج بدنه مردمی و بسیج به مردم نزدیک است و به همین دلیل می‌بینیم که نیازهای اصلی مردم در بسیج دیده می‌شود. 

* نکته بعدی ویژگی ایثارگری بسیج است، در دنیا هر روزه عده‌ای متولد می‌شوند و زندگی خود را ادامه می‌دهند. اما افراد کمی هستند که می‌خواهند با همه هستی خود از اهداف‌شان صیانت کنند و آن افرادی که با همه هستی خود وارد صحنه می‌شوند تنها می‌توانند اوضاع را تغییر دهند.

*بیداری که حضرت امام (ره) به وجود آورد، ویژگی ایثارگری را در ملت ما بیدار کرد.

* امروز در کشورهای مختلف می‌بینیم که برخی از آنها چیزی از نظر پول و امکانات کم ندارند اما در مقابل غرب از خود انعطاف نشان دادند و دلیل این مسئله هم این بود که آن عده، اصلی به عنوان اصل جهاد ندارند.

*یک انسان مجاهد همیشه از زندگی خود احساس غرور و سربلندی می‌کند. دلیل اصلی این مسئله در این است که آن فرد به وظیفه خود عمل کرده است. 

* صراط مستقیم سیاسی یکی دیگر از ویژگی‌های بسیج است یعنی معیار بسیج رهبر انقلاب است و مسیری که رهبری مشخص می‌کنند را می‌پیماید و این یک امر اعتلا بخش برای بسیج است که هم از نظر شرعی و هم از نظر عرفی درست است.

* بسیج عامل حفظ منافع ملی کشور است و بر این اساس باید در همه بخش‌ها از بسیج استفاده کرد البته نه استفاده ابزاری چرا که بسیج سایه‌بان اقتدار ملی و عامل پایداری کشور است.

 لاریجانی: مردمی بودن هیئت های مذهبی نفوذ انها در میان مردم افزایش می دهد

 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین شب گذشته در دیدار با جمعی از اعضای شورای مرکزی هیئت‌های مذهبی کشور گفت: کار هیئت‌های مذهبی بسیار مهم است چر که در مبانی تفکر شیعی ریشه دارد.

وی با بیان اینکه مذهب تشیع، ممذوج از شعور، عقل و شهادت‌طلبی و جهاد بر مبنای معارف اهل بیت(ع) است، افزود: کمتر مفهومی در مذهب تشیع همانند جهاد یافت می‌شود که اینقدر پرمنزلت و والا باشد.

رئیس مجلس ادامه داد: هیئت‌های مذهبی علاوه بر برگزاری مراسم‌های عزاداری در ایام سوگواری اهل بیت(ع)، نشست‌های قرآنی و آموزشی نیز برگزار می‌کنند که گوشه‌ای از نیازهای مذهبی جامعه را جواب می‌دهد.

لاریجانی با تاکید بر استقلال مالی امور مساجد، هیئت‌ها و حوزه‌های علمیه از دولت، تصریح کرد: هرچه هیئت‌های مذهبی مردمی‌تر باشند، پایدارتر و نفوذ معنوی آنها در بین مردم به مراتب بیشتر خواهد بود.

وی ادامه داد: استقلال هیئت‌های مذهبی از بودجه‌های دولتی دلیل بر آن نمی‌شود که دستگاه‌های اجرایی هیچ کمکی به آنها نکنند، اما هیئت‌ها باید همچنان مردمی بمانند.

رئیس مجلس، مقام معظم رهبری را هدایت‌گر فکری جامعه خواند و افزود: هیئت‌های مذهبی با تأسی از مقام عظمای ولایت، می‌توانند در صیانت فکری جامعه از تفکرات انحرافی اثرگذار باشند.

در ابتدای این دیدار، سید افضل موسوی دبیر شورای مرکزی هیئت‌های مذهبی با تشریح عملکرد و اقدامات این شورا گفت: هیئت‌های مذهبی یک تشکل مردم‌ نهاد است که اعضای آن با هم برای برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) به طور ساده اما پرمحتوا، اتفاق‌نظر دارند.

وی، مقام معظم رهبری را چراغ راه هیئت‌های مذهبی خواند و تصریح کرد: ۵۵ هزار هیئت مذهبی در سراسر کشور به صورت کددار مشغول فعالیت‌ هستند که برای تجهیز و اثرگذاری بیشتر نیاز به عنایت و توجه ویژه مسئولان امر دارند.

دبیر شورای مرکزی هیئات مذهبی کشور با اشاره به تحولات منطقه و اوج‌گیری بیداری اسلامی تصریح کرد: تبادل‌نظر میان هیئت‌های شیعی کشورهای جهان از جمله لبنان، عراق و بحرین درباره انتقال تجارب لازم و ضروری است. از این‌رو شورای مرکزی هیئت‌های مذهبی پیشنهاد تشکیل نهادی به نام شورای هیئات مذهبی کشورهای اسلامی را پیگیری می‌کند.

 

 

 

/212 212

کد خبر 185885

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین