واکنش ها به حضور کاظم صدیقی در نماز جمعه امروز /او در آخرین نماز جمعه چه گفته بود؟

نمی‌توان پیش‌بینی کرد آقای صدیقی در خطبه‌های نمازجمعه ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ و بعد از یک ماه جنجالی که خود او در صدر خبرها بوده چه خواهد گفت و آیا توضیح دیگری به توضیحات قبلی دربارۀ ماجرای باغ اُزگُل اضافه خواهد کرد یا به سکوت برگزار می‌کند .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اعلام برگزاری نماز جمعۀ امروز تهران به امامت حجت الاسلام شیخ کاظم صدیقی با واکنش‌های مختلف رو به رو شده است. به جز یک مورد ( سردبیر روزنامۀ ارگان شهرداری تهران در دورۀ مدیریت اصول‌گرایان) که با حمد الهی استقبال کرده در بیشتر موارد با انتقاد یا ابراز تعجب یا تفسیر سیاسی همراه بوده و در میان نظرات انتقادی تعبیر «لجاجت» بسامد بیشتری دارد.

بنا بر گزارش عصرایران، نمی‌توان پیش‌بینی کرد آقای صدیقی در خطبه‌های نمازجمعه ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ و بعد از یک ماه جنجالی که خود او در صدر خبرها بوده چه خواهد گفت و آیا توضیح دیگری به توضیحات قبلی دربارۀ ماجرای باغ اُزگُل اضافه خواهد کرد یا به سکوت برگزار می‌کند و چون بر اساس اعلام سخنگوی (سابق) قوۀ قضاییه سند، اقاله شده موضوع را مختومه می‌داند و چنان سخن خواهد گفت که طی ۱۴ سال قبل آن و بیشتر موعظه خواهد کرد.

همچنین نمی‌توان پیش بینی کرد نمازگزاران چه واکنشی نشان می‌دهند اما چون هر ۲۸ روز یک بار ایشان در نماز جمعۀ تهران ظاهر می‌شود مروری بر آنچه ۴ هفته قبل (۲۵ اسفند ۱۴۰۲) گفته است خالی از لطف نیست:

۱.خدا در دل‌های شکسته است. خدا در دلی خانه می‌کند که بشکند.
۲. (با توجه به ماه رمضان): سیر غذا نخورید. پیامبر همیشه سیر غذا نمی‌خورد.
۳. دولت آقای رییسی توانسته نرخ بیکاری را به ۷.۶ برساند در حالی که دولت‌های قبل از او نتوانستند.
۴. (توصیه به حجاب): بدن ما لباس ماست. پس لباس ما هم لباسِ لباس ماست. لباس، نشانه اجتماعی بودن ماست.
۵. ترک برخی از کارها عبادت است همان طور که انسان چوب انجام دادن برخی از کارهای خود را می‌خورد.
۶. در دولت آقای رییسی سرمایه‌گذاری خارجی به ۹۱ میلیارد دلار رسید. [ توضیح: بانک مرکزی کل صادرات ایران در سال گذشته را ۶۹ میلیارد دلار اعلام کرده و آقای صدیقی برای رقم سرمایه گذاری خارجی منبعی ذکر نکرد.]
۷. در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ پابرهنه‌ها آمدند اما مرفهین بی درد نیامدند. مشارکت ۴۱ درصدی جهاد مقبول بود.
۸. گرانی‌ها دو علت دارد: یکی تحریم‌ها و دیگری سابقۀ سوء مدیریت ( یعنی سوء مدیریت در قبل و نه در دولت فعلی).
۹. یکی از دلایل نرخ بالای تورم رشد نقدینگی است و دولت آقای رییسی رشد نقدینگی را از ۴۲ درصد به ۳۴ درصد رسانده است.
۱۰. رشد تولید در برخی استان‌ها چنان بوده که افرادی برای کار پیدا نکردند و از استان‌های دیگر ۱۵ هزار نفر را جذب و مشغول کردند.

۲۷۲۷

کد خبر 1893989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری