ابراز خوشحالی درباره یک شایعه!/شان بیکر از جایزه بازیگر زن اصلی فیلم گفت

یکی از فیلم‌های تحسین شده در بخش مسابقه «آنورا» ساخته شان بیکر است نقش آنورا را میکی مدیسون ایفا می‌کند. نقدهای مثبتی منتقدان برای فیلم نوشتند. شان بیکر درباره واکنش مثبت منتقدان به فیلمش می‌گوید:«خوب و کمی تعجب آور است، زیرا به نظر می رسد تا اینجا آنقدر که من فکر می کردم(نظرات) تفرقه انگیز نبوده است.ما در حال حاضر به سوژه‌هایی می‌پردازیم که می‌تواند به شدت تفرقه انگیز باشد.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «آنورا» رابطه بین یک کارگر جنسی و پسر جوان یک آلیگارش روسی را به تصویر می‌کشد که به ازدواج آنها در شهر لاس وگاس منتهی می‌شود. بیکر پیشتر هم به این قشر از زنان در فیلم‌های گذشته خود پرداخته بود. و همانگونه که می‌گوید به زندگی این طبقه از زنان علاقمند است. یک بخشی از علاقه بیکر به آنها به این برمی‌گردد که چنین زنانی درست حوالی ما زندگی می‌کنند چه به آنها توجهی نشان بدهیم یا به بودنشان اهمیت ندهیم.

دنیای تصویر نوشت :«آنورا» یکی از بیست و دو فیلمی است که در بخش اصلی جشنواره برای جایزه نخل طلا رقابت می‌کند. بیکر می‌گوید آرزویش این است که میکی مدیسون جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره را برنده شود.

این نکته قابل ذکر است که جشنواره کن به هر فیلمی تنها یک جایزه اصلی را اعطا می‌کند و اگر میکی مدیسون جایزه بهترین بازیگر زن را ببرد، شان بیکر دیگر نخل طلا را برنده نمی‌شود. میکی مدیسون برای بازی در فیلم‌های «روزی روزگاری در هالیوود» و «جیغ» شهرت دارد و برای بازی در این نقش سه ماه تمرین کرد و لهجه نیویورکی را آموخت. اهمیت و توجه به فیلمی در جشنواره کن به خصوص برای فیلم‌های مستقل به پیدا کردن پخش‌کننده و خریدار کمک می‌کند. بیکر می‌گوید:« به تماشاگران آمریکایی همیشه گفته‌اند که به سالن سینمایی بیایید تا فیلم‌های بلاک باستری ببینید. در غیر اینصورت می‌توانید بقیه آثار را در نتفلیکس تماشا کنید… این دیوانگی است.» خوشبختانه فیلم شان بیکر در آمریکا پخش‌کننده پیدا کرده است و «نئون» این فیلم را به نمایش در می‌آورد. کمپانی که چهار برنده پیشین نخل طلا را در آمریکا اکران کرد.

شان بیکر در ادامه می‌گوید که به روایت داستان چنین زنانی در پروژه‌های بعدی خود ادامه خواهد داد. با این وجود در قیاس با فیلم‌های قبلی او، آنورا کمدی‌تر است. بیکر می‌گوید:« من آزمون و خطا می‌کنم تا ببینم با کمدی تا کجا می‌توان پیش رفت. همیشه تعادلی میان کمدی و تاثر وجود دارد. زندگی هم دربرگیرنده کمدی و غم است. بنابراین شما باید بخندی تا اشکت دربیاید.»

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1911216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 5 =