به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیرحسین قاضیزاده هاشمی، در پاسخ به سری دوم سوالات مردمی و کارشناسان درباره فضای مجازی پاسخ داد.
سوالات کارشناسان
برنامه شما برای شبکه اینترنت داخلی چیست؟
چه برنامه ای برای نظارت بر فضای مجازی بدون ایجاد محدودیت برای کسب و کارهای آن لاین دارید؟
برنامه شما برای ساماندهی فضای مجازی چیست؟
سیاست شما برای مواجه با فیلترینگ به ویژه شبکه های اجتماعی پرمخاطب چیست؟
چقدر به ابعاد سواد مجازی توجه دارید؟
اهم پاسخهای قاضیزاده هاشمی به شرح زیر است:
*فرزند خانواده برای آموزش به اینترنت نیاز دارد. خانم خانواده برای کسب و کار نیاز به اینترنت دارد. بهترین شغل برای زنان خانهدار مشاغل زنانه مشاغل اینترنتی است.
*دولت هوشمند و اقتصاد دیجیتال بدون اینترنت ممکن است؛ نقد مسئولان و نظارت بر مسئولان هم بدون اینترنت امکان ندارد اتفاق بیفتد. قطعا نیاز به اینترنت سریع و امن داریم.برخی محدودیتها هم فکر نشده و غیرحداقلی است.
*توسعه زیرساختها یک دهه در کشور متوقف بود علاوه بر این محدودیتهای فکر نشده داریم و نیروی مجرب و متخصص ما در این حوزه بعضاً مهاجرت میکنند چون در بیرون درامدهای شگرفی دارند و ما نتوانستهایم این نیروها را حفظ کنیم.
*رتبه ما در زیر ساخت اینترنت ثابت از ۱۸۰ کشور ۱۵۶ است. رشد سرعت به دلیل استفاده از فیلترشکن ملموس نیست. متاسفانه محدودیتها پاسخگو نبودند کما اینکه تلگرام ۴۹ میلیون مشترک داخل ایران دارد.یک جاهایی افراط کردهایم.
*در جهان هم دسترسی به سایتهای مستهجن هم راحت نیست و نمیتوان به راحتی دسترسی پیدا کرد اما بسیاری از موارد مانند گوگل پلی و گیمها را فیلتر کردیم که ظلم به مردم است.
*بهترین قاضی عرف جامعه است و کنترل را باید به دست خانوادهها داد.
۲۷۲۱۱