۰ نفر
۱۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۴
دمای ۷ شهر این استان از ۴۰ درجه گذشت

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: امروز بیشینه دمای ۷ شهر استان از دمای ۴۰ درجه عبور کرد و شهر اصفهان گرم‌ترین منطقه ثبت شد.

به گزارش خبرآنلاین ،نوید حاجی بابایی اظهار داشت: امروز بیشینه دمای شهرهای آران و بیدگل، بادرود، کبوترآباد و مهاباد به ۴۰ درجه و خور و بیابانک ۴۱ درجه سلسیوس رسید و کلان‌شهر اصفهان و خمینی شهر با بیشینه دمای ۴۲ درجه سلسیوس بالای صفر گرم‌ترین نقطه استان ثبت شدند.

مهر در خبری نوشت:وی با بیان اینکه کمینه دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت پیش رو تغییر محسوسی ندارد، گفت: نقشه‌های هواشناسی بیانگر گرادیان فشاری مناسبی در نیمه شرقی استان از تا اواسط هفته سوم تیرماه است که این شرایط سبب افزایش سرعت وزش باد و فعال شدن کانون‌های گردوخاک داخلی شده و به کاهش شعاع دید و افزایش شاخص آلایندگی هوا منجر می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: از این رو کاهش دید افقی، کاهش کیفیت هوا و بالا رفتن شاخص کیفیت هوا در نیمه شرقی، شمال و تا حدودی مرکز استان مورد انتظار است.

حاجی بابایی افزود: در مناطق غربی استان نیز شرایط افزایش ابر و وزش باد لحظه‌ای نیز وجود دارد.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 1926685

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین