سرنوشت قرارداد ۷۰۰ واگن برای متروی تهران چه شد؟

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرارداد تهیه بیش از ۷۰۰ دستگاه واگن که از سال ۹۶ خاک می‌خورد، در این دوره فعال شد.

به گزارش خبرآنلاین،  مهدی چمران در حاشیه دویست و پنجاه و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز موضوع تشکیل مرکز زنان و خانواده بررسی می‌شود، اظهار کرد: همچنین در خصوص شهر آفتاب و قیمت‌گذاری غرفه‌هایی که دارد، بحث و بررسی خواهد شد.

بنابر گزارش ایلنا، رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تصمیم‌گیری در رابطه با غرفه‌های میادین و بازارهای میوه و تره بار، نامگذاری معابر و بررسی گزارشات حسابرسی شرکت خدمات اداری شهر، سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی و سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار برای سال ۱۴۰۲، از دیگر دستورهای جلسه امروز به شمار می‌رود.

چمران با تأکید بر اینکه شهرداری جایگاه خدمت‌رسانی و کارمندی را با هم دارد، یادآور شد: خدمت‌رسانی شهرداری همچون سایر دستگاه‌های خدماتی است و برخی بخش‌ها همواره باز است و ساعت ندارد. ممکن است در مسیر خدمت‌رسانی با تغییر ساعت کاری خلل وارد شود. این تصمیمی است که شهرداری برای ساعت کاری گرفته و ما در شورا ساعت را نزدیک به ساعت مدنظر دولت در نظر گرفتیم چون فضای شورا کارمندی‌ست.

وی با بیان اینکه واگن‌ها باید سفارش داده شود تا ساخته شود، گفت: ساخت واگن زمان می‌برد و چیزی نیست که ما تصمیم بگیریم و ۶ ماه بعد آماده باشد. مسائل مالی، سیاسی و بین‌المللی در این زمینه اهمیت دارد. از سال ۱۳۹۶ قرارداد واگن‌ها خاک می‌خورد و ما در این دوره قرارداد را فعال کردیم.

چمران با اعلام اینکه اگر مشکلی ایجاد نشود تا پایان سال واگن‌های ملی وارد خط خواهند شد که البته در حال حاضر نیز در خط پرند تردد می‌کنند، گفت: ساخت واگن در داخل کشور به صرفه نیست اما قطعاتی همچون موتور، محرک و دیگر سیستم‌ها در داخل تهیه شده و ساخت واگن ملی می‌تواند آزمایش خوبی باشد. 

وی افزود: به شرط اینکه دولت تعهد خود را انجام دهد و ارقام مورد نظر را بپردازد، تامین واگن عملیاتی خواهد شد. شهرداری این رقم را از بودجه برنداشته و قرض گرفته تا بتواند پیش پرداخت را به نتیجه برساند.

به گزارش شهر، چمران همچنین در صحن شورا ضمن تسلیت به مناسبت حادثه پیش آمده برای یکی از کارکنان شهرداری منطقه ۱۸، اظهار کرد: این موضوع باید به صورت دقیق بررسی شود. شهرداری باید موضوع نگهداری و سلامت را به خوبی دنبال کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ساختمان های ناایمن شهر با حضور نماینده دادستان، کمیته ایمنی و متخصصان بررسی می شوند، گفت: جلوی کار تعدادی از ساختمان ها که از لحاظ پایداری با مشکل روبه رو بودند، گرفته شد تا پس از اصلاحات مجدداً آغاز به کار کنند که ساختمان های شهرداری نیز از این داستان مستثنا نیست.

۲۳۳۲۳۶

کد خبر 1941534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =