ماجرای یک لشکر و ۱۴ فرمانده در یک ماه/ سرنوشت فرماندهانی که پس مجروحیت علی فضلی لشکر سید الشهدا را اداره کردند چه شد؟

در این جلسه، درباره سازمان رزم لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در عملیات «والفجر ۸» تبادل نظر شده و سازمان رزم گردان‌ها و واحدها تا رده جانشین گردان و واحد معین شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار علی فضلی از فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) در خاطره ای پیرامون انتخاب ۱۴ جانشین در جریان عملیات والفجر ۸ گفت: من قبل از عملیات با عنایت به سختی و پیچیدگی مأموریت، برای اینکه در طول عملیات، لشکر با خلاء فرماندهی مواجه نشود، ۱۴ نفر را معرفی کردم تا به ترتیب الویت، فرماندهی لشکر را اداره کنند.

بنا بر روایت ایسنا، علی فضلی جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در جریان هشتمین جلسه تدوین تاریخ حماسه رزم لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس گفت: من قبل از عملیات «ام‌الرصاص» با عنایت به سختی و پیچیدگی مأموریت، برای اینکه در طول عملیات، لشکر با خلاء فرماندهی مواجه نشود، ۱۴ نفر را معرفی کردم تا به ترتیب اولویت، فرماندهی لشکر را اداره کنند که در میان آن‌ها فرماندهان گردان و واحدها هم بودند.

فضلی که از فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) بوده ادامه داد: بعد از مجروحیت من در شهر فاو در ۲۷ بهمن سال ۱۳۶۴ و انتقالم به پشت جبهه، این ترکیب تا نفر چهاردهم توانستند بیش از یک‌ماه لشکر را اداره کنند تا این‌که بعد از دوران درمان مجروحیتم، دوباره به لشکر برگشتم و همه آن‌ها بالاتفاق شهید یا مجروح شده بودند.

فرمانده لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس تأکید کرد: به علت گذشت زمان، برادرانی که اطلاع کامل از این فرماندهان ایثارگر دارند، جهت ثبت حماسه‌های آن‌ها در تاریخ شفاهی لشکر همکاری کنند.

۲۹۲۹

کد خبر 1945332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =