جذب کل اعتبارات تخصیصی به منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری از تخصیص اعتباری بالغ بر ۸۵۰ میلیارد ریال به حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری استان خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ کلیه این اعتبارات توسط این اداره کل جذب شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی استان ، اصغر احمدی با اعلام این موضوع افزود: میزان ۶۹۰ میلیارد ریال از اعتبارات ملی و ۱۵۸ میلیارد ریال از اعتبارات استانی جهت اجرای اقدامات آبخیزداری، اصلاحی احیایی و حفاظتی جنگل‌ها و مراتع، ساختمان های حفاظتی و در حوزه های فرهنگی و مذهبی و دیگر بخش ها هزینه و جذب شده است.

وی اظهار داشت: این اقدام با همکاری و سیاستگذاری عالی‌ترین مقام استان، ریاست برنامه و بودجه، مدیرکل اقتصاد دارایی و کلیه دستگاه‌های ذی مدخل جذب و منجر به ایجاد اشتغال، توسعه و بهره‌برداری بهینه در حوزه منابع طبیعی گردیده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در آخر ضمن تشکر از عوامل اجرایی استان از معاونین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه، مسئولین بخش یگان حفاظت منابع طبیعی، روسای ادارات ستادی اداره کل، روسای ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها و کارشناسان در حوزه استان و شهرستان‌ها نیز قدردانی نمود و اظهار داشت: با تلاش شبانه روزی و همه جانبه این عزیزان مجموعه اعتبارات ملی و استانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان جمعا به میزان ۸۴۸ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ جذب گردید.

46

کد مطلب 1962439

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

آخرین اخبار