به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،سید محمد حسینی نژاد با بیان اینکه یکی از راههای اساسی برای مقابله با چالش ناترازی و اختلالات زیست محیطی در دنیای امروز استفاده از انرژیهای نو میباشد افزود: انرژیهای خورشیدی، بادی، آبی، زیست نژاد و زمین گرمایی منابعی هستند که به طور طبیعی در دسترس هستند و به سرعت تجدید میشوند.
وی افزود: جلوگیری از تولید و انتشار گازهای گلخانهای، پایداری بالا با توجه به ظرفیت طبیعت برای تجدید آنها و درآمدزایی منطقی از مزایای استفاده از اینگونه انرژیها میباشد.
حسینی نژاد با بیان اینکه شبکههای توزیع برق در استان از ظرفیت پایدار جهت انتقال انرژی تولیدی برخوردار است گفت: در استان سمنان افزون بر ۲۶ مگاوات قدرت نامی تولید در نیروگاه های مقیاس کوچک گازسوز و بالغ بر ۳۴ مگاوات قدرت تولید در بخش نیروگاههای تجدید پذیر میباشد.
وی خاطرنشان ساخت: احداث نیروگاه حرارتی و تجدیدپذیر توسط صنایع بر مبنای ماده ۱۶ قانون جهش تولید و ماده ۴ قانون مانع زدایی از صنعت برق، توسعه نیروگاههای خانگی حمایتی و غیر حمایتی، برنامهریزی جهت صنایع بزرگ مستقر در شهرکهای صنعتی جهت احداث نیروگاههای DG و نیروگاههای خورشیدی، توسعه سامانههای خورشیدی مشترکین اداری و تشویق کشاورزان به احداث نیروگاههای خورشیدی در مجاورت چاههای کشاورزی جهت بهرهبندی از معافیتهای پیش بینی شده از جمله اقدامات شرکت توزیع برق استان سمنان در راستای افزایش تولید در بخش تجدیدپذیر میباشد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: به جهت تقویت تولید انرژی از روشهای تجدیدپذیر و با هدف جبران بخشی از ناترازی تولید و مصرف برنامهریزی لازم درخصوص استفاده بیشتر از منابع پاک در استان صورت پذیرفته است.
کد خبر 1976313
نظر شما