به گزارش خبرآنلاین، نشست پرسش و پاسخ فیلم «پل چوبی» با حضور مهدی کرمپور کارگردان، خسرو نقیبی فیلمنامهنویس، مهناز افشار، بهرام رادان و برزو ارجمند بازیگران، کارن همایونفر آهنگساز و علی سرتیپی تهیهکننده سهشنبه 18بهمنماه در سالن سعدی مرکز همایشهای برج میلاد برگزار شد.
در این نشست مهناز افشار در خصوص بازی در «پل چوبی» گفت: «من فیلم «چه کسی امیر را کشت» را با آقای کرمپور کار کرده بودم و از همان جا متوجه شدم نگاه او به سینما متفاوت است. قصه فیلم «پل چوبی» و نوع پرداخت به آن برایم جالب توجه بود. البته هر کاری نقاط ضعف و قوت خودش را دارد، اما اگر از دید کارگردان به فیلم نگاه کنیم، متوجه لحظات خوب فیلم میشویم.»
در ادامه این نشست بهرام رادان درباره دلیل همکاری با کرمپور توضیح داد: «در دورانی که تصمیم دارم کمتر کار کنم، فیلمنامهها باید جوری باشد که بتوانم به آنها اعتماد کنیم. امیر فیلم مردی شرقی است با حس خیانت و عشق. فکر میکنم مردهای ایرانی بالقوه این خصوصیت را داشته باشند. من خیلی وقتها خودم را جای امیر میگذاشتم و فکر میکنم آدمهای جامعه ما معمولا این ویژگیها را دارند.»
وی ادامه داد: «سعی کردم همه چیز را رعایت کنم که مردی از طبقه متوسط با لباس و سر و شکل آدمهای معمولی باشد و مخاطب بتواند با آن همذاتپنداری کند.»
در بخش دیگری از این جلسه کارن همایونفر ضمن عذر خواهی از اهالی رسانه به دلیل حضور نداشتن در جلسه پرسش و پاسخ فیلم «میگرن»، گفت: «امیدوارم از موسیقی فیلم راضی باشید و خیلی اذیت نکرده باشد. البته موسیقی فیلم در این سالن خیلی شنیده نمیشد و امیدوارم در سالنهایی که برای مردم فیلم اکران میشود، موسیقی شنیده شود.»
برزو ارجمند نیز درباره حضور در این فیلم عنوان کرد: «دلیل حضور من در این فیلم فقط رفاقت با مهدی کرمپور است. از این رفاقت 10، 12سال میگذرد و زمانی که زنگ زد تا سر فیلمبرداری حاضر شوم، خیلی زود پذیرفتم.»
در ادامه کرمپور در پاسخ به سئوالی درمورد تعدد بازیگران و استفاده از نریشن در فیلم، گفت: «هر فیلمنامهای نیاز به بازیگر دارد و من این شانس را داشتم که بتوانم از بازیگران خوب برای کاراکترهایم استفاده کنم.»
وی ادامه داد: «راوی فیلم اول شخص است و این مسئله را از ابتدا تا انتها در فیلم میبینیم. کل فیلم فلاش بک است و پلان ابتدایی و انتهایی فیلم را به هم متصل میکند.»
در ادامه نقیبی در پاسخ به سئوالی درباره مشخص نشدن وضعیت شخصیت صبوری (با بازی مهران مدیری)، گفت: «صبوری در ایران زندگی نمیکند و اینکه ما او را نمیبینیم دلیل حضور نداشتن او در فیلم نیست.»
در پایان نقیبی در پاسخ به سئوالی درخصوص زمان روی دادن اتفاقات فیلم، خاطرنشان کرد: «قصه این فیلم سال 88 اتفاق میافتد و تنشهای آن نیز مربوط به همان سال است. همه رویدادها دقیقا برای همان چند روز است و قصه هم درست سر جای خودش است.»
حاشیهها:
این نشست بدون حضور منتقد برگزار شد. بعضیها دلیل نبود منتقد را حضور خسرو نقیبی به عنوان فیلمنامهنویس اعلام کردند.
این نشست بدون حضور منتقد برگزار شد. بعضیها دلیل نبود منتقد را حضور خسرو نقیبی به عنوان فیلمنامهنویس اعلام کردند.
مدت این نشست برخلاف باقی جلسات یک ربع بود.
محمود گبرلو مدیر جلسه به یکی از حاضران نشست که پشت تریبون حاضر شده بود اجازه سئوال پرسیدن نداد، چرا که خبرنگار رسانه نبود. گبرلو با واکنش مهناز افشار و پا درمیانی او برای صحبت کردن این مخاطب مواجه شد، اما بینتیجه بود.
58246
نظر شما